Visszajelzés Kockák frászos estéje csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 25.10.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. cumi83

cumi83 Junior szaki

Sziasztok. Én sem kaptam meg, csak az óra megy. :(

vampire_hunter és zanzivál kedveli ezt.
  2. kelemeni

kelemeni Járnitanuló

Ki/be lépés után sem kaptam meg. Hol a Segítségkérő topik?

3. zanzivál

zanzivál Junior szaki

Szia. Nálam is csak megy az óra, senni több.

4. Nyunyiandi

Nyunyiandi Járnitanuló

Szia! Megtörtént mégsem jött a két jegy!

5. kabocatanya

kabocatanya Járnitanuló

Hiába írták, nekem még mindig nincs ingyen játékom, pedig ki is léptem és vissza, de akkor sem kaptam meg.

-teri56- kedveli ezt.
  6. janosnebiri

janosnebiri Fórum-zöldfülű

Nekem sem jött meg a mai napi belépőjegy!

-teri56- kedveli ezt.
  7. 1süni

1süni Törekvő

Nálam se jött meg a belépőjegy!Remélem meghosszabbítják az event idejét!8)

8. spartacus78

spartacus78 Fórum-zöldfülű

Még mindig nincs meg a napi belépőjegy, az óra ketyeg, 10 óra 37 perc a hátralévő idő.

9. Léna6406

Léna6406 Fórum-zöldfülű

Sziasztok,
    Nálam sem jött meg a belépőjegy

10. kissandras29

kissandras29 Járnitanuló

Rosszul fogalmaztam aktiváltam a +6- ot jóváírta az éréscsökkentőt nem. Nem ez volt az első aratásom tudom hogy kell játszani. A minijátéknál hiába írták jóvá a 2 db.-ot, kettő így is elveszett tegnap óta.

zsoxxya kedveli ezt.
  11. mnjudit

mnjudit Junior szaki

Végre megkaptam az ingyenes jegyeket, lejátszottam a játékokat kiválasztva az érési ido csokkentését, de semmi!! És ez eddig minden alkalommal így ment! Ez a nesze semmi, fogd meg jól játék. Egy sz@r. Bocs mindenkitol, de ez már lassan a legalja....

12. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ha jóváírásra került és nem használtad fel, akkor nem veszett el. Ha aktiváltad és a megfelelő időben tetted, akkor a hatásának érvényesülnie is kellett. A játék ellenőrző felületén tegnapi történéseket nem tudok ellenőrizni, akkor kellett volna rögtön hoznod, egy hiba topikba, amikor tapasztaltad, hogy az élő bónusz ellenére nem kaptad meg a hatást.
    Van lehetőséged problémádat elvinni a Support felé.
    Illetve, ha netán tapasztalsz még ilyen problémát, akkor az azonosító adatokkal (Farm név és Farm ID), kérlek egy Segítségkérő topikban jelentkezz, mert az event csevegő nem a hibák jelzésére szolgál, s itt ritkább a Moderátori jelenlét.
    Megértésedet köszönöm!

vihence, genka53, Swartsch és még 1 ember kedveli ezt.
  13. Dolphin

Szia,
    a kapott bónuszokat Neked kell aktiválni, amikor használni szeretnéd, nem indul automatikusan.
    Bal oldali menüben van 3 sárga nyíl, erre kattintva megjelenik a 3 különleges bónusz ikonja, itt látszik, melyikből mennyi áll rendelkezésre, és rákattintva tudod indítani (a kép nem Nálad készült)

upload_2023-10-30_13-27-38.png

A Fára hatókat szüretelés előtt szükséges aktiválni, az ólra hatót azelőtt, hogy tápot adnál neki.
    Amennyiben továbbra is problémád van, kérlek, gyere egy Segítségkérő topikba, és hozz Farm nevet és Farm ID-t, mert ezek nélkül nem tudok sajnos segíteni.
    Köszönöm megértésedet.

maszilva, vihence, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  14. Dolphin

Szia,
    az aláírásomból is eléred.
    De hozok linket is:
    https://board-hu.farmerama.com/#segitseg.275
    Tudnak a Központban a problémáról, hogy néhány Játékos nem kapta meg a 2 belépőjegyet, az okát vizsgálják, s dolgoznak rajta, hogy mindenki megkapja őket.
    Megértésedet, türelmedet köszönöm!

15. Dolphin

Sziasztok!
    Tudnak a Központban a problémáról, hogy néhány Játékos nem kapta meg a 2 belépőjegyet, az okát vizsgálják, s dolgoznak rajta, hogy mindenki megkapja őket.
    Megértéseteket, türelmeteket köszönöm! Amint kapunk újabb információt, jelentkezni fogunk!

vihence, genka53, Sali~*.* és 5 más kedveli ezt.
  16. mnjudit

mnjudit Junior szaki

Megtaláltam, koszonom, aktiváltam, a pixelfa mukodik, ott valóban 12 lett az aratható mennyiség, de az árkádkabin novekedési ideje nem változott. igazából feladtam, semmi ez a játék, se fule, se farka, nem vesztegetek rá idot, de nagyon koszonom, hogy próbálsz segíteni. :D

-sanele- kedveli ezt.
  17. Dolphin

Szia,
    etetés előtt aktiváltad az Árkádsebesség-növelőt? Etetés után hiába aktiválód, nem tud érvényesülni a hatása.
    Ha adnál Farm nevet és Farm ID-t, be tudnék nézni Hozzád.
    (Egy Segítségkérő topikban jobb helye lenne a problémádnak, de ha ide hozod, akkor is megnézem)

vihence, genka53, Sali~*.* és még 1 ember kedveli ezt.
  18. krédi2

krédi2 Járnitanuló

Sziasztok! Csak jelzem, hogy én sem kaptam meg a belépőjegyet. Olvastam fentebb , hogy dolgoznak már rajta.

19. Dolphin

Szia,
    pontosan így van, dolgoznak rajta, sajnos néhány Játékosnál még nem került jóváírásra.
    Nem kell már külön jelezni, mert egyedi a probléma, több Játékost érint.
    Amint lesz friss információnk, jelezni fogjuk.
    Addig is türelmedet és megértésedet kérem.
    Köszönöm!

vihence, genka53, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  20. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

aida2330 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.