Visszajelzés Kockák frászos estéje csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 25.10.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt.
    Örülök, hogy meghosszabbították az eventet, de megint csak van valami hiba. Ma 11-kor játszottam le a 2 játékot, most 23 órakor 24 órát mutat az új aktiválásra, ami azt jelenti, hogy másfél naponta tudom csak aktiválni. Örülök, hogy ilyen magas szintű programozók vannak, de azért már kezd elfogyni a cérna.

Caccus, aida2330, genka53 és 8 más kedveli ezt.
  2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    az eventóra megjelenítési problémával küzd, éjfél után jóváíródik a 2 ingyenes belépő a Központ tájékoztatása alapján.
    Reméljük rendben lesz minden.
    Türelmedet köszönjük!

aida2330, genka53, -ágianyu33- és 5 más kedveli ezt.
  3. juliannakoczkas

juliannakoczkas Fórum hercege

Szia!
    Az event vége (várhatóan): 2023. november 02. (csütörtök), 22:00 óra

genka53 kedveli ezt.
  4. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Szia!

Már csak 12000 pontra vagyok a végétől, ebéd után az is meglesz:D

aida2330, Sali~*.*, inanna11 és 5 más kedveli ezt.
  5. lovardatanya

lovardatanya Fórum nagymestere

Nekem estére vagy holnap délelőtt lesz meg végig. Nem volt sétagalopp, a minijátékot sokszor elbaltáztam cserébe éjjel nappal kezeltem a dógokat.:)

aida2330, Sali~*.*, inanna11 és 3 más kedveli ezt.
  6. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Sikerült befejeznem az eventet.
    Jelenleg a +-s kütyüket várom, hogy törölhetőek legyenek.
    Sok sikert mindenkinek a befejezéshez!

maszilva, PZoli64, -Szemecske- és 11 más kedveli ezt.
  7. pisti243

pisti243 Törekvő

Sziasztok, ritkán írok ha igen akkor is csak kérdezek, segítséget kérek. Sosem morgok csinálom az eventet játszom és néha magamban morgolódok. Hisz nem kötelező a játék. Általánosságban a beadós játék jelzi a többletet így tudsz korigálni ha szeretnél. Ez az új event játék sok boszankodást okozott nekem is. A munkabeosztásom miatt nem mindig sikerül időben elolvasnom a csevegőt és értelmezni rendesen a játékot de szerintem nem egyedül vagyok ezzel a problémával. Most is mint mindig csak termelés beadás majd pihenő napon tanulmányozása az eventnek + a csevegőnek. Piff neki beadtam nem kellett volna hisz nem görgeti a rendszer a pontokat sajnos, mire eljutottam az olvasás+értelmezésig megint anomália lépett fel a tér-idő intervallumban nincs ingyen játék :( . Most döcögök a felhő felé igyekszem elérni. Kaptunk plusz 1 napot :) de a Köszpont azzal is kompenzálhatná a problémát, hogy jóvá írja a gazdáknál a többlet pontokat. Ez az én szerény véleményem és csak halkan megjegyezve. :) nem negatív kritikaként ha nem segítve a gazdákat mivel sok probléma adódott a játékkal. Köszönöm, hogy kiírhattam magamból ezt a gondomat így most már nem cipelem magammal és a játékra tudok koncentrálni. :) Nagyon örülök, hogy van ez a topik és soksegítő gazda-modi, jó ez a közösség még ha néha nyűgös-zajos de segítőkész!!! :) :) :) Szép napot mindenkinek!!! :)

8. rencsike982

rencsike982 Aktív író

Sziasztok!
    Felhő kész...elég sokat bakiztam mire ráálltam..jobban odafigyeltem....Ennek ellenére is egy jól játszható event...tetszik....!
    Szép napot!...:)

9. NagyG1950

NagyG1950 Fórumlakó

Sziasztok!
    Valamit benéztem? Az árkádkabin és a pixelfa az event alatt annyi, amennyit a játék elején kaptunk? Vagy valahol beszerezhető volt? Köszönöm válaszotokat! Jó farmozást! Üdv

juliannakoczkas kedveli ezt.
  10. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia!
    Nincs pluszba beszerezhető mennyiség ezekből: az árkádkabin 3 db, pixelfa meg 5 db marad az event végéig, tehát annyi, amennyit kaptunk induláskor.
    A termelésüket pedig a minijátékok által szerezhető bónuszokkal tudjuk forszírozni.
    Sok sikert!

11. NagyG1950

NagyG1950 Fórumlakó

Köszönöm a választ. A felhő már kész, a többi meg meglesz. Üdv!

genka53, aida2330 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  12. Dolphin

Szia,
    ha ellenőrzést szeretnél kérni a beadásaidról, akkor gyere egy Segítségkérő topikba, és hozz Farm nevet és Farm ID-t is. Köszönöm!

Sali~*.*, genka53 és pisti243 kedveli ezt.
  13. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Készen vagyok, még majd a tököket és a fákat learatom, azután be sem nézek az eventes területre:D Holnap legalább nyugodtan mehetek a temetőkbe. Most pedig ledőlök egy kicsit, mert hajnali 3-kor keltem.o_O

14. Dolphin

Szia,
    az Árkádkabinra nincs olyan bónusz, ami duplára emelné a Pixelszívek mennyiségét aratáskor. Az Árkádsebesség-növelővel az érési időt tudod 50%-kal csökkenteni, ha az előtt aktiválod, mielőtt tápot adsz neki.

inanna11, Sali~*.*, genka53 és még 1 ember kedveli ezt.
  15. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Az utolsó feladat van már csak hátra...
    ma már a napi kosarat sem veszem meg:music: e nélkül is meglesz kényelmesen8)

jucus100 és Swartsch kedveli ezt.
  16. m.sz.emma

m.sz.emma Törekvő

Érdekes a játék, tetszik, kell egy kis odafigyelés, nem csak mechanikus munka. Azonban ez a játék még nem volt, ezért nagyon sok bónuszt rosszkor raktuk ki, tehát nem haladt úgy, ahogy lehetett volna. Egy átlag játékos nem is jut a végére, a hosszabbítással talán a felhőig. Kicsit soknak tűnik a 12 feladat. A hozzászólásokból is az derül ki, hogy csak a legjobbak jelzik, hogy már elkészültek, a többi botladozik a "mikor rakjam ki a bónuszt" között. Nem kell elkeseredni, legközelebb, ha lesz ilyen típusú játék, sokkal jobban fog menni már az elején.

Utoljára szerkesztett: 31.10.23
    PZoli64, nolina1965 és juliannakoczkas kedveli ezt.
  17. donkartacs07

donkartacs07 Fórum hercege

Na ez így jó is lehetne, deee

aida2330 kedveli ezt.
  18. NagyG1950

NagyG1950 Fórumlakó

Jó event volt, még ha nehezen is értettük az elején.

irkuvasz kedveli ezt.
  19. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Sziasztok! Eljutottam a felhőig, de a dekorokat nem tudom rátenni, pedig azokat még a felhő előtt megszereztem. Vagy azok nem jók, mert +-osak? Tovább kell játszani a sima dekorért? Vagy, ha kiteszem és 3 alkalommal learatom, utána már jó lesz? Köszönöm előre a választ.

juliannakoczkas kedveli ezt.
  20. Dolphin

Szia,
    ha egy Frissítés nem segít, akkor javaslok egy Ccleaneres géptakarítást, mert beragadhattak "sütik".
    Ha egyikre sem áll helyre a rend, akkor kérlek egy Segítségkérő topikba hozd a problémát kivizsgálásra, megadva a Farm neved - Farm ID-t, most az oválissal pont kitakartad ezt a részt.
    köszönöm!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.