Visszajelzés Kockás-mocsár történetei 2 - eventcsevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: -Sudden-, témanyitás ideje: 22.7.26.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

1. 1

77 szavazat
    33.2%
  2. 2

9 szavazat
    3.9%
  3. 3

5 szavazat
    2.2%
  4. 4

4 szavazat
    1.7%
  5. 5

8 szavazat
    3.4%
  6. 6

4 szavazat
    1.7%
  7. 7

3 szavazat
    1.3%
  8. 8

19 szavazat
    8.2%
  9. 9

12 szavazat
    5.2%
  10. 10

91 szavazat
    39.2%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ganéj1

Ganéj1 Fórum nagymestere

A mai még 5 játékot miért nem kapom meg?
    Ültetem aratom az eventgazt, a fát az állatot szedem össze, mégse kapom meg a még meglevő 5 dobást?????

farmerSS kedveli ezt.
  2. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. Már eljátszottad, legközelebb 6 óra múlva játszhatsz.

vihence és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  3. pappgera

pappgera Törzsjátékos

Sziasztok! Áruljátok el, hogy tudom az állat fejlesztést felrakni, kaptam kettőt és egyszerüen nem tudom hogy lehet rátenni az alapállatra.

4. kukori80

Szia. Az állatnál van egy állatos ábra és mellette egy sárga állatos ábra. A sárga rakja fel a fejlesztést.

5. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Régen találkoztam már ilyen idegesítő eventel, aki kitalálta az játszon vele 2 hétig>:(
    Tudjátok azért csinálgatom , a kocka előszeretettel adja asok vigaszdíjat, köszi szépen. :eek:
    Azért aratok, vetek, ültetek, etetem az állatokat , ha nem sikerül a végére érnem azt sem bánomo_O
    Az a szerencse, hogy vannak segítő gazdák, mert különben azt sem tudtam merre van előre :D
    Jó eventezést kívánok mindenkinek , sok sikert , jó kockázást :inlove:

zizzina, rozo52, macimami1958 és 5 más kedveli ezt.
  6. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

vihence, macimami1958, -Holdfeny-. és 2 más kedveli ezt.
  7. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok :)

Sok sikert a kockázásban, én szeretem ezt a játékot, élvezem is ezt az eventet :) no azért, hogy ne arassak túl sokat, kiraktam pár kombinációt.

Utoljára szerkesztett: 25.7.26
    vihence, SnéDóri és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  8. gődények

gődények Törzsjátékos

Sziasztok kellene nekem egy kis segítség. Hiába terem az Álroystonepálma van 290 magom még sem tudom a malomban csinálni tápot ennek az Álbotinátortanányak, amikor learatok rögtön beszámolja valahogy a játékba. Mit lehetne csinálnom?

9. macimami1958

macimami1958 Fórum nagymestere

Abból a magból tudsz tápot keverni, nem fogja levonni. Ha rákattintol a malomban az állatra, látni fogod hogy ott van. Nyugodtan keverj tápot.

nagymami2, GA-BI-O-Farm és cicimsincs kedveli ezt.
  10. gődények

gődények Törzsjátékos

Igen csak az a baj, hogy nem is látom a pajtámban csak a játékban mi ennek az oka?

11. macimami1958

macimami1958 Fórum nagymestere

Ne a pajtában keresd. a malomban ott van. Ha mégsincs, írj a sgítségkérő topikba. Ne felejsd el a farmneved és az ID számodat.

nagymami2, GA-BI-O-Farm és cicimsincs kedveli ezt.
  12. gődények

gődények Törzsjátékos

köszi

macimami1958 kedveli ezt.
  13. SnéDóri

SnéDóri Fórum félistene

szia kakaska.
    Olyan régen írtál, hogy már azt gondoltam, hogy valami róka elkapta a nyakadat :) Biztosan csak a tyúkokat kergetted :) Örülök hogy itt vagy.

Swartsch, nagymami2, macimami1958 és 4 más kedveli ezt.
  14. kukori80

Szia Dóri, köszönöm. A kiskakas valahol rossz helyen kapirgált és megcsípte egy fertőzött rovar. Lebénult a fél oldalam, tele vagyok gennyes kiütésekkel és ízületi fájdalmakkal. A gyógyszerek mellékhatásától olyan rosszul lettem, hogy rosszabbul voltam, mint előtte, úgyhogy abba kellett hagynom. Hetek óta szenvedek vele. Most már kicsit javultam, de még messze vagyok a végétől. A játékot is hanyagoltam, nem érdekelt. Ezt az eventet szeretem, kicsit kizökkent.

15. SnéDóri

SnéDóri Fórum félistene

Jaj, ezek nem jó hírek. Mielőbbi gyógyulást, kitartást és nagyon vigyázz magadra. Ölellek.

16. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia

Gyógyulj meg gyorsan... a bogarakat meg kerüld!

17. baltha54

baltha54 Aktív író

Segitséget kérnék Tőletek, mi a különbség a botiátor, és az ál-botiátor között. A rémisztő malomba lehetne keverni neki tápot, de hozzávaló roystone maggal kellene keverni, de hogyan? Az ál botiátort az be tudom keverni, de a sima botiátor tápot nem, . Köszönöm ha segítesz.

18. *Lúdanyó*

*Lúdanyó* Fórumprofi

Ott van a lehetőség a malomban. Valószínűleg roystonea-magod nincs - bár ettől még látnod kell a malomban (a rémítőben)

inanna11 kedveli ezt.
  19. kigyo51

kigyo51 Rutinos

Szia!
    A jogod, hogy dobhass a kockákkal az nincs összefüggésben az evet elemek termelésével. A kockadobások száma nem az event növények, event fák és event ólak aratásától függ, hanem a Bahama ültetvényen beszerezhető felröppenők számától.
    Ha legközelebb ilyen jelenséget látsz, amit a fotóval jeleztél, akkor ez azt jelenti, hogy van elég felröppenőd a kártyadobásokhoz, viszont lehetnek beragadt sütik (cookie-k), amik a hibát okozzák. Ha böngészőben játszol, akkor csinálj egy takarítást CCleaner-rel, majd indítsd újra a gépet. Ha kliensben játszol, akkor indítsd újra a gépet. E műveletek törlik a sütiket, és megjavulhat minden. Ha ez nem segít, akkor írj a Segítségkérő topok Hibák, problémák jelentése rovatába és ott mellékeld a gazda neved és az ID számod. Ott kaphatsz viszonylag gyorsan moderátori segítséget. Mert lehet, hogy a szerver oldalon a te account-odban ragadtak bent hibás sütik. Ennek tisztítási kérelmét a német fórumon szellőztetésnek nevezik.

Utoljára szerkesztett: 26.7.26
    vihence, GA-BI-O-Farm és inanna11 kedveli ezt.
  20. baltha54

baltha54 Aktív író

köszönöm a segítséget, ezt mind látom, de olyan magot még soha nem mutatott, hogy van, a kockadobásokkal lesz? és a két állat az egyet jelent?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.