Visszajelzés Kockás-mocsár történetei 2 - eventcsevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: -Sudden-, témanyitás ideje: 22.7.26.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

1. 1

77 szavazat
    33.2%
  2. 2

9 szavazat
    3.9%
  3. 3

5 szavazat
    2.2%
  4. 4

4 szavazat
    1.7%
  5. 5

8 szavazat
    3.4%
  6. 6

4 szavazat
    1.7%
  7. 7

3 szavazat
    1.3%
  8. 8

19 szavazat
    8.2%
  9. 9

12 szavazat
    5.2%
  10. 10

91 szavazat
    39.2%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Szia ! Nem , még ma kezdtem volna játszani ! Mindig olvasom az ismertetőt + itt a fórumot is ! Elegem van már a sok bonyolult eventből . Kezdetek óta játszom . 78 éves vagyok ! Egyre több eventet nem csinálok !

Utoljára szerkesztett: 25.7.26
    -Szemecske-, kiscicuka, missuzy_53 és 7 más kedveli ezt.
  2. farmerSS

farmerSS Fórumőrült

Szia

Ha most játszol először kockázást, akkor csak kattingass sokszor erre [​IMG], egyszer megadja magát.

Első alkalommal nekem is legalább 10x kellett kattognom rá, mire beadta a játék-lehetőséget.

3. SnéDóri

SnéDóri Fórum félistene

Sziasztok. Mivel nekem nincs gyopár-feltehetően az okozta a galibát-simán tudtam játszani kliensen, nem voltak belépési vagy egyéb problémáim, a játék is ment rendesen nem kellett törölnöm a klienst. Ma viszont a kockázás nem adja a bónuszokat. Kettőt dobáltam, egy nagy és egy kis sor jött ki, de csak a növényre ható + bónuszt adta. Írtam a hibásba, várom a fejleményeket. Állunk és várunk :) A fák és állatok készen vannak, most jönnének a bogyók, de így nem dobálom a kockákat.

4. farmerSS

farmerSS Fórumőrült

Szia

Most sikerült csak elsőre kikockáznod a kis és nagy sort ? Mert ha igen, akkor bizony jár a + bónusz, de ha már van rajta pipa, akkor csak az első aji jár.

5. SnéDóri

SnéDóri Fórum félistene

Ó bakker eddig ezt nem vettem észre. Többször jöttek ki ugyanazok a kombinációk, de nem figyeltem fel rá hogy a bónusz már nem jár. Köszönöm.

Swartsch, farmerSS, GA-BI-O-Farm és 4 más kedveli ezt.
  6. pristulia

pristulia Fórum-zöldfülű

Szia, csak jelzem van gyopárom és tegnap is beléphettem bárhonnan, hiba nem volt (szerencsémre): win11 crómból, kliensből, LinuxMint-en crómból és mozillából is játszottam nem volt probléma.

lovardatanya voltam

SnéDóri és macimami1958 kedveli ezt.
  7. macimami1958

macimami1958 Fórum nagymestere

Az első10 kockázásnál nekem várni kellet pár másodpercet mielőtt beadta. A tegnapi nap egy kicsit zúrös volt, de most már rögtön beadja. Ne idegeskedj, jó lesz az.

farmerSS, GA-BI-O-Farm és SnéDóri kedveli ezt.
  8. lovardatanya

lovardatanya Fórum biztosa

Szia.
    Én meg ha minden igaz 75 leszek oktban. Háromszor hagytam itt a farmozást különböző okokból 1-1 évre (eü, stb)kifolyólag. Az utolsó ilyen kb 7 éve volt, azóta ismét farmozok. Mind háromszor fél év után már kerestem a lehetőséget valami újra, mert játszani kell 100 évesen is csak ilyeneket lehet találni (mahjong, sakk, kártyajátékok stb megvannak amúgy is....). lődözni összevissza, építs várat, az udvarokon lövészárkot stb stb stb és bármelyikre regeltem próbából hamarosan jött: vegyél ezt, vegyél azt mert akkor aztán haladhatsz. Mind ott hagytam némi próbálkozás után mert vásárolni itt is lehet.

Egyik lüke játék sem léphet a farmerama nyomába (azoknak igen, akik lövöldözni szeretnek)! Itt legalább tornáztatni kell néha az agyunkat is, osztani, szorozni, számolni taktikázni - legalább formában tartjuk magunkat amennyire lehet.

Nos, ebben az utóbbi 7 évben én is csak azokat az eventeket csinálom amelyek nekem tetszenek, semmi kényszer nincs arra, hogy 2011.nov. óta nekem minden event meg legyen (az elején sem volt!).

És akkor: nekem is bonyolult első olvasatra már minden event és sajna már késztetésem sincs arra, hogy alaposan átrágjam magam a leíráson.
    De!! Itt vannak nekünk az eventek elején, közben állandóan segíteni akaró kedves j.társak és a modik és ha egyszer belekezdünk egy eventbe, tapasztalatból írom, hogy másnap harmadnap már nem akarom elhinni, hogy mit láttam én a kezdéskor bonyolultnak?

Időnk meg (legalább is nekem) ahogy egy katona társam mondogatta gyakran 100 évvel ezelőtt: 101-ig van! xD (Neki mindíg, minden 101-ig volt)
    Tehát szerintem játssz, én akkor is találok farmozni valót ha 1-1 semmire való eventet kihagyok.

Az event haladgat özön az idő senki semmi nem sürget, ezt is haza vágjuk. A többit kérdezd meg Holdfénytől mert ő aztán tudja, minden nap leírja: jáccani jóóóó!xD:p:inlove:

Utoljára szerkesztett: 25.7.26
  9. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

71 pipa a feladatoknál...
    még 20 db kell az egyik növényből.... majd ha lesz kockázáshoz felreppenőm akkor a kapott ládákból csak összejön;)

GA-BI-O-Farm, inanna11 és SnéDóri kedveli ezt.
  10. lovardatanya

lovardatanya Fórum biztosa

És te ki vagy, hogy hétről hétre szétverheted a fórumot?! Nálam rég megvan számodra az örökös tiltás, bármilyen nick-el is jösz ide.

Hapi68, kigyo51, vihence és 5 más kedveli ezt.
  11. Jánosgazda38

Jánosgazda38 Törekvő

Segítséget kérek!
    Valamit nagyon rosszul csinálok!
    Naponta 3x tudok belépni és még csak a 8 szint van meg.
    Írták, hogy tudom szabályozni mit szeretnék - sajnos kevés növényt pörgetek.
    Nem tudom előtte kell kijelőlni vagy utólag???
    Köszönöm szépen!!
    Kellemes hétvégét kívánok! Üdv.

12. Lenczy

Lenczy Fórum félistene

Szia! Mivel eteted az Ál-botinátort? A 2x7200 növényből lehet keverni, ergo talán több kell? Vagy rosszul értelmeztem? Köszönöm én is a leírásod! :)

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  13. hanny65

hanny65 Junior szaki

Szia a kockázásnál van egy táblázat minden eredményre megvan adva,hogy mit lehet nyerni -na jó ez függ attól is hogy mit dobsz- +a mocsári dobozokat kibontottad ?

Jánosgazda38 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  14. -Holdfeny-.

Szia

Van táblázat az eventablakban arról hogy milyen kockakombináció milyen jutalmat ad...
    Az szerint próbáld alakítani a szerencséd;)
    Bal oldalon az ajándékos ládióra katt és látod...

kigyo51, Swartsch és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  15. *Lúdanyó*

*Lúdanyó* Fórumprofi

Én ezért nem vagyok már egy netes farmos csoportban sem (bocsánat, egy maradt - nem véletlenül). Nekem picit elegem lett abból, hogy ezredszer képesek feltenni ugyanazt a kérdést, holott csak egy pici időt kellene áldozni az olvasásra - akár azon a csoporton belül visszakeresni. Nem tudtam - és nem is akarom eldönteni, hogy ezek az emberek tényleg nem értik, amit olvasnak vagy csupán "szórakoznak" a többiek rovására. Sajnos úgy tűnik, ide is átszivárog már ez a hozzáállás.
    Felnőtt emberek játszanak, viselkedjenek felnőttként.
    (bocs, ez már nagyon régen kikívánkozott)

Baktati, Bokalmgazda2, Hapi68 és 11 más kedveli ezt.
  16. *Lúdanyó*

*Lúdanyó* Fórumprofi

Engedd el. Nem éri meg az idődet.8)

17. -Holdfeny-.

Szia!
    Miért nem olvasnak? mert hosszú ideig láthattunk kilométer hosszú nyáladzó agymenéseket... egy tök egyszerű eventről...
    Egy ismertető legyen rövid tömör lényegre törő...
    Pont úgy amilyent Te szoktál kigyűjteni... a csoportodban;)
    A mostani táblázatos rövid ismertetők jók... De meg kell tanulni őket használni... idő kell ám hozzá hogy megszokják, megtanulják a játékosok, hogy már más szelek fújnak...
    **** előzmény törlése miatt.. (Othep)
    Játszunk... s ez így van jól...:inlove:

Moderátor által utoljára szerkesztve: 25.7.26
  18. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum admirálisa

Sziasztok!

Végre végeztem az eventtel.
    A felhős dekorok nem felhős dekorok, szerintem ezt a bp-nál nem gondolták át, bár ebben nincs semmi meglepő.
    Sikeres haladást mindenkinek, aki csinálja.

jucus100, Sziszi1950, kigyo51 és 10 más kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

Gratulálok!

Sagittarius69 kedveli ezt.
  20. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt.
    Nemrég kezdtem az eventet, 32 feladat van kész. Nekem tetszik ez az event, lehet rajta egy kicsit agyalni.:)
    Jó dobásokat.:)

Hapi68, vihence, macimami1958 és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.