Kispad FM - Farmerama-rádió | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 21.11.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. parrahviki12

parrahviki12 Fórumelemző

Sziasztok!
    Egy kis '80-as évekbeli RETRO DISCO! Annak is az elejéről-közepéről.... :p
    Mert én akkor voltam fiatal...:cry::cry::cry:

Fatther, Hermione72, Imi* és még 1 ember kedveli ezt.
  2. parrahviki12

parrahviki12 Fórumelemző

Folytassuk?
    .
    .
    .
    Folytatjuk!

nyific, gyulaika, Fatther és 4 más kedveli ezt.
  3. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Rúzsa Magdolna mert imádom!:inlove:

melcsi7112, nyific, gyulaika és 4 más kedveli ezt.
  4. TeremtŐ

TeremtŐ Fórum nagymestere

Sziasztok
    Én ismét olyan zeneszámokat mutatnék amelyek(itt kevésbé van jelen) mind stílusban/előadásban és főleg mondanivalójukban(amiben van igazság is-bármennyire is ellenszenves!) nem a negyven(pláne az idősebbek!) és feletti korosztály érdeklődési körébe tartoznak.Én akkor is(mint nosztalgia) ide teszem mert ebben a stílusban is van előadásban/mondanivalóban jó és valós/érdekes zenedarabok.A műfajukban befutott sztárok(énekelni NEM tudó,de NEM is kell!) de mivel szerintem hallgathatóak(olykor hallható csúnya szavak ellenére is).

Utoljára szerkesztett: 18.9.18
  5. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Sziasztok!
    De jó ide betérni időnként..... :)
    De jó, hogy ennyire sokféle és ilyen sok zenét hoztok. Érdeklődve hallgatom őket.
    Nem mondom, hogy mindegyiket képes vagyok végighallgatni, xD de mindennek megadom az esélyt.
    ---------
    Nálunk a szeptember lázzal kezdődött. Szépen sorban: fiam, lányom, most pedig én.... Vacakul vagyok, de fekve még levegőt sem kapok... :( Jöttem zenét hallgatni hozzátok.
    Tegnap láttam ezt a klipet. Megmondom őszintén, a zene annyira nem nyűgöz le, de a klip annál inkább. Amikor az emberi fantázia, a kreativitás és a digitális világ találkozása ilyen alkotást hoz létre, annak mindig örülök.
    Engem teljesen elvarázsolt. Azt találgattuk a gyerkőcökkel, hogy vajon melyik az igazi ember és melyik animáció. A táncosok, jelmeztervezők és a "megvarrók" előtt emelem kalapom.
    Ámuljatok ti is!

6. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Madárdalos jó reggelt kívánok.

Amennyiben nem veszitek rossz néven a nóta gyöngyszemeit szeretném nagyon röviden "bemutatni":

Solti Károly dalénekes szül:Saiber Károly néven (Kiskunfélegyháza, 1910. április 27. - 1990. április 27.)
    Madaras Gábor; népdalénekes. jogász (Nagyiklód, /Románia/ 1918. augusztus 22. - 1980. szeptember 18.)
    Bessenyei Ferenc színművész (Hódmezővásárhely, 1919. február 10. - 2004. december 27.)

Úgy tűnik sajnos, hogy a magyar nóta a mai világban sehogy sem akar beleférni a közszolgálati médiák műsorának arculatába, pedig a nagy művészek neveit ismeri egész Magyarország, ismerik szerte a világban és nem csak a szétszóródott magyarság körében.
    Megbecsülést szereztek mindenütt hazánknak, új híveket nyertek a magyar nótának.
    Ennyi illet elmondanom róluk, mert bár úgy tűnik, hogy a magyar nóta "csak" egy "generáció zenéje", de ha nem őrizzük őket valamilyen formában, előbb-utóbb feledésbe merülnek.

Utoljára szerkesztett: 18.9.18
    nyific, gyulaika, Imi* és 3 más kedveli ezt.
  7. parrahviki12

parrahviki12 Fórumelemző

Sziasztok!
    Úgy gondolom, ehhez a zenéhez nem kell semmit hozzáfűzni, egyszerűen gyönyörű!

nyific, BackOffice, Hermione72 és 4 más kedveli ezt.
  8. -rex18-

-rex18- Törekvő

9. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Szép estét kívánok mindenkinek !

Széles körben - ismét - elterjedt hangszerrel kapcsolatos zenéket "hoztam", érdekes, de könnyű dallamokkal.

melcsi7112, strawberry49, nyific és 3 más kedveli ezt.
  10. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Egy kis érdekesség! Nő skót dudával.

És egy kicsit más stílusban.

Utoljára szerkesztett: 19.9.18
    Fatther, strawberry49, nyific és 4 más kedveli ezt.
  11. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Ma a rádióban hallottam egy jó zenét de nem nagyon jegyeztem meg a címét!:(
    Ilyenkor próbálok emlékezni a szövegre vagy valami mondatfélére...:music:
    És beírom a keresőbe aztán néha bejön néha NAGYON nem!xD
    Ma igen szóval hallgassátok szeretettel ezt a számot!:inlove:
    (kulcsszó: in your eyesxD)

strawberry49, nyific, Farmer*54 és 3 más kedveli ezt.
  12. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Két változat:)

nyific, TeremtŐ, Farmer*54 és 4 más kedveli ezt.
  13. parrahviki12

parrahviki12 Fórumelemző

Szia!
    Itt egy harmadik változat is (legalábbis egy harmadik előadó...) :

nyific, gyulaika, TeremtŐ és 5 más kedveli ezt.
  14. parrahviki12

parrahviki12 Fórumelemző

Sziasztok!
    Ha már az előbb elkezdtem, folytassam is pár gyöngyszemmel! :music::music::music:
    Eddy Grant 1948. március 5-én, a guyanai Plaisance-ben született.
    1965-ben alapította meg a The Equels együttest. 1973-tól szólóénekes. Legismertebb albuma az 1982-es Killer on the Rampage. Legismertebb dala az apartheid-ellenes Gimme Hope Jo'anna. 1985-ben járt Magyarországon, így például Szombathelyen, amihez nekem is szerencsém volt.

Fatther, nyific, gyulaika és 4 más kedveli ezt.
  15. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Ezt most találtam és nagyon bejön!8)

Fatther, nyific, gyulaika és 2 más kedveli ezt.
  16. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Uraim! TeremtŐ, Szusza, Farmer*54, Fatther, k.micky! Nagyon köszönöm a tematikus összefoglalókat.
    Sokat tanulok a mini háttérinfókból. Sőt kimondottan érdekesnek találom egy-egy téma, vagy előadó ilyen sokrétű bemutatását.
    Őszinte leszek: azért mindent nem hallgatok végig. :D De az esélyt megadom minden zenének.

A napokban nem a youtube-ra bíztam magam, hanem csak valami lágy háttérzenére vágytam.
    Itt a Kispadon hallottam ezt az előadót először.
    Az ő muzsikája szórakoztatott a héten. Elsősorban ez az album, de időnként "előkotortam másikat is.
    Ilyen típusú zene kellett ahhoz a koncentrált és türelmet igénylő munkához, amit csináltam. (Beko topikba megmutatom.)

strawberry49, Fatther, nyific és 4 más kedveli ezt.
  17. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Sziasztok!

Most először járok erre.
    Megvan az a rossz szokásom, ha megtetszik egy dallam, százszor is képes vagyok meghallgatni, és nem unom meg...o_O
    Ha megengedítek, elrepülünk messzi tájakra, ma ezzel a dallammal nem tudok betelni! :D:inlove:

Tengri Kínában egy nagyrabecsült, elismert énekes. Ezért van az, h a videón sokan vele énekelnek. 58 éves és mongol.
    Hagyományos hangszerelésűek általában a számai; lőszőr-húros hegedű, torokéneklés.
    Csodálatosan uralja a hangját, hihetetlen, miket tesz vele...:eek:
    A dallam borzongatóan szárnyaló...
    A dal imádott szülőföldjéről (Belső-Mongólia) és 4 évesen elvesztett kislányáról szól.

Ahányszor hallom, megkönnyezem.

De tud ő vidám is lenni...
    Fantasztikusan megmozgatja a közönséget! :D

Fatther, nyific, parrahviki12 és 2 más kedveli ezt.
  18. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok! Szép Vasárnapot! :sleepy:

19. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Szervusztok, szép estét kívánok mindenkinek !

Nagyon fiatal, ifju tehetséget "hoztam" / az amerikai GOT Talent 2017-es győztese), nem "akár milyen" előadókkal:

20. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

libuskafarmnak

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.