Visszajelzés Kockás-mocsár történetei - eventcsevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 16.7.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárása: 16.2.26, 06:54.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
  1. gaboca1955

gaboca1955 Törzsjátékos

Szia! A fabetakarítási bónusz +3 felhasználáskor összeadódik vagy az idő lesz hosszabb?

sutimami57 kedveli ezt.
  2. _Minci_

_Minci_ Utánpótlás-írogató

Kedves
    -BombadilToma-!

Te voltál a legnagyobb szurkolóm, hogy sikerüljön a 2 db fát elérnem.

Sikerült!!! Köszi, köszi, köszi... boldogság van.

3. Judit613

Judit613 Törekvő

A leirasban megtalalod, hogy mit kell hozza kidobnod a kockakkal. Minel jobbat dobsz, annal tobb magot kapsz. Ha arra koncentralsz, akkor boven megoldhato. Ido, mint a tenger alapon en a 4x4-es teruletekre vetettem be a magokat, hasznaltam par bonuszt, igy nem volt gond a feladatok teljesitese. sok sikert!

4. Jocó04

Jocó04 Utánpótlás-írogató

Sziasztok. Ez egy jó event volt, ahhoz képest hogy kételkedve vágtam bele már vasárnap befejeztem. Még ma reggel is egy jót kockáztam,így 112 fával és 33 óllal zárom az eventet.

Dolphin kedveli ezt.
  5. Lenczy

Lenczy Fórum ezredese

Pont akkor zár a Telihold, így az 5. és 6. feladatot miként csináljuk?

6. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a Kockás-mocsár történetei egy állandó gazdaköri feladatsor, ami a Játékban marad. Amikor kinyit legközelebb a Teliholdas terület, akkor fogod tudni folytatni.
    Sok sikert!

Luca_511 és Lenczy kedveli ezt.
  7. Lenczy

Lenczy Fórum ezredese

Köszönöm szépen!

8. moric67

moric67 Fórumlakó

Szia! egy hónap múlva sem lesz több bónuszom!

inanna11 kedveli ezt.
  9. Pierrot20

Pierrot20 Járnitanuló

90 perc alatt hogy lesz 12 kroki? 110 alatt 40 szúrszop? Éérdekes nekem... Hány fát meg ólat nyert, aki nyert? Bocsi, de nekem megint nem jön ki a matek :)

moric67 kedveli ezt.
  10. Dolphin

Szia,
    két - két fát és ólat lehetett nyerni az eventben (és mellé fejlesztéseket), és egyet-egyet lehet megvásárolni a Legendás bónusz kosárral.
    Aratáskor mindenképpen szükséges lesz Bónuszok aktiválására, ahhoz, hogy a megadott idő alatt tudjunk annyit termelni.
    A Gazdaköri feladatsor állandó, így érdemes majd akkor belefogni, ha a feltételek rendelkezésre állnak a farmunkon.

11. Dolphin

Szia,
    akkor Te majd akkor indítsd el, ha meglesz a megfelelő feltétel Nálad is a teljesítéshez.
    Érdemes a Bónuszlexikont tanulmányozni, mivel tudunk érési időt csökkenteni, illetve mivel tudunk hozamot növelni.
    Mivel a gazdaköri feladatsor állandó, Te döntöd el, mikor teljesíted majd.
    Sok sikert majd!

12. Sylja

Sylja Fórumgróf

Szia!
    Ha az Álszurszopfa bónuszára gondolsz, akkor a +3 bónusz adódik össze, nem az idő.
    Idézek az Ismertetőből:
    "A bónuszok nem rekeszes bónuszok, aktiválást követően a rekeszek fölött fognak megjelenni.
    A felsorolt bónuszok a fejlesztett fákra és ólakra is hatnak.

Amennyiben egy bónuszból többet használunk fel, akkor NEM a bónusz hatóideje növekszik, hanem különálló bónuszként aktiválódik mindegyik (tehát a hozam is):

(A fenti képen 4 db Ál-Krokitanya bónusz L bónuszt aktiváltunk egy időben. Ez +8 db (2x4) hozambónuszt jelent az Ál-Krokitanyánál 30 percig.)"
    Forrás:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/kockás-mocsár-történetei.26544/#post-1457044

13. incimami

incimami Fórum bárója

Sziasztok. Sajnos nem tudom befejezni.Az utolsó kirakót nem tudom megszerezni .Csak 11óra múlva kockázhatok.
    Sajnálom nagyon.Gratulálok aki befejezte.És annak is aki belekezdet de sajnos nem sikerült.Majd legközelebb.