Visszajelzés Kockás-mocsár történetei 2 - eventcsevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: -Sudden-, témanyitás ideje: 22.7.26.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

1. 1

77 szavazat
    33.2%
  2. 2

9 szavazat
    3.9%
  3. 3

5 szavazat
    2.2%
  4. 4

4 szavazat
    1.7%
  5. 5

8 szavazat
    3.4%
  6. 6

4 szavazat
    1.7%
  7. 7

3 szavazat
    1.3%
  8. 8

19 szavazat
    8.2%
  9. 9

12 szavazat
    5.2%
  10. 10

91 szavazat
    39.2%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

incimami, -gyöngy-581, inanna11 és 2 más kedveli ezt.
  2. SnéDóri

SnéDóri Fórum félistene

Na, ludak kirakva, kaptárak kirakva, főn amaránt, ültetvényen ixora. Ennyit tehettem az ügy érdekében azt hiszem. Ha valami kimaradt, küldjetek füstjeleket, a konyhában leszek, bontom a szekrényt. Vagy inkább eszek valamit reggelire meg ebédre.

incimami, Bátyus, .julia0905. és 11 más kedveli ezt.
  3. libuskafarm

libuskafarm Fórumőrült

Szia. Ez nekem nem úgy tűnik:

Bogárszemű bokor mag
    Szerezhető: dobókocka mini-játékban.
    Szükséges:
    elültetni a termelőmezőkbe, aratásával pedig teljesíteni tudjuk az event ablakában megtalálható feladatokat, event táphoz is szükséges a beérett eventnövény.
    Ültethető: kizárólag az esőerdőben, 30. farmos szinttől.
    Visszaváltási érték: 6 TTP, 4 CSP / db

KépNévÉrési időTP/TTPÜltethetőKezdő mennyiségVisszaváltási érték / db
    [​IMG]Bogárszemű bokor05:30 óra55EsőerdőNincs.1x CSP

Mocsári sárkányka mag

Szerezhető: dobókocka mini-játékban.
    Szükséges: elültetni a termelőmezőkbe, aratásával pedig teljesíteni tudjuk az event ablakában megtalálható feladatokat, event táphoz is szükséges a beérett eventnövény.
    Ültethető: kizárólag az esőerdőben, 30. farmos szinttől.
    Visszaváltási érték: 4 TTP, 6 CSP / db

KépNévÉrési időTP/TTPÜltethetőKezdő mennyiségVisszaváltási érték / db
    [​IMG]Mocsári sárkányka05:30 óra55EsőerdőNincs.1x CSP

inanna11, Kukackukac, PalMa és 2 más kedveli ezt.
  4. gyuszti0000

gyuszti0000 Rutinos

Sziasztok!

Nézzük: kell 7200 db bogárszemű bokor, 7200 db mocsári sárkányka, 7446 db Álroystonea magja és 1566 db Ál-botinátor.
    Egy kicsivel minden inflálódott a tavalyi eventhez képest, de nem túl sokkal szerencsére.

Az eventet az ültetvényen Ixorával várom és bízok benne, hogy mogyóróvajas sütivel és 12 db pannival meg lesz azonnal a 20 db játékra való felröppenő mennyiség, majd maja maszkozok és sisakbabozom a többiért (persze elég fogyóban van a maja maszk, mivel még mindig nem lehetett beszerezni valamilyen okból kifolyólag azt a felhősort, ami adja, szóval ha olvassa ezt a BP jó lenne cselekedni :D).

A kezdő fát és ólat azonnal kihelyezem termelésre, az ólat szupertáppal etetem amíg nem lesz elég ólam és sima tápom hozzá. Valószínűleg úgy viselkedik a táp keverésnél mint előzőnél, szóval a már letermelt növényt nem kell megtartani, mivel az az aratás pillanatában hozzáadódik a számlálóhoz, tehát nyugodtan tudunk belőle tápot keverni, nem egyszerre kell 7200 db-nak lenni belőle a pajtában (vagyis ebben bízok).

Minél több különböző kombináció a célom, hogy megkapjam az első kirakásért való jutalmakat.
    Az 5-5 db kezdő magot semmiképp sem ültetem el, mert nincs értelme, úgy semn visszaültethető, így tehát magból a cél az 500-500 db beszerzése, 500-500 db maggal körülbelül 16-os 1x1-es hozamot kell elérjek, hogy meglegyen a 7200-7200 db aratható növény, gondolom többet nem kell, hisz a Táp keverési arányai elég barátiak, nem lesz gond.

A fák és az ólak kicsit neccesebbek lesznek, a növények hiába lesznek megy gyorsan, ha a fákból és az állatokból sok kell.

Gondolkodom, hogy nullázok az állattal, hogy meglegyen minél hamarabb, de ahogy elnézem a mostani eventeket, egyre több az olyan, ami időre meghatározott állat aratását kéri lásd: Itt a múlt event. Szóval a nullázáson még gondolkodom.

A fák macerásabbak, viszont mivel sima fa, ezért minden hat rá, KKT és KKSZ mindenképp megy rá, továbbá a kalózpapagáj hajót próbálom időzíteni, hogy jól induljon a bónusza és van még növekedésserkentőm is amit harcba tudok indítani. Szóval ez nem lesz probléma.

A felhősor undorítóan rossz a dekorokhoz képest, egyértelműen üresen marad, a dekorok bónusz tulajdonságaik miatt biztosan nem cserélhetőek, pedig beszereztem volna 1-2 a terményes ólasból. Én igazán nagy hasznát tudnám venni.

Viszont azt nem értem, hogy a narancs botinátor ólból 2 db-ot kapunk, míg az alapból 1 db-ot. Ki érti ezt?

Pozitívum, hogy a főfarmos területek - a másik rövid eventen kívül - szabadok lesznek és az ál-botinátoron kívül a teliholdas területek is, mert van még mit tennem bőven.

Hajrá gazdatársak.

kigyo51, csupati99, Lenczy és 22 más kedveli ezt.
  5. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Igen át is írtam, a hsz-em, csak az előzőt nem törültem, bocsi takarítás közbe voltam.

6. libuskafarm

libuskafarm Fórumőrült

Hozzám is jöhetsz ablakot pucolni :D

Julcsi-néni és vihence kedveli ezt.
  7. achmed1122

achmed1122 Fórum admirálisa

Sziasztok:)

Honnan lesz Álroystronepálmánk?

8. cili53

cili53 Fórumfelvigyázó

Szia:)
    Event kezdetével járó eventkellékek
    Az event kezdetével a következő kellékeket kapjuk meg, első bejelentkezésünk során (az event magokon kívül):

• 10x Kockafőzet
    • 1x Bónuszkocka
    • 1x Extra dobás
    • 1x Ál-botinátortanya
    • 1x Ál-botinátor táp
    • 4x Álroystoneapálma

inanna11, Swartsch, .barbi1. és 7 más kedveli ezt.
  9. achmed1122

köszi Szépen

10. Sylja

Sylja Fórum félistene

Swartsch, genka53 és achmed1122 kedveli ezt.
  11. achmed1122

Sylja kedveli ezt.
  12. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Szeretném meg kérdezni, hogy mi adja a maja maszkot, mert egyszerűen nem jövök rá. Nekem van, de kérdezte tőlem valaki, és nem jut eszembe. Köszi a választ.

GA-BI-O-Farm és benedekbobe63 kedveli ezt.
  13. benedekbobe63

benedekbobe63 Aktív író

Felhő is adja, meg a körhinta játékóra.

genka53 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  14. imike911

imike911 Fórum hercege

Szia!
    Nekem például a "Neonfényes ólak felhősor 6" adja. Van majdnem 2000.

Sylja kedveli ezt.
  15. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

A körhinta kitehető is adja

inanna11, ördög0 és imike911 kedveli ezt.
  16. imike911

imike911 Fórum hercege

Adja, de nem nekem, mert nincs olyanom. Amikor szerezhettem volna, már megvolt a felhő és mint az ábra mutatja, az is éppen elég nekem. Helyette beszereztem a balerina játékórát, az fehér ártatlansággal halmoz el. Már be sem bírom zárni a pajta ajtaját, abból is annyi van.

17. peter1022

peter1022 Fórum hercege

Sziasztok,

Hogy lehet a megszerzett fát, és ólat kitenni? Sehol sem találom őket.

csupati99 és borderland57 kedveli ezt.
  18. szellorozsa

szellorozsa Mindentudó orákulum

Az ólat én a teliholdason tettem ki...a fát még keresem :)

csupati99, SnéDóri és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  19. Nyunyiandi

Nyunyiandi Junior szaki

Fa baha...ól pedig a teliholdas! :)

csupati99, peter1022, SnéDóri és 2 más kedveli ezt.
  20. szellorozsa

szellorozsa Mindentudó orákulum

Köszi megtaláltam a Bahán a fát..most még majd a dobókockázást nézem hogy lesz mag :)

SnéDóri kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.