Visszajelzés Kockás-mocsár történetei - eventcsevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 16.7.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárása: 16.2.26, 06:54.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
  1. Fätum

Fätum Fórumőrült

Szia, ál-kroki az event teljesítéshez kell. Könyörgésre nincs szükség, helyette javaslom az ismertető elolvasását. Parancsolj:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/kockás-mocsár-történetei.26544/#post-1457074

Utoljára szerkesztett: 23.7.25, 04:55
    Luca_511, Swartsch, inanna11 és még 1 ember kedveli ezt.
  2. Spanlotus776367

Spanlotus776367 Haladó

Sziasztok!

Vasárnap este befejeztem az eventet, de nem lett meg a 4-es és 5-ös flös, így csak ezért kockázom, hogy teljes legyen a lista :)
    Viszont ami a poén benne és ez tényleg így van, minden második dobásra vagy sort dobok, vagy 1-es és kettes kombinációk valamilyen formáját! Kis túlzással ott tartok (kb. 50 játékot játszottam le azóta), hogy majdhogynem megdupláztam az ólakat és a fákat is!
    Tutira szándékosan bosszantani akar ezzel engem :)

Aki még csinálja, annak hasonló eredményeket kívánok!

Fätum kedveli ezt.
  3. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziaszia :) Én is azért dobálom a kockákat, hogy teljes legyen a lista, nomeg, hogy ne vesszen el napi 20 ingyenes dobás. Amit nyerünk visszavásárlási értéke is csepp a tengerben, így jelentősége sincs. Nekem az 1 és 6 flös hiányzik de számít? Semmit. Dobálok mert amúgy szeretek kocka pókerezni. Játszunk is sokszor a barátainkkal, vagy a gyerekekkel, de még kettesben is a férjemmel.

Dolphin és Luca_511 kedveli ezt.
  4. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    minden event kellék Visszaváltási értéke bent van az Ismertetőben, csak figyelmesen kellene olvasnod:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/kockás-mocsár-történetei.26544/#post-1457044

Ál-Kroki tanyák visszaváltási értéke: 500 TP
    Álszúrszop fák: 125 TP

Kérlek, a többit ami érdekel, nézd meg az ismertetőben, a fenti linken, illetve a Játékostársad által hozott kigyűjtésben.
    Köszönöm!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  5. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    szerezz a dobókockás Mini-játékokból minél több Ál-Kroki ólat, tedd ki őket a Teliholdas területre, etesd őket, és mielőtt aratnád, aktiváld azon bónuszaidat, amelyek hatnak a teliholdas ólakra / minden ólra termésére és ha már szereztél az eventben az Ál-Kroki ólra ható bónuszt is, akkor azt is aktiváld.
    Így egy-egy ólból nagyobb mennyiségű Ál-Krokit tudsz szerezni.
    Ahhoz, hogy újabb ólakat tudj szerezni, az 1-es kockákat érdemes gyűjteni a mini-játék során.
    Az Ólak érési idejére ható bónuszokat is alkalmazhatod, úgy gyorsabban érnek be az óljaid, s van lehetőség Ál-Kroki eleség helyett szupertáppal is etetni.
    Sok sikert!

6. -dudoloteve-

-dudoloteve- Törzsjátékos

Szép napot! Úgy voltam ezzel az eventtel, hogy bele sem kezdek, túl bonyolultnak találtam. Szinte teljes egészében a szerencsén múlik a haladás, az ügyeskedés másodrangú. De aztán úgy gondoltam: az időmből kitelik, lesz ami lesz, belevágok. Nincs még kész, de már csak 19 bogárszem hiányzik a végéhez. :) Mondhatom, hogy pozitív csalódást érzek, egészen megszerettem, így a játék végére. :)

Dolphin, Fätum és barbi021951 kedveli ezt.
  7. atyka88

atyka88 Fórummogul

ezt em kihagyom...nincs idom sajan:inlove::inlove:

8. Hrózsa

Hrózsa Fórummogul

Nagyon szépen köszönöm!!!