Visszajelzés Kincskeresés event csevegője - 2021. május

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 11.5.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia!
    Mivel azt írtad, hogy az első ilyennél nem voltál leírom a vetőmagos trükköt, amit a malomnál csináltunk.
    Idézet az eventleírásból:
    "A megvalósítás lépései:

1. El kell dönteni, hogy melyik növénnyel szeretnénk előbb foglalkozni: a hosszabb, vagy a rövidebb érési idejűvel.
    2. A döntésünknek megfelelő ikon képét válasszuk ki az eventablakba lépés kezdeténél.
    3. A kapott kellékből és az eventinduláskor automatikusan kapott Rejtélyes tekercsből a malomban kell lekeverni a választott eventnövény kezdőmagját.
    4. Ezek után ezt a választott eventnövényt kell ültetni, felröppenőt kell gyűjteni és ezeket beadogatni a feladatokba.
    5. A felhő megszerzése UTÁNI lépésben megkapjuk a másik kelléket, ami a második eventnövényhez szükséges.
    6. A második eventnövény kezdőmagjait elő kell állítani a malomban, és folytatódhat a termelés, a beadogatás.

Első lépésként ez a kép fogad minket.
    Itt kell eldönteni, hogy mit választunk: a hosszabb vagy a rövidebb érési idejű növénnyel akarunk-e kezdeni.
    A kiválasztáskor kapunk:
    a hosszabb érési idejű növény - Északi irány virág - előállításához 9999 db Kalóztérkép kelléket,
    VAGY
    a rövidebb érési idejű növény - Trópusi dugó - előállításához 9999 db Kalóztoll kelléket.
    Ez kell az ELSŐ eventnövény kezdőmagjainak előállításához."

...
    Igen jól érted, alapesetben 5 db vetőmaggal kezdünk.
    Ha azt elültetjük, akkor 0 lesz belőle a készletünk.
    5 óra múlva, majd ezt követően is 5 óránként kapunk 5 db Rejtélyes tekercset a rendszertől.
    Ezeket kell a malomban eldugni, miután már az induló vetőmag már a földben van.
    Ezt a dolgot bármelyik malomban lehet csinálni, a lényeg, hogy az első két malomrészben valami igen hosszú malom-idejű tápgyártást kell elindítani, pl. ha a szigetiben, akkor az elsőben 200 pandatápot, a másodikban 200 teve tápot (vagy bármit, csak hosszú legyen az ideje) kell elindítani malmozásra, és a harmadikban bekevered az event kellékeket. DE nem használjuk fel!
    A következő 5 óra múlva megkapjuk az újabb 5 db-os utánpótlást, mert a rendszer azt érzékeli, hogy nincsen készleten.
    Akkor töröljük az előző 5 db keverést, és újra indítjuk 10 db-bal. És így tovább. Arra viszont nagyon oda kell figyelni, hogy előle ne fogyjon ki a malmozási feladat, mert akkor ezt a vetőmagnak valót is lemalmozza, és a másik ültetendő növényhez nem lesz induló vetőmagunk, és ismét várhatunk 5 órát az újabb Rjtélyes tekercs adagra.
    Amikor megvan az első növénymennyiség, beadtuk, megkapjuk a felhőt.
    A felhő megszerzése UTÁNI lépésben megkapjuk a másik kelléket, ami a második event növényhez szükséges.
    Az előbb törölt malomtermékből visszanyerjük az addig gyűjtögetett Rejtélyes tekercset, és azzal, valamint a kapott új kellékekkel együtt, a második eventnövény kezdőmagjait elő tudjuk állítani a malomban, majd elültetni felszaporításra.
    Szerintem, amikor már elkezdődik az event, akkor már neked is visszajön az emlékezetedbe, hogy az előző ilyennél hogyan csináltuk.

jutka190226, vihence és Sali~*.* kedveli ezt.
  2. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Kedves Játékosok!

A "Kincskeresés" event élő, online!

A Játékból kilépés majd visszatérés után ellenőrizzétek az event meglétét a Hírek felületén, az eventórában!

Az event a Bahamarama ültetvényén játszódik!

A megfelelő előkészítéseket követően arassatok a felröppenők érkezéséhez!

Ne feledjétek, nincs közvetlenül a vetőtáblán ültetendő mag a felszaporítás indításához!
    Az event felületén kell a szükséges lépéseket megtenni, hogy a malomban indulhasson a kezdő eventnövény megkeverése az ültetést megelőzően!

Eredményes játékot kívánunk
    a Farmerama csapata

Gio, GA-BI-O-Farm, jutka190226 és 2 más kedveli ezt.
  3. ambrusne

ambrusne Fórum nagymestere

Kalóz toll, nem jött - mit lehet tenni?????

Éva0315 és joti54 kedveli ezt.
  4. jutka190226

jutka190226 Fórum bárója

Szia! Nem tudom mi a kalóztoll nekem az ixora 2 pannival 161 titkos üzenetet adott.

jófarmerlány, Éva0315, Nagyii58 és 3 más kedveli ezt.
  5. §Böbe13§

§Böbe13§ Fórum parancsnoka

Sziasztok!Ez az event olyan jól kezdődött,hogy már kész is vagyok vele,learattam az ixorát,röpi nulla lett. Eventes terület sehol,részemről már nem is kell!>:(
    Ki-belépés megoldotta,előkerült minden!

Utoljára szerkesztett: 12.5.21
    jófarmerlány, Éva0315 és Csoki2020 kedveli ezt.
  6. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia Kedves Szomszéd;)
    Akkor én nem is panaszkodok... 20 felreppenővel indulok:wuerg:

Éva0315, Nagyii58, jólóbarát és 3 más kedveli ezt.
  7. klaramagyar

klaramagyar Rutinos

Se kalóztoll, se kalóz térkép, nem tudok eventes gazt keverni.
    Területnyi 24 órás gazt learattam, felröppenő 178 db jött aztán kidobott a játék, jelenlegi felröppenő 0, eltűnt. Gratula.
    Jut eszembe, + 2 db-os bónuszom a csatnin felül élesítve, csak szólók, nem szeretném bukni.
    Felröppenő vissza jött, kérdés meddig.

Utoljára szerkesztett: 12.5.21
    Éva0315 és Csoki2020 kedveli ezt.
  8. .polika.

.polika. Utánpótlás-írogató

Nálam is ez a helyzet,se kalóztoll, se kalóz térkép, nem tudok gazt keverni.

9. vukicsgabi

vukicsgabi Aktív író

Sziasztok! A kalóztérképem megvan, de a rejtélyes tekercs amit állítólag induláskor kapunk 5 db-ot, sehol nincs!! Nem tudok eventnövénymagot keverni a malomban.

10. elsolking

elsolking Fórummogul

nem fog beugrani, mert nem csináltam, de akkor egész jól kiagyaltam, köszi :)

Éva0315, -kaktuszable- és Csoki2020 kedveli ezt.
  11. -Holdfeny-.

Választottál növényt az event ablakban?

Éva0315, Nagyii58 és Csoki2020 kedveli ezt.
  12. .polika.

.polika. Utánpótlás-írogató

Megoldódott a problémám.

13. §Böbe13§

§Böbe13§ Fórum parancsnoka

Én sem panaszkodni akartam,csak tényként bejelenteni.Ezután nem 5 percet kell várni,hanem 10-t vagy nem kellene ennyi mindent egyszerre iderakni!:(

Éva0315, Csoki2020 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  14. -Holdfeny-.

:( sajnálom!
    Én 5 perccel 14 óra után arattam:music:
    Szerintem még neked is összejöhet;)

15. Namiamano

Namiamano Kivételes tehetség

Sziasztok!

Siskabab, 1X1-en 9 Pannival 152 felröppenő.
    A Siskabab rúnával, gyógykenőccsel, bölcsesség eszenciájával, Maja maszkkal (víz+trágya) 9:35-ös érési idejű. Maszk nélkül 12:19-es.
    Kíváncsi vagyok, hogy az eventnövény mennyit ad majd önmagában. A röpin majd egy kicsit gondolkodni kell.

Üdv: Nami.

16. klaramagyar

klaramagyar Rutinos

Köszi már meg van, ki be kellett lépnem.

jófarmerlány, Éva0315 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  17. Katafarmer53

Katafarmer53 Aktív író

Sziasztok. Én 14-után kezdtem az eventet és egyetlen egy röpit se kaptam :( Már most el van cseszve az egész :(

Éva0315 kedveli ezt.
  18. mamaka54

mamaka54 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Én már többször frissítettem, ki -be lépegetek, és még egy darab tollam sincs!

Éva0315 és Marika312 kedveli ezt.
  19. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Mamaka,
    ki kell választanod a növényt az event-felületén, akkor kerül toll a birtokodba, amivel malmot tudsz indítani, s ezután ültethető az 5 db növény.

Nagyii58 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  20. edit5511

edit5511 Fórum veteránja

Miből lesz strandtürülközőm?

Éva0315 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.