Visszajelzés Kincskeresés event csevegője - 2021. május

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by mamarygen, May 11, 2021.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Ha ekkora mennyiség kell akkor valószínűleg még az event növény is jól fogja adni,)
    Kezdésre is érdemes koncentrálni;) Meg lesz az...
    Itt ugyan a 0 perc kilőve de a Pannik segíthetnek;)

2. Caccus

Caccus Fórum veteránja

Nekem a piccoló ládábó eddig mégl soha sem siker a Jack,-et szereznem.

3. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Reméljük, de nem biztos! Az előző ilyennél is ennyi kellett, de nekem a hosszúak sem adták. Reméljük módosítottak rajt, mert most ültetem holnapra a gazt:pxD

4. -Holdfeny-.

Az előző ilyent is xxl fákkal vártam, most is ezt teszem;) Tudom, hogy a növények jobban adják a felreppenőt, de fatermésre van szükségem;) A Maja maszkkal a szigetes zöldségek érésideje elég jól csökkenthető;)
    Szóval én reménykedem, hogy különösebb erőfeszítés nélkül meg lesz...:music: A felhő a lényeg;) Persze a piccoló hab a tortán;)

5. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

bekapcsolok minden trutyit szerintem nekem is..:D nem különösebben aggódok:D

6. tercsi

tercsi Aktív író

Sziasztok.
    Mivel a bahán kell termelni, ezért az ananászos sütit + 25% milyen földön éri meg használni a répás csatni helyett? Egyszer valahol olvastam és használtam is, de elfelejtettem.

Éva0315, jutka190226 and achmed1122 like this.
  7. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

8. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

tevehajcsár írta:
    2.180 db felröpi egy területről nem sok? Az oszt igen

nem sok..:D nézőpont..:D mondjuk kis gazdáknak veszett fejsze..:D 200 szinten már meglehet csinálni..​

9. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia jutka190226!
    Valamit félreértettél.
    Az eventleírás egyértelműen tartalmazza, hogy csak EGY feladatsor van, csak kétféleképpen kezdhetjük a teljesítését.
    Volt már hasonló eventünk, amikor választhattunk, hogy a rövidebb, vagy a hosszabb érés idejű event növénnyel kezdhettük a játékot.
    A választásunkhoz igazodóan kapjuk vagy az első, vagy a második táblázat szerinti nyereményeket.
    Idézet az event kiírásból:
    "A legelején a SORRENDRŐL kell dönteni.
    Arról, hogy előbb a rövidebb, vagy a hosszabb érési idejű event növénnyel kezdjük a termelést és a beadást.
    A feladatsor második részében - a felhősor elérését követően a hosszabb érési idejű vagy a rövidebb érési idejű eventnövény előállítása és beadása lesz a feladatsorban a teendőnk a döntés függvényében.
    CSAK EGY feladatsor van, csupán annyi a különbség, hogy melyik növénnyel kezdjük a játékot.
    Egyszer tudunk maximum 12 feladatot teljesíteni, azzal minden nyeremény birtokába kerülünk."

https://board-hu.farmerama.com/threads/kincskeresés-2021-május.21181/#post-1199169

10. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia tercsi!
    A Bahán komforton éri meg csatni helyett ananászos sütit használni:

11. mandityalexandra

mandityalexandra Fórumfelvigyázó

Nem akarlak lelombozni, de határozottan emlékszem, hogy ti "öreg rókák" (értsd tágan ezt a fogalmat), Pannival és mindennel is panaszkodtatok, hogy húzós volt. Én csak a felhőig csináltam meg, de éppen, hogy meg lett (Pannik nélkül). Szóval több más egyéb szempontból és játékstílusból vizsgálva, szivatós volt (vagy ha szépíteni akarom, odafigyelős). Itt a remény abban van, hogy azóta kicsit feljavították a felröpik szorzóját.

12. -Holdfeny-.

Játék;) Nem az a cél, hogy 1 nap alatt végezzünk;) S én ha nem végzek félidőre akkor öreg rókaként panaszkodni szoktamxDxDxD Bocsánat... tudod a rutin meg az évek8)

13. mandityalexandra

mandityalexandra Fórumfelvigyázó

Nagyon helyes! xD Én meg a nyugis rókaként nem szeretem, ha valami Pannik nélkül ennyire nehezen van meg. :D :D :D :D Néha ez a játék olyan mint a doktor: addig nyomogat, míg rátapint, hogy kinek hol fáj. xDxDxD

14. spagetti24

spagetti24 Kivételes tehetség

Sziasztok!

Én biztos a hosszúval kezdem és majd hétvégén belehúzok.Sajnos a telós aratás nálam borzasztó lassú,így munkaidő közben nálam ez már felejtőssé vált.
    Sok sikert mindenkinek!

Éva0315, Nagyii58 and jutka190226 like this.
  15. -Holdfeny-.

Akkor ezentúl azt mondom a páromnak: jövök gyógyulni:pxDxDxD

16. PZoli64

PZoli64 Fórum bárója

Sziasztok!
    Ez a játék is jónak ígérkezik.

Én a hosszabb idejű növénnyel kezdem (mint a múltkor).
    Bízok benne, hogy a felröpikkel nem lesz akkora probléma (mint a múltkor).
    Igyekszem végigvinni az egészet (mint a múltkor).
    Egyszerűen kell az a Piccolo láda. xDxDxD

Kezdésnek Ixorát fogok ültetni.

17. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    ( Mint múltkor :D )
    Én is a hosszúval kezdem. :) Az bevált a múltkor is. :)

18. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

Sziasztok!
    Ültettem a hajdinát a felröpik miatt, majd jöttem olvasni a taktikai fejtegetéseket (szerencsémre), aztán teleraktam az ültetvényt ixora maggal.
    A rövid növénnyel kezdek. A zöldségekre ható felhősorom estére aktív lesz, azt be tudom vetni éjjelre, ha nem jönnének jól a felröpenők.

19. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Óránként alig több, mint 15 darab, vagy napi 363. Ha a cukornád is adja nem sok.xD Meg akik felhőkarcolóban kapálnak, azoknak sok szomszédjuk van.
    A gaz egy kicsit izgisebb. Extra nélkül 16620, ami 2 db felszapi meg 4,8 aratás/ 24 óra. Egy 188as területen ez napi 5 aratás.
    Pontosan eggyel több...

Tele azért nincs, de 3-4 féle akad közöttük.
    Ami tele van, na az a, Bahás felhőkkel a fuszulykám... Minden értelemben.
    Azt még meg kell fontolnom, hogy ezért az eventért a Bahára utazgassak kapálni.

20. elsolking

elsolking Fórummogul

bocsi, a múltkorinál még nem voltam. jól értem, hogy most csak 5 maggal tudok kezdeni szaporítani?

Thread Status:
Not open for further replies.