Visszajelzés Kockák frászos estéje csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 25.10.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kiwi

Kiwi Törekvő

Kedves Gazdák!
    Üdvözlünk a "Kockák frászos estéje" event csevegőjében!

• Az event kezdete (várhatóan): 2023. október 26. (csütörtök), 14:00 óra
    • Az event vége (várhatóan): 2023. november 01. (szerda), 22:00 óra
    A Központ döntése alapján változott a befejezés időpontja:

Az event vége várhatóan: 2023. november 2. csütörtök 22:00 óra

• Az event jellege: Termelési láncos, minijátékos
    • Az eventhez szükséges minimum szint: 3
    Kérünk mindenkit, hogy amíg nem jelezzük Nektek, hogy az event elkezdődött és minden rendben megy, addig ne kezdjetek bele!

Az event ismertetőjét >>>ITT<<< találod.

Kérdés, probléma esetén a segítségkérő topikokban kérhettek választ, tanácsot:

Tartózkodjatok a csevegőben az ajándékok felajánlásától, illetve azok kérésétől! Erre külön topikok állnak rendelkezésre. Erre - lehetőség szerint - hívjátok fel "eltévedt" játékostársaitok figyelmét is!

Akinek panasza van, a Panaszkönyv topik áll rendelkezésére

A topikra a fórum szabályzata vonatkozik. Az illem, az udvariasság alapszabályait itt is be kell tartani. Kérjük, hogy indulat, trágárság nélkül beszélgessetek és kerüljétek el a konfliktusokat!

További tudnivalók a fórum használatáról:
    Házirend

Copyright © 2010 - 2023 Magyar FARMERAMA csapat - Kiwi
    Megjegyzés: Az itt leírt adatok tájékoztató jellegűek. Az itt megjelenített információkat megpróbáljuk mindig a lehető legaktuálisabban tartani, ennek ellenére előfordulhat, hogy téves, esetleg nem aktuális adatok, értékek jelennek meg.
    A Bigpoint GmbH, a Farmerama játék üzemeltetője fenntartja magának a jogot a játékban szereplő elemek változtatására, akár előzetes bejelentés nélkül is.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 30.10.23
    Mici-farmer, maszilva, Gio és 5 más kedveli ezt.
  2. Kiwi

Kiwi Törekvő

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

HéricsBáró és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  3. Goran

Goran Fórum hercege

Sziasztok, hát végre valami új, de hazudnék, ha azt mondanám, hogy bármit is értek belőle :eek:o_OxD

4. jucus100

jucus100 Rutinos

Szia !
    Ezzel én is így vagyok :) :)

barabas1960, macska49, Kukackukac és 22 más kedveli ezt.
  5. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Ritka jó lesz az eventes területen játszani.
    Elsőre semmi sem világos.
    Még párszor át kell olvasnom és értelmezni.

macska49, -Mariann66-, sancoo és 23 más kedveli ezt.
  6. -kidmama-

-kidmama- Junior szaki

Elolvastam az ismertetőt,hát nem értek belőle semmit.
    De gondolom majd menet közben megvilágosodik az elmém!

7. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Az ismertetőt elolvastam egyszer, elmentem a német oldalra, ott találtam ezt a videót amit elhoztam nektek, megnéztem, utána újra olvastam az ismertetőt. Nem mondom, hogy értem az eventet, de talán segítség lesz majd ez is:

Még párszor el kéne olvasnom, hogy valami tervet tudjak megfogalmazni magamnak és esetleg nektek is.
    Remélem játék közben sokkal egyszerűbb lesz, mint olvasva, addig is amíg valaki, vagy én kisüt belőle bármit is, jó fejtörést kívánok mindenkinek.

Liliom44, amygrey, Mici-farmer és 43 más kedveli ezt.
  8. marcsi152

marcsi152 Fórum veteránja

Szia!
    Csatlakozom!o_O Elsőre azt gondoltam, eltévedtem!-.-Megvárom a bővebb fordítást, még ez kínai!:p
    Látom nem vagyok egyedül:D

9. parrahviki12

parrahviki12 Rutinos

Sziasztok!
    Elsőre elolvasva azon gondolkodom, hogy kínaiul tanuljak-e vagy mordori nyelven? :(
    Mert hogy ez nem magyarul van, az biztos! :music:
    Ha valaki megvilágosodna közben, ne tartsa magában az információit!
    ;):)

apa9154, pirozse, tompaker és 37 más kedveli ezt.
  10. Ecóka2

Ecóka2 Fórumprofi

El kell még olvasni, hogy átlássam!

tompaker, jucus100, zsoxxya és 8 más kedveli ezt.
  11. PaySkin

PaySkin Fórumszaki

Köszönjük, megnéztem a videót, nem segített sokat :)
    Viszont megvan a terv: ültetek, aratok, malomban keverek, minijátékozok, bónuszokat aktiválok, beadogatok és befejezem :) nagyjából ennyi

pirozse, PalMa, maszilva és 25 más kedveli ezt.
  12. Goran

Goran Fórum hercege

Köszi, ez sokat segített. Akinek az angol jobban megy a feliratoknál be tudja állítani. A video szépen megmutatja hogyan kell a könyveket rakosgatni, hol indítod a játékot, hol kell kiválasztani a bónuszt. Most már menni fog ;):p

mini76mini, Sali~*.*, MaMo78 és 9 más kedveli ezt.
  13. farmerSS

farmerSS Fórumgróf

Szia

Hasonlóan jártam el, mint itt sokan. Alaposan átolvastam az ismertetőt, hatalmas köd, aztán megnéztem a videót, amit hoztál, de abból csak annyi maradt meg, hogy a nyilacska szaladgál, mint a mérgezett egér.
    Valahogy ezt a részt kellene csak jól értelmezni, és akkor tiszta lenne a kép
    Eventmechanika

A termelési lánc eventek az alap játékmechanikákra fókuszálnak, mint a növények vagy fák ültetése, aratása. Azonban a minijátékokra nem fektet akkora hangsúlyt. Ez az eventfajta könnyen frissíthető, vagyis a következő felvonásokban több elemet hozzá tudnak adni. Az event alatt szerezhetünk olyan fizetőeszközt, amelyet a következő felvonásokban tudunk majd elkölteni (Panda érme).

Az event menete:
    • Megkapjuk az eventnövényeket, fákat és ólakat
    • Ezeket kihelyezzük az event területre
    • A kapott tárgyakat befizethetjük eventhaladásárt cserébe
      • Az ólakból kapott tárgyak jelentősen több eventhaladást adnak, mivel többet kell dolgozni értük
    • Minijátékot játszhatunk különleges trágyákért
    • Az eventhaladás során különleges fizetőeszközt is kapunk, amelyből a következő felvonásban tudunk fejlesztéseket vásárolni (Eventnövényekre, Eventfákra, Eventólakra)

14. Goran

Goran Fórum hercege

Ha a könyv rakosgatása közben megállítod és elemezgeted egy kicsit, hogy mely könyvek alatt melyik betett mit eredményez, majd tovább engeded 1-2 másodpercet majd elemzed, akkor könnyen megvan.

Tej-Csárda, Sali~*.*, genka53 és 11 más kedveli ezt.
  15. farmerSS

farmerSS Fórumgróf

Engem csak az zavar, hogy a minijáték egyáltalán nem kötelező, vagyis enélkül is teljesíthető ?
    Ha nem játszom minit, akkor nem kapok ezekből :

Minijáték

Játék indítása

A játék indítása előtt el kell döntenünk, hogy melyik jutalmat szeretnénk megszerezni. Három opció közül választhatunk:
    • 1x Pixelbetakarítás-növelő (bónusz 1x Pixeltermés-növelő)
    • 1x Pixeltermés-növelő (bónusz 1x Pixelbetakarítás-növelő)
    • 1x Árkádsebesség-növelő (bónusz 1x Árkádsebesség-növelő)

ildiko44, Sali~*.*, genka53 és 12 más kedveli ezt.
  16. enci2009

enci2009 Járnitanuló

Sziasztok! A múlt héten azt mondta a magyar tanár, hogy a felmérések szerint a mai fiataloknak nagyon gyenge a szövegértési képességük. Kicsit vitatkoztam vele. Holnap bocsánatot kérek tőle. Egyszer elolvastam, de nem sokat értettem belőle. Most nincs időm, de délután újra próbálom.

amygrey, Andzsi1971, tatukam1947 és 34 más kedveli ezt.
  17. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Sziasztok!
    Egy új event mechanikát kaptunk a Központtól, ami első olvasatra nem tűnik érthetőnek. Amikor elkezdtem a Farmerama-val játszani, nekem minden event leírást 4x-5x el kellett olvasnom, s amikor elindult az event, akkor újra olvastam már látva a felületet. Sokkal érthetőbb lett minden, mint csak az event leírást olvasva.
    Szerintem itt se legyünk türelmetlenek, ha előttünk lesz a játék, le fognak tisztulni a dolgok. Érdemes a -gyöngy-581 által hozott videót is megnézni, ismerkedni a felülettel (Köszi, hogy hoztad!).

Amit így elsőre érdemes meglátni szerintem, az az, hogy két "szálon" fut az event:
    - az egyik a könyvpakolgatós, amivel az eventhez tartozó különleges trágyákat tudjuk megszerezni, mi döntjük el, hogy melyiket szeretnénk megkapni - ez segíti az event területen zajló termelésünket (másik szál). A Minijátékhoz kapunk naponta két ingyen játékot (nem halmozódik, aznap fel kell használni), és van lehetőségünk vásárolni is.
    - a másik része az Eventes területen zajlik. Itt kapunk 5 fát, 3 ólat és beérett növényeket. Ezekkel kell tovább dolgoznunk. A learatott terményekből pedig egyrészt malomterméket gyártunk, ez az ól tápja, illetve beadjuk az event képernyő alján megfelelő értékben, amiért jutalmakban részesülünk. A jutalmak listája külön kis ablakban érhető el

A könyvpakolgatós feladatban a videóból az derül ki, hogy 3 polcot kapunk, mindegyiken van hiányzó könyv. Kapunk összesen 5 db könyv kombinációt, amit a könyvespolc alá helyezve teljes, kész könyvespolcot kapunk (ekkor csak zöld és az eredeti könyvek vannak a polcon). Ha egy helyre két könyv került, akkor az piros lesz, az nem jó. Ilyenkor vagy kell egy könyvmoly abba az oszlopba még, ami egyet mindig töröl, vagy másik elemet kell odatennünk. Az elemek szabadon pakolgathatóak. Ha időn belül sikerül megcsinálni, akkor a választott különleges trágyánál megkapjuk a bónuszt is, ha időn túl végzünk, akkor csak az alapot.

Sikeres játékot kívánok Mindenkinek!

18. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Megértelek, hoztam egy másikat a román oldalon jelent meg, ez jóval lassabb, mint a német:

Sok sikert a köd feloszlásához, én még mindig sok mindent nem értek :(, de nem adom fel azért is meg fogom érteni.

amygrey, jucus1976, Lillapilla73 és 48 más kedveli ezt.
  19. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok

Csatlakozom a gyenge szövegértési csoporthoz!xDxD
    Egyelőre az világos, hogy az eventes területen lesz....és amit kapunk az már ki lesz helyezve!
    Kíváncsian várom, hogy mit fogok tudni kihozni belőle és kell-e hangsúlyt fektetni a minijátékra.

amygrey, lovardatanya, Samborg és 15 más kedveli ezt.
  20. Goran

Goran Fórum hercege

Elvileg igen, mert a mini játék gyorsítókat ad és mivel az ól adja a legtöbb pontot, de 24 órás, így nem mindegy, hogy van-e hozzá gyorsítód, mert úgy gyorsabban haladhatsz

PalMa, maszilva, Kukackukac és 17 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.