Visszajelzés Királyi kerti buli - eventcsevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: -Sudden-, témanyitás ideje: 19.8.26, 09:00.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

1. 1

51 szavazat
    65.4%
  2. 2

4 szavazat
    5.1%
  3. 3

1 szavazat
    1.3%
  4. 4

0 szavazat
    0.0%
  5. 5

3 szavazat
    3.8%
  6. 6

1 szavazat
    1.3%
  7. 7

0 szavazat
    0.0%
  8. 8

1 szavazat
    1.3%
  9. 9

2 szavazat
    2.6%
  10. 10

15 szavazat
    19.2%
  1. Hajnalka

Hajnalka Járnitanuló

Melyikre gondolsz? Csak mert nem emlékszem olyanra amelyikben a Magyalfa illetve a Gigászi mamutfenyőt csillagosérmékért lehetett kiváltani......

2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia :)

A billentyűzetemből vetted ki a szót :)

Ezt az eventet végig lehet vinni csak kérdés, hogy megéri-e? Nekem nem nagyon :(. Én csak kiskertész vagyok, nem nagyüzemi gazda
    Szia!

Éjszaka aludni szoktam, erről még a BP sem tud leszoktatni :( :D

A boltban lévő fák mind megvannak, nem hozott lázba a kínálat.... Igaz lehetne belőlük több is, de nem ilyen áron...

Utoljára szerkesztett: 19.8.26, 14:01
    PZoli64, genka53, Zsuzsikan és 10 más kedveli ezt.
  3. libuskafarm

libuskafarm Fórumőrült

Sziasztok
    Hm... ez is kimarad?
    Már nem emlékszem milyen volt és csináltam-e anno. Majd megnézem holnap, ha sok kattintás, idő, akkor ez is kuka.
    Egy + van, hogy a felhő 1 napos, ha rászánom magam újra a rendszeres jövetelre.

4. feki13

feki13 Fórum admirálisa

Szia! :)

Ennyi erővel az eddigi összes event teljesíthető volt...:D Ezekkel a számokkal amiket felsoroltál szerintem nem sokan büszkélkedhetnek, tehát pont, hogy lehetetlen...Főleg úgy, hogy a vissza adott mennyiség fikarcnyi...Ezen bőven lehet módosítani, mondom ezt úgy, hogy holnap elutazom és amilyen jó ez a farm mostanában majd reggelente benézek. Viszont ne ez legyen a trendi, hogy egy eventhez kelljen mondjuk 2-3000 szupi és KK meg megannyi bónusz és PP, mikor a vásárlásnál is kiírja, hogy ha 200PP felett vagy nem kapod meg a csomagból. Dolgozzanak csak, holnapig le tudják felezni az event mennyiséget vagy éppen be tudják rakni még a szédültre is :D

misómasa, PZoli64, fakunyhó és 16 más kedveli ezt.
  5. *Lúdanyó*

*Lúdanyó* Fórumprofi

Mélységes egyetértésem. Holnap én is utazok, a farm meg művelje meg magát, ha nagyon aggódik. Úgy látom a BP nyaral, nekünk meg idelöktek egy vagon melót. Hát...erre annyit tudok mondani, hogy "ez női munka"...Aki ismeri a viccet, az érti....
    Jók ne legyetek, pihenjetek.;)

PZoli64, fakunyhó, genka53 és 9 más kedveli ezt.
  6. farmerSS

farmerSS Fórumőrült

Szia

Még egy "agyameldobom" eventre én se vagyok vevő !

Tegnap álltam neki a mostani eventnek a nagyon és a kicsin, mindent "bevetettem", hogy a rengeteg gaz és a majdnem 4 ezer felröpi meglegyen, de álmomban sem gondoltam, hogy majdnem 2 napig csak azt a 600 szőnyeget fogom kínok-kínjával lerakosgatni.
    Ma délben lett meg a 2 farmon, de kikészültem a végére.
    Még hogy Játszani jó ! Ez minden volt, csak nem játék !

Tavaly volt az első ilyen kártyás event, a lányom tanította meg, hogy mit és hogyan ?, remélem a félszázezer vagy több letermelt gaz után semmilyen gubanc nem lesz a kártyázás alatt, de már ebben sem vagyok biztos, hisz a szőnyegesbe is belebabráltak.

Babuxx, PZoli64, tyukanyo588 és 11 más kedveli ezt.
  7. PaySkin

PaySkin Fórum bárója

Szia!
    Kártya áthelyezéséhez a kártya jobb felső sarkának a bal alsó részét kell dupla kattintással megfogni és úgy mozdítható meg :)

genka53, vihence, feki13 és 3 más kedveli ezt.
  8. farmerSS

farmerSS Fórumőrült

Szia

Majdnem stimmel ! Kihagytad a forgatást előbb 45 fokkal jobbra, majd 90 fokkal balra, de a többi OK !:wuerg:

genka53, kigyo51, feki13 és 4 más kedveli ezt.
  9. Imrus65

Imrus65 Fórum ismerője

Mivel két hetes az event, első héten ráérősen végzem (felszaporítás, felröppenő gyűjtése).
    Kiváncsi vagyok, hogy az 1x1 területen milyen érési idejű növény kell az 1 terület 1 felröppenőhöz. Ez alapban fogja meghatározni a második hetet, amikor a növényeket gyorsan ledarálom.
    Lássuk a medvét.....

10. farmerSS

farmerSS Fórumőrült

Az olaszoknál nagyon klassz segítség van :

olasz GYIK-

rákattintva kinagyítható és így jobban átlátni, hogy mi az ami kell ill. kihagyható nyeremény (lépés), és így akár felére is csökkenthető az eventnövény.

Mogyi, Szomszika, genka53 és 5 más kedveli ezt.
  11. mami531953

mami531953 Fórumlakó

En ezt most kihagyom,sok szerencset minden gazdanak aki vegig viszi.

benedekbobe63 és mucus252 kedveli ezt.
  12. Swartsch

Swartsch Fórumgróf

Szia! :)
    Ez nálunk is megvan, ráadásul egyben, így nem is kell külön kattogtatni a képekre. :)

Mogyi, PZoli64, genka53 és 10 más kedveli ezt.
  13. libuskafarm

libuskafarm Fórumőrült

Szia. Kalapemelésem :)neki nem álltam volna semmiért :D Pedig megtehettem volna, lett volna időm rá, de nem kapcsol ki a monoton rakosgatás.

farmerSS kedveli ezt.
  14. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum admirálisa

Szia!

Ki lehet szedni a jó dekort ültetés nélkül kis farmon?
    Az nem lenne rossz. :)

Ms.AbyZu, farmerSS, Lenczy és 2 más kedveli ezt.
  15. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!

Álmodsz, vagy van rá valamilyen terved?

PZoli64, Arrah, genka53 és 3 más kedveli ezt.
  16. farmerSS

farmerSS Fórumőrült

Szia

N E M !!!

A 40. helyen van, amit ha olcsón akarnánk elérni, akkor is 22 könnyű és 1 közepes játékkal lehet csak elérni.

Ezekhez viszont kell 22 (-1) 21 x 800 db. 6 órás gaz, illetve a 8 órásból is 300, valamint ezekhez 22 x 37 felröppenő is, valamint Baha megléte pl. a kakaóbabhoz...

genka53, ádám1014, lovardatanya és 2 más kedveli ezt.
  17. grezson

grezson Járnitanuló

megint kéthetes event?
    hosszú hétvégére, elutazáskor?
    köszi, de nem

soxerencsét mindazoknak, akik belefognak és/vagy végigviszik!

Zsuzsikan, Ms.AbyZu, inanna11 és 2 más kedveli ezt.
  18. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum admirálisa

Szia!

Még ébren vagyok.
    Tervem nincs, ez nem egy komoly játék, hogy annyira agyalj rajta.
    Csak érdeklődtem, mert nem szoktam bújni az ismertetőket, viszont ha olyan az event, hogy kisfarmos lehetőség van, akkor azzal élni kell, de farmerSS már válaszolt erre azzal, hogy "NEM". :)
    Marad a nagy farm majd hétvégén pár órára valamikor.

Ms.AbyZu, inanna11 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  19. Minimaci

Minimaci Kivételes tehetség

Persze, értem, de azért kell a fogalmakat definiálni, mielőtt megvitatjuk ;).
    15+ éve játszom, eléggé takarékosan, így jött össze az az erőforrás-mennyiség. Egyáltalán nem általános, hogy mindenki rendelkezzen ennyivel, az meg még felénk sem lehet elvárás, hogy azért áldozzunk belőle, mert másképp nem megy. Én vagy arra használom a készletet, hogy ne kelljen mindig mindent bontani, vagy ha "közbejön valami" (pl. holnap elmegyünk kirándulni), akkor "behozzam a lemaradást", ha kell. De az eddigi szokás az volt, hogy csak csatnival is megvolt, még maximális számú aratás nélkül is, ezért tűnik ez most durvának.
    Hátha igazad lesz, és alszanak rá egyet... amikor szívatni "kellett", akkor módosítottak eventkezdet után is, most még bőven előtte át lehetne gondolni...

bb0121, genka53, Anulu73 és 3 más kedveli ezt.
  20. feki13

feki13 Fórum admirálisa

Szia,

tudjátok, mert sokszor leírom én mindig a végén szoktam csinálni az eventeket és sok esetben a mini játékot is. Most ez nem így volt, ebben a pillanatban értem haza, van még pár lerakni való törölköző de nem fogom túlgondolni. Számomra a bolt is drága volt, arról nem beszélve, hogy nem lett ötletesebb a játék azzal, hogy random 4 törölközőt beraktak. Elvettek abból a kevés helyből is és kivették a kezünkből azt a kevés területet is. Nagyon nem volt ez oké...

Ha éppen a csobbanás/sörözés/pecázás között lesz időm az elkövetkező 4 napban talán felszaporítok, de nagyon nem töröm érte magam. A benne lévő ajándékok se annyira kihagyhatatlanok, oké van benne +1 lajhárra (gyengéim a termésnövelő felhők, de majd meglesem). ((Bizakodom, hogy lesz majd egy egyszerűsített valami is itt a fórumon és akkor átgondolom majd mit tegyek vagy ne)) :D
    Ez így van! :) Nem is vitatom amit írsz. Nálam nagyobb spúr nincs ebben a játékban :p :D Viszont úgy gondolom tényleg akkor jó egy event, ha többet ad mint amit elvesz :(
    Köszönjük és viszont kívánjuk nektek is! :)

barbi021951, genka53, Zsuzsikan és 3 más kedveli ezt.