Kispad FM - Farmerama-rádió | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 21.11.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Lindus1226

Lindus1226 Fórummogul

S ha már Szécsi Pálnak ajánlotta:

apa9154, parrahviki12, greenfields és 9 más kedveli ezt.
  2. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Szép Kora Estét! Én sem dolgozom, pedig szeretnék most úgy 60 felett és a halál közt8). De biztosan valami krémes maci lehettem előző életemben, mert még kínoznak-.-. A Roxette énekesnője rákon esett túl, még hozzá igen súlyosan benne volt, mégis felépülése során elfogadta a Magyar meghívást:inlove:. Az utolsó két linket simán teszem be, mert egyik természetfilm, a másik meg A Medve címmel híresült el és nehezen indult mikor ráleltem . Szerver túltengés volt a tubákon:sleepy:. Ha valaki úgy gondolja, hogy szeretne egy húron velem pezsegni,:p akkor valamely zenénél menjen ki a tubéra és a feltevő Szmarti-nál több mint 100 olyan zene van amit ide betettek az elmúlt időkben. Bár örülnék ha némelyiknél csak a szomszédjai őrjöngnének:wuerg:. Lindus ez önre vonatkoziko_O és vond össze a hsz-t.

https://youtu.be/Rjrf5cafctQ

https://youtu.be/mHHjosWMCx4

3. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Sziasztok! Jó estét!
    Munka mellé egy régi dal. Ugye erre a hangra mondják azt, hogy "bársonyos"?8)

-Csiki-, parrahviki12, greenfields és 9 más kedveli ezt.
  4. BackOffice

Szép estét!
    Csak ezt ragadtam ki.
    Itt lehet jönni több zenével külön hsz-ben. Sőt, az indító írásban kértem, hogy egy hozzászólásban, csak egy zene legyen. De beláttam, hogy felesleges szabály, ahogy a hsz ismétlés is. Ez itten kérem egy rádió. xDxD
    Komolyra fordítva:
    Tehát itt lehet egymás után több hsz-e valakinek. Senki nem fogja lájkvadásznak bélyegezni azt, aki zenéket hoz. Nem is egy parttalan csevegő, ami esetleg átláthatatlan lenne a sok írástól.
    Jó ez így és elférünk mindannyian.

Folytatom a visszahallgatást. Új szakszó született a fórumon. xD:music:("visszaolvasás" után szabadon)

5. Farmer*54

Modi! Ne akarja már, hogy bebizonyítsam Skalimacinak, hogy mi Macik is tudunk sírni:cry:, majd kimenvén járókerettel a lépcsőházban az első lakót nyakon vágjuk-.-. Először hozott tegnap egy takarítónőt fehér szoknyábao_O, ma meg a volt házmesterünknek volt ilyen szép rekedtes bársonyos és kásás hangja 3 liter bor után:eek:. Father aki bebizonyította, hogy igazi szikla a zenében:sleepy:, hozott egy Vesta szüzet, aki eltévedt biztos mikor a Spart kereste:p. Csapjunk a clippek közé, bár tudtom szerint még magát nem avatták szenté, azért itt megemlékezünk önről is:D.

Utoljára szerkesztett: 30.11.17
    -Csiki-, parrahviki12, greenfields és 7 más kedveli ezt.
  6. Rebcsok

Rebcsok Rutinos

egy kis underground 8)

7. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

8. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Ninett, Farmer viccesen akart írni, csak nem találta meg a "ZÖLD" festékét :);)
    Remélem nem tévedtem sokat ?
    Hoztam , mert SZÉP ez is ...

Gio, parrahviki12, greenfields és 9 más kedveli ezt.
  9. Rebcsok

Rebcsok Rutinos

Egy kis kincses sziget ...

és a kalózok

10. BackOffice

A zenéket hallgatva, eszembe jutott, hogy mennyi előadót hallhattam ezek közül élőben.
    Eszerint fogok válogatni ezentúl.
    Aztán majd jövök azzal is, aki(ke)t szívesen megnéznék magamnak élőben is.

Te jó ég, mennyi, mennyi sztori van, ami eszembe jut....

Katival egy helyen dolgoztunk hajdanán. Amikor kértük, hogy énekelje el a Vuk-ot akkor nevetve azt mondta, hogy gyerekkorában megfogadta, hogy soha többet. Aztán még jobban nevetve hozzátette, hogy annak a babingernek azért egyszer elénekli majd. Így nevezte a lányomat, aki akkor még a pocakomban volt. És a lányom azóta is emlegeti, hogy majd egyszer bemutatkozik Katinak, hogy ő az a babinger. xDxD

Két nagyszerű énekesnővel énekelt együtt azon a szabadtéri koncerten, ahol őt hallgathattam sok-sok évvel ezelőtt. Elmentünk egy kolléga koncertjére.
    Nem akarok butaságot mondani, de mintha Avocaldo lett volna a banda neve akkoriban. Ha tévednék, elnézést kérek.

Nehéz választanom a dalai közül, legyen talán ez.

11. wiktorka17

wiktorka17 Fórum hercege

Gio, hóóvirág, parrahviki12 és 10 más kedveli ezt.
  12. Farmer*54

Modi, ennek a lánynak jó száma volt szerintem az euróvizióra is:), és jellemző egyesekre, hogy kigúnyolták pedig tényleg jó hangja van:D. Kettesek meg olyanok mint a Panni-.-, akinek miután franciásított a neve, azt hiszi lehet mindenkit rugdosni8). Topikodról nem akarsz esetleg mesélni:p? Modi, ne mondja, hogy nem lehet magára találni.

Gio, BackOffice, parrahviki12 és 8 más kedveli ezt.
  13. jófarmerlány

Nem árt néha elrepülni a mesék világába ...:)

És egy kis vidámságot a nap végére :)

Szép álmokat mindenkinek !

-Csiki-, BackOffice, parrahviki12 és 10 más kedveli ezt.
  14. Farmer*54

Köszönöm Jófarmerlány:), valóban még nem szoktam hozzá a színezéshez:sleepy:. Most berakok egy sort és utána csicsi:sleepy:. Mindenkinek Jó Éjszakát:D!

15. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Gio, BackOffice, parrahviki12 és 7 más kedveli ezt.
  16. BackOffice

Jó reggelt!
    Egy kis ritmus

Nagyon régen néztem X faktort, de Tarány Tamás hangjára nagyon emlékszem.

parrahviki12, greenfields, Rebcsok és 7 más kedveli ezt.
  17. jófarmerlány

Jó reggelt !
    Ki nem tud ilyen korán még aludni ?? :D
    Hoztam én is egy "bársonyos" hangot ..

18. k.micky

k.micky Aktív író

19. k.micky

k.micky Aktív író

20. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Jó reggelt kívánok mindenkinek, sziasztok.

Nekik milyen hangjuk van ?????????

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.