Visszajelzés Kockák frászos estéje csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 25.10.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. apja_72

apja_72 Aktív író

halo!
    Szeretem feszegetni a határaimat. ;)

tyutyika2005, vihence, PZoli64 és 5 más kedveli ezt.
  2. ^^Ayumi^^

^^Ayumi^^ Fórum bárója

Nem érzem úgy, hogy az, amit kér a játék arányos azzal, amilyen jutalmat kínál, de lehet ezt csak a második 'jutalom" a 2 db party pörgetés miatt érzem. Ettől eltekintve is nekem ez az event egy "Vásárolj kosarat!" - event. Ennek meg nem én vagyok a célközönsége :) Viszont a minijáték szerintem okés, meg jó ez az új event mechanika, de egy-két javítás, picivel több értékes beadható vagy máshonnan is szerezhető felröpi stb. jó lenne. Valami ellensúly, hogy ne legyen ennyire látványos benne a vásárlásra felhívás - még úgyis, hogy a legtöbb eventes területen elérhető event ilyen. Remélem ez eddig egy "béta" verzió, mert állandó-visszatérő eventnek is nagyon jó lenne... :music: Minden fejlődés, új mechanika jól jön a játéknak! :inlove:

A másik "apróság" az az, hogy beaktiváltam az Árkádkabin gyorsítót és nem történt semmi :D Nem tudom, hogy bug vagy ez a normális, mindenesetre nekem kicsit furcsa.

3. apja_72

apja_72 Aktív író

Szia!
    Mielőtt ráteszed a tápot, akkor aktiváld. :)

4. ^^Ayumi^^

^^Ayumi^^ Fórum bárója

Ó :D Köszönöm, akkor itt szimplán elnéztem. :oops:

apja_72, bactriaanus és zsani_apja kedveli ezt.
  5. stefano0606

stefano0606 Aktív író

Sziasztok ! Nemértem miért nem aktiválodik a Pixel fánál a + 6 db termés és azt sem hogy az érésidő sem csökken a felére , akkor minek ez a minijáték :(

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  6. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Aratás előtt indítottad a bónuszokat?:music:

bactriaanus kedveli ezt.
  7. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Ezt olvasom már oldalak óta...
    Én pofon egyszerűen megoldottam a dolgot: Látom, hogy beértett minden, vagy valami amit aratni kéne, megnézem, hogy van-e nekem rá bármilyen bónuszom amit indíthatok. Indítom a bónuszt és utána aratok..
    Ezek közül választhatok:
    Pixelbetakarítás-növelő
    • Pixelfákra érvényes.
    • Hatása: +6 betakarított fatermés.
    • Ideje: 1 óra
    • Visszaváltási értéke: 20 TP / 1 db
    Pixelsebesség-növelő
    • Pixelfákra érvényes.
    • Hatása: érési idő csökkentése 50%-al.

• Árkádsebesség-növelő
      • Árkádkabin ólakra érvényes.
      • Hatása: érési idő csökkentése 50%-al.

apja_72, bactriaanus, T.Annie23 és 8 más kedveli ezt.
  8. stefano0606

stefano0606 Aktív író

Igen ahogy kell , és még frissítettem is , de semmi .

9. Mici-farmer

Mici-farmer Aktív író

Szia,
    Neked kell aktiválni, mielőtt szüretelsz, a bónuszok hatóideje aktiválástól egy óra :)
    /Annyiszor megírták már feletted - érdemes időnként olvasgatni is kérdezés előtt :) /
    Ha így csináltad, akkor viszont vidd a problémát Segítségkérő topikba, és add meg az adataidat, a Moderátorok biztos megnézik, mi történt Nálad.

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  10. stefano0606

stefano0606 Aktív író

Na ez nálam nem müködik, nem aktiválodik :(

Megyek akkor panaszkodni :( De nem csak nekem van ez így más farmtársamnál sem müködik ...

Moderátor által utoljára szerkesztve: 28.10.23
  11. Mici-farmer

Mici-farmer Aktív író

@MissL, az aratás után nem felejtettél el esetleg trágyázni? Addig nem tudsz etetni semmilyen ólat, így ezt a speciális eventest sem, amíg trágyát nem szeded le. Pixelszívet biztosan nem kér, hisz azt adja, ha az ól beérett ;)
    Benne van az ismertetőben a Tökfejes játékkazetta ennek a résznek a legalján.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/kockák-frászos-estéje-2023-október.24153/#post-1350558

Szerintem ne panaszkodj, hanem inkább kérj segítséget. :) Biztos segítenek Neked is a Moderátorok ;)

bactriaanus és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  12. stefano0606

stefano0606 Aktív író

Köszönöm ;) :) Nem voltunk elég figyelmesek és csak azután néztem azt a nyilát ott baloldalon hogy azalatt kell aktíválni a bónuszokat, mi azt hittük hogy automatikusan aktíválodik.. most kellemetlenül érzem magam =D

bactriaanus, Dolphin, Mici-farmer és 2 más kedveli ezt.
  13. -gyöngy-581

Ne érezd rosszul magad, a lényeg az, hogy megvan a hiba forrása:D
    Ha kapok egy új eventet én első sorban megismerkedem az eventes felülettel, megnézem mi-mire való, erre az eventismertetőkben gyönyörűen leírt részletek vannak beszámozva, magyarázószövegekkel ellátva. Ezt köszönjünk az ismertetők írójának.
    Csak utána kezdek el bármit is csinálni az eventes felületen.

14. stefano0606

stefano0606 Aktív író

Tudod dögg fáradtan . vontatottan nem úgy megy a koncentrálás, olvasás hiába megy ha nem fogja fel az agy mit is olvas ;) De legközelebb jobban figyelek ;) =D

Most akkor ha van bent ott a nyilaknál 2 -2 bónusz akkor hogy van hogy aktiválodik ? Mind a 2 egyszerre vagy lehet hogy csak 1 bónusz aktiválodik, mondjuk 1 a fára és 1 az érésre .

Moderátor által utoljára szerkesztve: 28.10.23
    bactriaanus, vihence és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  15. -gyöngy-581

1-1 aktiválódik egyszerre :), de mindenfajtából lehet indítani, amid van. Szépen sorban, egymás után.
    Hogy lehet-e többet is indítani azonos fajtából azt nem tudom, én nem indítottam.

bactriaanus, tyutyika2005, vihence és 2 más kedveli ezt.
  16. stefano0606

stefano0606 Aktív író

Köszönöm :) Akkor csak 1-1 lesz indítva :)

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  17. Eva0220

Eva0220 Fórummogul

Sziasztok! Tudja valaki, hogy a szellemfűzfa mióta van játékban?

18. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

19. gréta201105

gréta201105 Fórumszaki

sziasztok! kosár vásárlás nélkül ilyen időtartalmakkal (24 óra, 10óra) hogy lehet végig jutni. Árkádsebesség növelő 1 órája alatt a 24 órájából 12 órára lecsökkenti az érés időt (50%) vagy csak arányosan

tyutyika2005 kedveli ezt.
  20. nimre56

nimre56 Járnitanuló

sziasztok tudja valaki, hogy lehet 11 pixelszív termésem 4x arattam az 12

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.