Kispad FM - Farmerama-rádió | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 21.11.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!

hóóvirág, Rubik, BackOffice és 2 más kedveli ezt.
  2. k.micky

k.micky Aktív író

3. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Dolgozom a háttérben és egy fura zenét adott nekem a youtube... o_Oo_O
    Érdekességnek idehozom. Nem is rossz. xD

Fatther, Lindus1226, gyulaika és 2 más kedveli ezt.
  4. Rubik

Rubik Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Rég jártam erre,ismét hozok egy -két magyar zenét.
    Mivel holnap 8 hónapos lesz a Farmerama rádió :inlove:, így ezzel kezdeném: :)

Pár oldallal előrébb,volt már szó feldolgozásokról, ez is egy ilyen... bár, nekem az eredeti jobban tetszik.:music:

És még egy szám Krisz Ruditól...:)

Ő már nem Rudi,de ez is szép! Ezzel kívánok jó éjt mindenkinek! :inlove::)

Fatther, Lindus1226, gyulaika és 2 más kedveli ezt.
  5. parrahviki12

parrahviki12 Fórumelemző

Sziasztok!
    Mit szóltok egy kis nosztalgia bulihoz a nyolcvanas évek elejéről-közepéről?

A Baltimora egy italodisco együttes volt, melynek az 1980-as évek második felétől jelentek meg kis- és nagylemezei. A projektnek az északír származású Jimmy McShane volt az arca, ám majdnem mindegyik dalt az olasz Maurizio Bassi írta és énekelte. Legnagyobb -és maondhatjuk, egyetlen- slágere a Tarzan Boy című szerzemény volt.

Laura Branigan amerikai énekesnő, színésznő. 1982-ben vált ismertté Gloria című dalával, ami eredetileg egy olasz énekes, Umberto Tozzi dala volt. 1984-ben a Self Control című dala is ismert lett világszerte.
    2004-ben, 47 évesen, agyértágulat okozta agyvérzésben (aneurizma ruptura) halt meg álmában.

Kim Wilde (született Kim Smith, London, 1960. nov. 18–) angol popénekesnő és televíziós műsorvezető, aki 1981-ben robbant be a zenei életbe Kids In America című kislemezével. Ugyanebben az esztendőben dobta ki a Cambodia című slágerét is.

Nena (polgári nevén Gabriele Susanne Kerner,1960. márc. 24.–) német énekesnő. Világhírűvé a 99 Luftballon című dala tette, de ezután már nem került egyik műve sem a popzenei élvonalba, emiatt a legtöbb forrás egyslágeres előadónak tartja.
    Cáfolatul itt van egy, a német nyelvterületen sikert arató dala, a Nur geträumt.

Évek rajongói harca után Nena és Kim Wilde együtt is kiadtak egy nagy sikerű duettet angol és német nyelven is, bizonyítva, hogy a legkevésbé sem ellenfelek, ahogyan azt sokan állították
    Anyplace, Anywhere, Anytime

TeremtŐ, Fatther, Lindus1226 és 4 más kedveli ezt.
  6. parrahviki12

parrahviki12 Fórumelemző

Folytatjuk a nosztalgiát!

Az Alphaville egy németországi szintipop-rock együttes, amely az1980-as években volt a legnépszerűbb. Alapítóik Marian Gold, Bernhard Lloyd és Frank Mertens. Legismertebb szerzeményei a Big In Japan, a Sounds Like A Melody és a Forever Young

A Duran Duran egy 1978-ban alakult brit szintipop, new wave együttes. 1981-ben jelent meg első stúdióalbumuk, a Duran Duran, amelyet még tizenhárom követett. Legnagyobb sikereiket az 1980-as években érték el, többek között olyan dalokkal, mint a Girls on Film, a Rio, a Save a Prayer, a The Reflex, a The Wild Boys vagy a Notorious.

Az A-ha nagy hatású norvég könnyűzenei együttes, amely 19802-ben alakult Osloban. Az együttes főként a szintipop és a new wawe műfajában alkotott. Az 1980-as évek közepén váltak híressé.
    Az A-ha legnagyobb sikere a zenekar debütáló albuma, az 1985-ben megjelent Hunting High and Lowe volt. Az album 1. helyezést ért el a hazai norvég, 2. helyezést a brit és 15. helyezést az amerikai Billboard listákon, valamint ezen az albumon szerepelt az együttes máig két legnagyobb slágere, a Take On Me és aThe Sun Always Shines On T.V.

A Depeche Mode a szintipop irányzathoz sorolható brit popegyüttes amelyet 1980-ban alapítottak Basildonban, Angliában. Máig sikeres és ismert, modern könnyűzenét játszó zenekar, Magyarországon is jelentős rajongótáborral rendelkezik.
    Az egyik No.1 a sok közül: Question Of Time

És végül. de nem utolsósorban íme a bizonyíték, hogy egy végtelenül egyszerű, primitív zenei alapokra és szövegvilágra támaszkodó dal is lehet világhírű:
    A német Trio együttes Da Da Da című "eposza"

ursa11, TeremtŐ, északifény és 7 más kedveli ezt.
  7. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Találtam egy régi kedvencet:)

Lindus1226, parrahviki12 és Imi* kedveli ezt.
  8. TeremtŐ

TeremtŐ Fórum nagymestere

Sziasztok
    Borongós reggelen nekem most ő jutott eszembe. Sikerei nem alaptalanok,bár én tőle csak a slágereit ismerem igazán,de egy kis megemlékezést azért megérdemel(még ha ilyen korai időpontban is). (RIP)

ursa11, északifény, Fatther és 6 más kedveli ezt.
  9. gyulaika

Utoljára szerkesztett: 23.7.18
  10. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

11. gyulaika

Emlékeim közül....

Utoljára szerkesztett: 24.7.18
    hóóvirág, ursa11, TeremtŐ és 4 más kedveli ezt.
  12. parrahviki12

parrahviki12 Fórumelemző

Sziasztok!
    Ha már Fatther és gyulaika hozott nekünk egy kir retró magyar zenecsokrot, akkor én is belecsapok a lecsóba! ;)
    Bár rám jellemző módon én csavarnék egyet a történeten...;)

13. parrahviki12

parrahviki12 Fórumelemző

Folytathatjuk?

És végül, de nem utolsósorban:

14. k.micky

k.micky Aktív író

15. BackOffice

SZiasztok!
    Köszönöm a nosztalgia diszkót is és Szusza, TeremtŐ, Micky tematikus összefoglalóit is. Most én is ilyennel jövök.

A srác hangját nagyon kedvelem.
    Az első számára ma találtam rá. A többit pedig régebben hallgattam szívesen.

Fatther, Imi*, parrahviki12 és még 1 ember kedveli ezt.
  16. BackOffice

A minap ő is eszembe jutott.
    Azon szerencsések közé tartozom, akik hallhatták élőben.

A park színpadon volt koncertje. Úgy döntöttünk, hogy kiülünk a környező parkba a fűre, hogy legalább hallhassuk, ha már látni nem tudjuk. Az első szám közepén megállt mellettünk 3 fiatal, hogy van 3 crew (személyzet) matricájuk, nem akarunk-e bemenni. Alig hittünk a szemünknek. A koncert végén jutott eszünkbe, hogy mi azzal a matricával bárhová bemehettünk volna, de mi úgy meg voltunk illetődve, hogy megálltunk a bejárat mellett és ámulva hallgattuk. Azt a matricát máig őrzöm.....

hóóvirág, ursa11, TeremtŐ és 4 más kedveli ezt.
  17. BackOffice

Az előző hsz-em első száma egy koncertfelvétel.
    Hátul a vokálban énekelt két pasi. Nem akármilyen énekesek ám ők.
    Íme:

Szolnoki Péter

Demeter György

Utoljára szerkesztett: 25.7.18
    Fatther, Imi*, parrahviki12 és még 1 ember kedveli ezt.
  18. parrahviki12

parrahviki12 Fórumelemző

Sziasztok!
    Egy kis esti lazulás mára
    James Last a Biscayai öbölbe kalauzol minket
    Jean-Michel Jarre adott nekünk egy kis oxigént ,
    majd elballagunk vele a mágneses mezőkre is
    Vangelis elvarázsol a Tűzszekerekkel
    majd meghódíthatjuk Vele a Paradicsomot

hóóvirág, Hermione72, ursa11 és 4 más kedveli ezt.
  19. gyulaika

Emlékszik erre még valaki?:p

Fatther, Imi* és parrahviki12 kedveli ezt.
  20. TeremtŐ

TeremtŐ Fórum nagymestere

Sziasztok
    A Vangelis jó ötlet parrahviki12 Nekem bejön ! A tűzszekerek mellett a másik NAGY kedvencem tőle íme:
    (Remélem egyszer még NEM csak ilyen felvételeken keresztül láthatom is Antarktiszt) :eek::music: (vagy ami életszerűbb(bár)a Planetáriumba ha megnyit valaha újra egy előadás alatt-korábban is csendült fel tőle pár dallam)
    Ha már Vangelis akkor a számomra korábban említett utódja
    koncertjét hoznám
    (Fülessel az igazi):inlove: már csak a hangminőség miatt is :( a köhögés nem az előadás része

Utoljára szerkesztett: 28.7.18
    gyulaika, Fatther, Imi* és még 1 ember kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.