Visszajelzés Kockás-mocsár történetei - eventcsevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 16.7.25, 09:00.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárása: 16.2.26, 06:54.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
  1. Kulturegér

Kulturegér Aktív író

Nagyon szépen köszönöm.

-BombadilToma- kedveli ezt.
  2. balu

balu Haladó

Oké, de hogy kell nullázni az állatokat? és honnan tudtál olyan sok tápot keverni?

3. Ni0na

Ni0na Járnitanuló

Sziasztok! Nekem tetszik ez az event. A bonyolult és hosszú ismertető után egy egyszerűen használható kis eventet kaptunk. Az ültetvényen megy a sisakbab, napi 2 aratással bőven megvan a felröppenő mennyiség ami kell a játékhoz. Eddig a barna és zöld kockát fogtam és szereztem már 20 álkrokitanyát és a 2 sima krokitanyát. Bahán kint 40 db álszúrszopfa + a 2 szúrszop. Van közel 500 magom mindkét növényből, de azokat majd csak később termelem le, most ezeket gyújtöm a piros és sárga kocka fogásával és pár nap alatt kényelmesen végzek. 2 hét hosszú idő, mindenkinek sikerülni fog egy kis odafigyeléssel. Ne adjátok fel már most az elején, mert a fórumot figyelmesen elolvasva minden taktikai segítség le van már írva, hatalmas köszönet érte a játékostársaknak.

cili53 kedveli ezt.
  4. Matulabá62

Matulabá62 Utánpótlás-írogató

Ezeket a félórás bónuszokat hol lelem, hova rakom ki?

5. cili53

cili53 Fórum bárója

Szia :)

Gratulálok:)
    Nálam még az állatok hiányoznak most keverem a tápot, holnap tervezek nullázni, így spórolok a szupertáppal:inlove: reggel letermelem a növényt is 500 felet van mindkettőből rengeteg a bunusz / nem kell semmi extra a pajtából csak szupertrágya/ a bogárszeműből + 9db a mocsáriból +6 db:)
    Hétfőtől szabi:)

Nagyon jól sikerült a kockázás:) 1 db 6-os flös hiányzik:) Tettszett az event, szeretek pókerezni, sajnos mostmár nincs tétje: ( max a hiányzó 6-os flös:)

Sok sikert mindeninek:)

jófarmerlány, Sali~*.*, Timi21a és 3 más kedveli ezt.
  6. lovardatanya

lovardatanya Fórum nagymestere

Szia.
    Hidd el rengetegen ebben a helyzetben vagyunk csak nem írja le mindenki. Volt, hogy közel 400 pörim volt össze jőve valahonnan hónapok óta, örültem és bíztam. aztán olyan 2db 100%-ost kaptam belőle amiért igen igen keserű szájízzel távoztam a kerékről.
    Szerintem folytasd, kiheveri az ember a csalódást.:)
    Az elhasználódó fülön a váza alatt, ahol a ládákat nyitogatjuk. Vagy lapozol míg belebotlasz, vagy ott a keresőbe beírod pl: bogárszemű vagy mocsári...stb stb.:)

Nem kell rekeszbe rakni, kiteszi magát felülre.

Sali~*.*, Timi21a és -ágianyu33- kedveli ezt.
  7. CzZsuzsóka

CzZsuzsóka Járnitanuló

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni mert lehet elnéztem valamit, a bónusz ajándék mit jelent, az minden alkalommal jár vagy nem?

8. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

A bónusz ajándék az jelenti, hogy amikor egy kombinációt előszor dobsz ki, akkor a bónuszt megkapod.
    De ha másodszor, vagy többször is kidobsz egy bizonyos kombinációt, akkor már nem, csak az adott kombinációért járó jutalmat kapod meg.

Például hoztam egy képrészletet az eventismertetőből.
    A világosabb sávban lévő jutalom a bónusz, ami csak egyszer jár: upload_2025-7-19_11-56-4.png

Eventismertető: https://board-hu.farmerama.com/threads/kockás-mocsár-történetei.26544/#post-1457045

-ágianyu33- és CzZsuzsóka kedveli ezt.
  9. -kriszta71-

-kriszta71- Aktív író

Sziasztok lehet nem figyelek elége de a magokat honnan lehet megyzerezni? köszönöm

10. Othep

Szia.

Csak a magokat tudod elültetni, a learatott eventnövényt nem lehet visszaültetni.
    Magokat csak a minijátékból tudsz szerezni.
    Törekedj arra, hogy egy magból minél több növényt tudj learatni.
    A két hét alatt mindkét növényből 6000 db-ra lesz szükséged, ha a feladatsorokat teljesen végig szeretnéd vinni.

11. -kriszta71-

-kriszta71- Aktív író

kööszöönm és az eültetendő magokat hol találom?

12. Othep

-ágianyu33- kedveli ezt.
  13. olgica63

olgica63 Junior szaki

Sziasztok! Segítenétek? Miért nem látom a kiválasztott kockákat? Köszönöm, ha segítetek.

14. zsanamama52

zsanamama52 Utánpótlás-írogató

15. zsanamama52

zsanamama52 Utánpótlás-írogató

Sziasztok sajos nekem nincs szerencsém
    állandóan vigaszdíjat kapok, és ez most már bosszantó!

szöszi50 kedveli ezt.
  16. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia Cili !
    Köszi szépen :)
    Ma már növényezek, reggel megint kipörgettem 2 db 100% termény bónuszt, még él a tegnap berakott 200% termény bónusz,betettem 1 növénybevételit és aktiváltam 1 Jacket.
    16 növényt aratok 1 kockáról.
    Már kitettem az igazi krokit és az igazi szúrszop fát.
    Gyártom a kroki tápot.

Lenczy kedveli ezt.
  17. Othep

Szia.

upload_2025-7-19_12-33-12.png

Amikor eldobod a kockákat, akkor a 6-ossal jelölt részre kell kerülnie a kockáknak, miután rájuk kattintással kiválasztottad őket.

Eddig láttad őket vagy most először dobsz?
    Csak tippelek: esetleg nincs túlságosan megnagyítva a képernyőd?

Ha nem boldogulsz, hozz farmnevet és ID-t valamelyik segítségkérő topikba a fórum főoldalának közepe táján.
    Az eventcsevegőket nem segítségnyújtásra tervezték.
    Írd meg azt is, klienssel vagy böngészővel játszol?

-ágianyu33- kedveli ezt.
  18. ^^Ayumi^^

^^Ayumi^^ Fórum bárója

Szerintem nagyon jó az event! Viszont folyamatosan a technikai problémák. A kliens is, a böngésző is lefagyott 10 perce, nem viszi végig a minijátékot. A 80 farmaranyamat majd azért valaki visszaadja...? :D De egyébként mind az event hossza, mint a mechanika nagyon tetszik. Egy kis újdonság már ráfért a játékra :music:

lovardatanya kedveli ezt.
  19. Othep

Szia.

Mit tapasztalsz, ami miatt szerinted nem viszi végig a rendszer a minijátékot?
    Kiválasztod a jutalmat a 3-4 dobás után?
    Mire veszett el 80 farmaranyad?
    A legjobb lenne, ha akkor jelentkeznél a hiba jelzésével, amikor az bekövetkezik.

A fórum főoldalának közepe táján valamelyik segítségkérő topikba hozzál farmnevet és ID-t.

upload_2025-7-19_13-35-22.png

-ágianyu33- kedveli ezt.
  20. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Szia! Segítenél? Igazi kroki és szúrszop fa alatt mit kell érteni? A már meglevők nem igaziak? Válaszod előre is köszönöm!