Visszajelzés Kockás-mocsár történetei 2 - eventcsevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: -Sudden-, témanyitás ideje: 22.7.26.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

1. 1

77 szavazat
    33.2%
  2. 2

9 szavazat
    3.9%
  3. 3

5 szavazat
    2.2%
  4. 4

4 szavazat
    1.7%
  5. 5

8 szavazat
    3.4%
  6. 6

4 szavazat
    1.7%
  7. 7

3 szavazat
    1.3%
  8. 8

19 szavazat
    8.2%
  9. 9

12 szavazat
    5.2%
  10. 10

91 szavazat
    39.2%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. szotyola2011

szotyola2011 Törzsjátékos

Sziasztok!
    A Botinátor nevű jószágot hogy lehet megszerezni?

Bokalmgazda2 kedveli ezt.
  2. Szviki04

Szviki04 Fórum ismerője

Botinátortanya ólat ( amely az event után is játékban marad) az eventben lehet megszerezni. Az alap ól, 5676 Álroystoneapálma termelése után ját, 6180 után sárga, 6930 után pedig a narancssárga fejlesztés a jutalom.

incimami, macimami1958 és _Ilona49_ kedveli ezt.
  3. Szviki04

Szviki04 Fórum ismerője

A Botinátor tanya az evet után is játékban marad, a tápkeveréséhez lesz majd szükség az event során 1296 Álbotinátor letermelésével megszerezhető Roystoneapálmara.
    Jelenleg az event haladásához az Ál-botinátortanya állatai kellenek, ami majd beváltásra kerül. A tápjához pedig az Álroystonea magja és a 2 eventnövény.

macimami1958, inanna11 és _Ilona49_ kedveli ezt.
  4. kigyo51

kigyo51 Rutinos

Szia!
    Nem jelent egyet a két állat. Neked nem tűnt fel az állat, és a fa neve előtt az ÁL szócska? Az eventben Álbotinátát arathatsz, és Álroystonepálma - megját. Ezek event kelléket.
    Az event végén kikerülnek a játékból. Az eventben nyerhető az event kellékek termelésével a Botinatanya, és a Roystonepálma, ezek a nyeremények a játékban maradnak végleg.
    Ezekhez a játékelemekhez le kell termelned a kockajáték képernyőjen megjelenő Feladatok táblázatban megadott mennyiségeket az adott even kellékekből. Ha az egér mutatót rajta tartod a feladatok ikonjain, akkor kiíródik az ikonok neve, kattintani nem kell.

Utoljára szerkesztett: 26.7.26
    Bokalmgazda2, incimami, inanna11 és 5 más kedveli ezt.
  5. baltha54

baltha54 Aktív író

Bokalmgazda2 kedveli ezt.
  6. baltha54

baltha54 Aktív író

köszönöm mindenkinek a segitséget, igen feltünt, és látom hogy a bonitánor és az álbotinátor között van irásban köszönöm. Mivel már egy páran irták hogy készen vannak, ezért kértem segitséget, hogy tudjak én is haladni, mivel szeretnék.

incimami és inanna11 kedveli ezt.
  7. kigyo51

kigyo51 Rutinos

Szia, nemcsak írásban van különbség, az ÁL és e nélküli fa és ól két külön játékelem. Erre fogadj el egy általános iskolában hallott mondást a hasonlóságokra: "Minden bogár rovar, de nem minden rovar bogár".

incimami, vihence, edina242 és 3 más kedveli ezt.
  8. *Lúdanyó*

*Lúdanyó* Fórumprofi

Ahogy már írták: a teliholdas részen van kétfajta állat, egyik az ál-botinátor...ez az eventhez tartozó, az event után eltűnik. A feladatokkal szerezhető 2 botinátortanya, ez megmarad később is a játékban. A fával dettó, csak ez a baha szigeten van...az ál-roystonea az eventhez tartozik, ez is csak az event idején üzemel. A sima roystoneapálma (2 db) ugyancsak a feladatok teljesítésével szerezhető, ez marad továbbra is játékban. Az ál-botinátor tápjához az ál-roystonea magja kell, míg a botinátortáphoz roystonea-mag.

9. McTeknös

McTeknös Haladó

Sziasztok ! 2 kérdsem van. 1. A 3 és 4 es kockákkal lehet eventmagokat szerezni, de én alig dobok ilyeneket, van lehetőség h ez másképp legyen, vagy abszulut szerencse kérdése ? 2. Minden event cuccot nyugodtan bekeverhetek a tápba , mert sehova máshova nem kell ?

10. apumbiapa

apumbiapa Fórum hercege

Szia !

1. Igen szerencse kérdése

2. Igen nyugodtan bekeverheted. :)

11. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok :)

Végeztem az eventtel. Kitartást az eventezőknek, Gratula a már végzetteknek :)

Ahol lehetett gyorsítottam a termést, nullázással. Remélem még ma elmondhatom, hogy újra üres a gazdaköröm is :D:inlove::D

Legyen szép a hátralévő napotok :D

12. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Gratulálok, nálam még 30 növény kell. de azért sem ültetek.
    majd jön ládából.
    a gazdakör nálam is kiürül.. szerintem holnap... :music:
    mert a piroskosár korlátoz:D

GA-BI-O-Farm, -gyöngy-581 és Imrus65 kedveli ezt.
  13. Imrus65

Imrus65 Fórum ismerője

Nekem még 941 Bogárszemű bokor kell és akkor vége.
    Most már csak 3-as kockát és kissort keresek.
    Szerintem holnap meg lesz.

Ami a gazdaköröket illeti nem semmi, hogy mindent elvégeztél (illetve -gyöngy-581 is).
    Nekem abból sok megoldatlan. Igaz nem is gyúrok rájuk, mivel szerintem sok aránytalanul magas beadandót igényel.
    Én inkább raktár készletet gyűjtök (hátha szükség lesz rá valamikor alapon).

További jó játékot mindenkinek!!

Én összepakolok és megyek a szokásos 2 km-t leúszni az uszodába.

nagymami2, kigyo51, katimami51 és 4 más kedveli ezt.
  14. -Holdfeny-.

Jöjjenek csak azok a hármasok...8)
    A gazdakör ha egyszer kiürül utána már gyerekjáték tisztán tartani;)
    A raktárkészlet nálam közel van a nuláhozxDxD:cry:
    It az a szép, hogy millió variációban lehet játszani:inlove:

15. wrola

wrola Járnitanuló

Sziasztok! Event fa, és állat bónuszait hol tudom aktiválni? Sehol sem találok lehetőséget a felhasználásra.

16. apumbiapa

apumbiapa Fórum hercege

Szia!

Baloldali oszlopon ládára kattintva azon belül a jobb oldali elhasználódó jelre és már keresheted is.:)

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  17. -Holdfeny-.

A pajtában próbáltad?:music:

18. Nelli60

Nelli60 Aktív író

Az éléskamra polcán van a többi bónusz között.

wrola és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  19. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórumgróf

24/80 szinten állok a kockás mocsárral... miért ilyen nehézkes? Ti hogy álltok vele?

20. apumbiapa

apumbiapa Fórum hercege

Szia !

53/80 szinten vagyok. Szerintem nem nehézkes, a kockázásnál a magokat a fákat és az ólakat kell naponta kiszedni és letermelni amit csak lehet. Másfél hét van még hátra szerintem addig megcsinálod te is.:)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.