Visszajelzés Kockás-mocsár történetei - eventcsevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 16.7.25, 09:00.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárása: 16.2.26, 06:54.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
  1. karesz

karesz Fórumprofi

A leghosszabb idejű növényedet ültesd, nem tudom milyen szinten vagy, az segítene jobb tanácsot adni!

Utoljára szerkesztett: 21.7.25, 16:45
  2. Csaba957

Csaba957 Fórumelemző

Szia!
    Igen minden hozamnövelő hat, a termény bónuszok is.
    A gyémántrekeszes teliholdas ólbevételi bónuszt meg az aratás előtt tedd be a rekeszbe és aratás után törölni kell és
    berakni az egyéb szükséges bónuszt.
    Tudom pazarlás de ez az 1 gyémántrekesz átka, meg a gazdák szivatása.
    De ha nem használod az olyan mintha nem is lenne.

Sali~*.* és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  3. katyacska1986

katyacska1986 Fórum-zöldfülű

Baha 262, farm 93, bónuszom nem igen van sajnos, a leghosszabb idejű növényem 24 óra, de akkor kipróbálom mennyivel többet szerzek így, hogy csak egyszer aratok egy nap. Köszi

4. kigyo51

kigyo51 Fórum ismerője

Szia!
    Annak aki nem a szomszédod, vagy nem szerepel a barátlistádon a városi postán:
    Írj neki levelet, hogy küldenél neki Maja maszkot. Amikor válaszol, a városi postán fel tudod venni a barát listádra, és ezután már a városi postáról tudsz neki küldeni Maja maszkot, feltéve, hogy van a pajtádban az éléskamrádban.

Szia!

Én a felröppenőkhöz sisakbabot vetettem a baha ültetvényen 2x1 -es területekbe, és a maradék 13 db 1x1-es területbe. Karácsonyi süti + Fehér ártatlanság + Maja maszk + gyógykenőcs + A bölcsesség eszenciája + víz + trágya + szupertrágya + 5 panni = átlag 93 db felröppenő. (kockafőzet). Érési idő: 02:24p.
    A kockadobások alkalmával törekedtem a 3 vagy 4 -es kockák variációira mint Drill, Full. Lásd nyeremény táblázat az eventben. Ezek adják a vetőmagokat. Volt olyan, hogy az első dobásnál 1 db 4-es kocka jött, amit rögzítettem alul, majd ebből lett végül Drill. A gyémánt rekeszbe 100%-os terménybónuszt tettem (3 db-ot). 93 órára.
    Az Ál-kroki ólakat szupertáppal etettem, az Ál-szúrszop fákat KK szupertágya + KK turbó trágyáztam.
    Kockadobásokkal:
    Szereztem összesen Ál-szúrszop fát 24 db-ot, ebből 3 db XXl és 12 db XL. (2-es kocka)
    Ál-krokitanyát
    17 db, ebből 1 narancs + 3 db sárga. (1-es kocka)
    A magokat 2x2 területekbe vetettem, az esőerdőben 41 db ilyen terület helyezhető el.
    Matek:
    Teljes bevételi bónusz S 100%:-os termény bónusz a pajtából: 2x2 -es területen KK-val 13 db termés. 100%+KK=13 db--> 41 terület * 13= 533 db termés ---> 6000/533= 12 kör,
    Ennyi vetőmag kell: 12*41= 492 db fajtánkként.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 21.7.25, 20:26
  5. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

Szia! Én a tanyaházban az éléskamra polcán lévő teliholdas betakarítás növelőt használtam, 24 órán keresztül annyiszor plusz két állat lesz az ólakban, ahányat használsz belőle, rekeszt nem foglal.
    A krokikkal már kész vagyok, kétszer 5 terméket használtam, így kevesebb táp kellett, s a többi teliholdas állat, növény, fa hozamára is hatással volt.

-gyöngy-581, Dolphin és Sali~*.* kedveli ezt.
  6. egresinebobe11947

egresinebobe11947 Fórummogul

Segítsetek légyszí!!!!
    Nyertem egy ál-kroki tanyát és nem találom sehol sem. Hol keressem?????
    A másik kérdésem az lenne, hogy elültettem a növényeket, leszedtem és azóta nem tudok ültetni az eventhez, mert nincs növényem. Ezeket hol lehet beszerezni???
    Köszönöm előre is a segítséget.

7. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

Szia! Magokat a kockázással tudsz szerezni, utána tudsz ültetni, de csak egyszer, mert nem tudod a megtermelt növényeket visszaültetni. Olyan, mint a gyógynövényes eventnél volt. Ál-Kroki tanya a teliholdas területeken van.

Sali~*.* kedveli ezt.
  8. egresinebobe11947

egresinebobe11947 Fórummogul

Nagyon köszönöm. De a teliholdas területen is kerestem, de nem találtam.

MEG VAN!!!!!!!!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 21.7.25, 20:27
  9. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a magokat a dobókockás mini-játékból tudod szerezni, a 3-as és 4-es kockákból gyűjts legalább hármat össze.
    Az eventablakban ha a kis ajándékdobozra kattintasz, meglátod, hogy melyik kombinációnál milyen jutalmat lehet szerezni, s annak megfelelően célirányosan gyűjtsd a kockákat.

Ez a jutalom, ha 3 egyforma kockát gyűjtesz, azaz Drilled van:
    upload_2025-7-21_21-31-39.png

Ez mellett nézd meg, hogy van-e Mocsári dolgok ládája a Dobozban / Váza ikon alatt, az elhasználódó fülön. Ha van, nyisd ki őket, onnan is tudsz magokat szerezni
    Sok sikert a folytatáshoz!

Farm_Tadity_ kedveli ezt.
  10. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    van még szűk 1,5 hét az eventből, semmiről nem vagy lemaradva. Semmi baj, ha nincs meg a fele, az időnek a fele sem telt még el. Nem másokkal kell versenyezni, hanem a saját ütemtervednek megfelelően jövő csütörtök estig "célba érni".
    Használd a megszerzett eventes bónuszokat aratás előtt, nehogy azok a Pajtádban maradjanak :)
    Sok sikert a folytatáshoz!

11. lenoxa

lenoxa Haladó

Szia! Ha valaki nem a szomszédom, annak hogyan tudok küldeni valamit?

12. Sylja

Sylja Fórumgróf

Szia!
    Ahhoz, hogy ajándékot küldhess olyan gazdának, aki nem a szomszédod, fel kell venned a barátlistádra. A legegyszerűbb módja ennek, hogy meghívod szomszédnak. A meghívás elküldésével azonnal a barátlistádra kerül.
    Ez csak akkor működik, ha nálad és nála is van még hely szomszédnak. Rögtön törölheted is a meghívást, akkor is a barátlistádon marad.
    Ha ez nem megy, akkor írj neki egy levelet. Amint válaszol, a postán fel tudod venni a barátlistádra. (A levele előtti pipára kattintasz, utána a "Hozzáadás a barátokhoz" gombra.)

Utoljára szerkesztett: 21.7.25, 23:03