Kispad FM - Farmerama-rádió | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 21.11.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Szép Estét, Még jobb 6 munkanapos +1pihenő napos jövő hetet kívánok Mindenkinek!Ez a pofi a félkarú 40-nek szól ott kint >:( mert olyan jó, hogy dinamikus ára lett a trágyának a piacon, míg az Őshódom csak 14.5 milla, volt 3db repülő Fáncsim azért annyi mert ma sikerült ledegradálni a vagyonom és ott a 4. is kitenyésztve. az nálam 16 milla a piacon, a szomszédomnál 80 millát kérnek érte és viszik is. Ha megcsinálom az egzotikus Fáncsit az sem fog 20 millánál többet érni:cry:. A pajtaérték is 10 éves-.-. Azért ide írom mert ahova akartam ott 52 lapos piros kártyát kapok, és klóroznák a helyét ahová írtam-.-. Filmzene.

2. Farmer*54

Még mondja valaki, hogy nem gondolok a farmra:sleepy:?!

3. Farmer*54

4. k.micky

k.micky Aktív író

5. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Szép napot kívánok mindenkinek !

Mosolygós szép napot, pihentető játékot.

k.micky, Sauvage, parrahviki12 és 3 más kedveli ezt.
  6. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

7. Farmer*54

No Szép Estét!

Sauvage, parrahviki12, Imi* és 2 más kedveli ezt.
  8. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

'stét, mindenkinek.

és végül egy, a mai napig világszerte játszott Thin Lizzy nóta, az együttes frontemberétől Philip Lynott "Phil" Parris Lynott ír énekes, zenész és dalszerző előadásában (1949.08.20. - 1986. 01.04.)
    A Thin Lizzy egy ír hard rock zenekar, mely 1969-ben alakult Dublinban. 1984-es feloszlásukig az együttest a basszusgitáros, énekes Phil Lynott vezette, aki egymaga írta szinte az összes Thin Lizzy dalt.
    A Thin Lizzy 1983-ig készített lemezeket. A zenekar feloszlása után a frontember Phil Lynott egyre inkább a drogok és az alkohol rabja lett. 1985 karácsonyán súlyos veseelégtelenséggel és májgyulladással szállították kórházba. 1986. január 4-én hunyt el 36 évesen.

BackOffice, Sauvage, Farmer*54 és 3 más kedveli ezt.
  9. TeremtŐ

TeremtŐ Fórum nagymestere

Sziasztok
    Én lemaradtam kicsit a múltkori "Haddaway" stílus/hangzás világban hiába hozza pl: Fatther a jobbnál jobb zenéket - I don't know why you say goodbye I say hello. Tehát a most bemutatott zenéket az idősebb korosztály még csak zenének sem fogja jellemezni! Kiindulva édesapám, baráti köre és az itt nagyon hasonló(feltehetően idősebb) zenéket játszó/hallgató honfitársakat. Bár a zenékhez való hozzáállásom már ismeretes(remélem)és a következőkben is hallható fülbemászó dallam/ének(számomra mindenképp)ezért bemutatom és remélem élvezni fogjátok(akár 5 perc erejéig is) ezeket is. Az én korosztályom akkor "megőrült" értük, majmoltuk a házibulikon 1 óránként játszottuk újra és újra és imádtuk (mert újdonság/érdekes volt). '93-'94 körül imádtuk őket a tánc/mozgásuk miatt,talán vannak még olyanok akiknek szintén szép emlékeket ébresztenek azok a bulik amelyeken ezekre a Euro Dance-House/Techno dallamokra ropta! Holnap nem dolgozom ezért kicsit emlékezek:

Később ebben a "kategóriában" a mai napig tetszetős régi közös zenéik miatt ő(ke)t (Plavka) kedvelem hangja miatt illetve mert szemrevaló is volt!

Ők is később értek ide mint kellett volna.Ők is stílus alkotók voltak akkoriban
    https://www.youtube.com/watch?v=GND7sPNwWko - https://www.youtube.com/watch?v=_hN1SKVx31s

BackOffice, Sauvage, Farmer*54 és 3 más kedveli ezt.
  10. Farmer*54

:cry:xD Valahogy így érzem magam, pedig szedem a dilibogyókat:p. Ébresztőőőőőőőőőő!

Végére hagytam 2 gyönyörű dallamot.

k.micky, parrahviki12, Imi* és 3 más kedveli ezt.
  11. -Palika17-

-Palika17- Fórum admirálisa

Sziasztok!:)
    Egy kis lelkesítő annak, aki le van törve a sok event miatt.:);):p

Sauvage kedveli ezt.
  12. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!

Nem, nem!;)

BackOffice, Fatther és parrahviki12 kedveli ezt.
  13. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok !
    Hoztam egy kis "megnyugvást", ebbe a rohanó világba .:(

k.micky, Sauvage, BackOffice és 3 más kedveli ezt.
  14. -Palika17-

Sziasztok!:)
    Hát nem is tudom mit írjak, megvan, egy kis lazítás a sok event mellé.:):p:D

15. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!

In my mind.

16. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Sziasztok!

Köszönöm ismét a sok-sok jó zenét. (TeremtŐ! Nagyjából egy idősek lehetünk....)

Ezt a klipet a lányom mutatta az előbb.
    Lehet, hogy a szirup kicsöpög a monitor alján, de néha kellenek az ilyen érzelmes/érzelgős számok is. Van az a lelkiállapot, amikor ilyesmire van szüksége az ember lelkének, vagy csak némi tisztítás kellene a könnycsatornáinak.:D

Palikaaaaa! Miért törölted a zenédet? Én szeretem hallgatni.

parrahviki12, Fatther, Sauvage és 3 más kedveli ezt.
  17. -Palika17-

Szia BackOffice!:)
    Törölni? A tegnapi pedig itt van, vagy nem látszik?o_O

Én még egyébként fiatal felnőtt vagyok, de szívesen hallgatok régi zenekét is, legtöbbször is inkább azokat.:D:)

parrahviki12, Sauvage, Fatther és 2 más kedveli ezt.
  18. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia!

Én a csütörtöki The Black Eyed Peas dalra gondoltam.

Engedelmeddel helyreállítom azt a hsz-edet. (És meghallgatom még egyszer a Let's get it started-et. xD)

parrahviki12, Sauvage, Fatther és 2 más kedveli ezt.
  19. -Palika17-

Rendben, köszi szépen! Ne haragudj, hogy töröltem a jó dalt.:)

Egy kis lazítás vasárnap.:)
    Emlékszik még valaki erre, nem rég futottam bele?:p:D
    Na, a másik meg kihagyhatatlan mellé.xD

Utoljára szerkesztett: 14.10.18
    parrahviki12, Sauvage, TeremtŐ és 3 más kedveli ezt.
  20. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Szép estét kívánok mindenkinek, sziasztok.

Estére, pihenésként "friss versenyzőket" hoztam:

és amikor a zsűri szórakoztat, s közben eldönti, valóban ő a zsűri ;)

parrahviki12, BackOffice és Imi* kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.