Visszajelzés Kockás-mocsár történetei - eventcsevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 16.7.25, 09:00.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárása: 16.2.26, 06:54.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
  1. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Be döcögtem, mint fekete barika. Annak is kell lennie valakinek. Első olvasásra nyomban itt is hagytam az ismertetőt, ízes magyarsággal el mondtam a véleményemet, hogy ezt is el...... rendesen. Kettő eventet egybe kutyultak.... na, mindegy. Délután bele olvastam a hozzászólásokba, kicsit mintha világosodott volna számomra a barifejem, igaz, eventező kedvet nem hozott a némi világosság. Nem tetszik az egész, de az, hogy két hétre ide kötnek a géphez, nehogy már pár nap alatt be fejezzük, vegyünk egy sereg kosarat, ha haladni akarunk, de ami végképp le csapta nálam az órát, az a napi 20 játék.

Nagyon jókat írtatok, a moderátor rövid kis összefoglalója, Toma írása, kakaska, és bocsi, aki ki maradt, itt már fény is villant a barifejben. Ezek hatására be vetettem a bahát ixorával, olyan minden mindegy alapon..... hátha mégis dobok pár kockát, ha nem, akkor egy laza hátast. Az biztos, hogy nem lesz idegzetem ehhez a játékhoz, de majd holnapig alszok rá egyet. Sok kérdésem lenne, de inkább nem árulom el őket, mert akkor buktam a kedves farmos barátaim által rám akasztott jelzőt, hogy a sütike mindenről is mindent tud. Most legfeljebb bugyuta barifej lennék...... Ennyi elég is egy birkától, mert nem akarom le írni ami kavarog bennem. Nem panaszkodtam, csak ki mondtam a véleményemet a mostani eventről. Köszönet a jó tanácsokért mindig, Mindenkinek!

Hahacska, GA-BI-O-Farm, Nayram66 és 11 más kedveli ezt.
  2. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia Sütike. :) Mindent tudsz, csak még nem tudod. ;) Az ismertetőben nyisd meg a kombinációknál a Spoilert, az a legfontosabb. Nézd át tüzetesen, mert ezekből a kombinációkból kaphatod az ólakat, fákat, növénymagokat. Pl. az első a Drill (három egyforma): 3 barna kirakásáért kapsz mindig 1 ál-krokitanya ólat. Alatta a 3 zöldért kapsz 2 fát. Alatta a 3 pirosért kapsz 24 Bogárszemű növény magját és így tovább mindenhol. Mellettük a bónusz jutalmat csak egyszer kapjuk meg, amikor először rakjuk ki. Nézd át a jutalmakat, hogy mit szeretnél elérni és hogy ahhoz mi kell: ól-fa vagy növény és ahhoz a kockázáskor próbálj olyanokat kirakni, amik ezeket adják. Röviden ennyi, de kérdezzél nyugodtan, hátha tudunk segíteni.

nagymami2, Hahacska, GA-BI-O-Farm és 15 más kedveli ezt.
  3. bogika1956

bogika1956 Fórumlakó

Hát nem is tudom! Miért kell ennyire bonyolulttá tenni egy eventet. Már abba belefájdult a fejem hogy elolvassam a hozzávalókat. Minden esetre meggondolom hogy belekezdjek, vagy nem.

inanna11 és sutimami57 kedveli ezt.
  4. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Reméljük a szerencse nekünk fog kedvezni:music: s a jövő héten már lehet ültetni a növényeket...;)

lovardatanya kedveli ezt.
  5. sutimami57

Szia, Kakaska! Nagyon aranyos vagy, hogy ilyen alapos kezdési taktikát hoztál nekem, köszi szépen! Át néztem, értem is, mit kell tenni. Csak akkor jött, hogy szerencse faktoros, ugye... na, hát nálam olyan nincs, mert én vagyok mindig a farka vége ennek a dolognak. Nagyon nem szeretem, amikor a gép dönti el, mit akar.

Bele lestem megint az ismertetőbe. Az a hatalmas mennyiségű állat, fa termés, ami oda van írva, az tuti, nem lesz meg...... A növényekből is sok kell nagyon. Ez a magozás is hát, aki ki találta..... Azt olvastam, hogy amit meg termelünk, a játék mutatja, de nem veszi ki a raktárból. Akkor valamikor be kell adni, vagy ott marad? Mondtam én, hogy birka vagyok....

6. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia !
    Remélem (többek között ) ezért sem lesz Toma modi, mert akkor ő sem írhatná le ilyen egyszerűn és érthetően :)

7. kukori80

A helyedben nem adnám fel elsőre. Adnék ennek pár nap esélyt. A bahán kell napi 200 felrepit csinálni növényekből és fákból. Lejátszod a napi 20 játékot és pár nap múlva meglátod, hogy mennyire megy a póker. Ha úgy látod, hogy nem megy, akkor hagyd a csudába.

8. Muci-farm

Muci-farm Junior szaki

Nagyon komoly event lesz, nekem tetszik, bár első ránézésre fel sem fogtam, hogy most mi van??? De már fáradt vagyok, holnapra hagyom... tetszik;)

lovardatanya kedveli ezt.
  9. zsoxxya

zsoxxya Fórumlakó

Mar nagyon vartam a hozzaszolasodat! Pontosan es egyszeruen leirod az eventet. Erthetoen! Koszonom szepen sokunk neveben!

lenoxa, nagymami2, GA-BI-O-Farm és 8 más kedveli ezt.
  10. zsoxxya

zsoxxya Fórumlakó

En pont a leirtak miatt varom mindig a hozzaszolasodat! Tenyszeruen, de megis osszeszedetten es egyszeruen leirod az event mechanikajat! Az event leirasat olvasva sokszor teljesen osszezavarodok, de a hozzaszolasokat olvasva nem csak en, de mikor elolvasom amit te leisz, akkor mindig "megvilagosodok"! Teljesen ertheto minden event miutan elolvastam a te eventismertetodet! Ez nem az elso olyan event, aminek az eventleirasat vagy vegigolvason, vagy nem mert teljesen osszezavar! Mindig varom a te leirasodat, mert abbol megertem hogy mit miert es hogy kell csinalni! Nagyon halas vagyok neked erte! Nagy koszonet!!

Olvasd el amit BombadiToma irt. Erthetoen es egyszeruen leirja az eventet!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 16.7.25, 20:28
    nagymami2, Kincső52, lovardatanya és 6 más kedveli ezt.
  11. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia!
    Kár lenne ezt a két hetes eventet kihagynod..sokan ott toporgunk a 800 szinten, várjuk a szintbővítést ;)van idő és hely itt bőven
    Én még most sem nézem le a piccolo ládákat:) tegnap lett meg a 7. farmarany fám, négyet bontottam és még egy Jack is befigyelt...már csak az új kipróbálása is izgalmas lehet, és játszunk egy jót xD

ildiko44, GA-BI-O-Farm, Kincső52 és 11 más kedveli ezt.
  12. böbe764

böbe764 Fórumprofi

Sziasztok! Szeretem a kockadobós játékot,általában sikerül befejezni,most lehet egy kicsit bonyolultabb,de remélem közösen megoldjuk;)

13. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    amit learatsz, azt beszámolja a teljesítésbe, de ténylegesen nem kell beadni a feladatba, így fel tudod használni a táp gyártásához. Amit nem használsz el az event kellékekből, azt a végén mindent visszaváltanak.
    Termésbónuszokat is tudunk szerezni az eventből, amelyek segítik az előállítását a kért mennyiségnek, ezeket akkor érdemes aktiválni, amikor sok növény / ól / fa van érésben.
    Szerintem érdemes belefogni, két hetes lesz az event.

14. SnéDóri

SnéDóri Fórumgróf

Egyetlen gondom van az ilyen odafigyelős eventekkel, mégpedig az hogy nem tudok odafigyelve játszani, mivel mindig melóban, két vevő között kapkodva pörgetek, vetek aratok. És az tuti bizti hogy mindig akkor jön valaki mikor nem kellene mert éppen beérett a növény és aratnék, és az is bizti hogy valami bonyolult tippmixet rakat össze :) Éppen ezért a Pannikat is ritkán használom. A kapkodás miatt már többször csináltam kárt vagy hülyeséget. Szóval nem tudom, még nem állt össze a kép.

15. kukori80

Szia Dóri. Akkor nincs más hátra, minthogy este pókerezel, ha hazaértél, vagy reggel, amikor elmész. Ha zavaros a napod, akkor a bahára ültess hosszú növényeket, hogy ne kelljen aratnod csak reggel és este. Egy Dóri meg tudja oldani, hajrá...

16. SnéDóri

SnéDóri Fórumgróf

Valszeg így lesz. Vasárnapig gyűjtögetek, ami jön fa és ól azt kirakom, szupitáppal nyomatom, aztán vasárnap délután letermelem a növényt, vagy valami ilyesmi. Aztán a hét eleje lazább az üzletben, teszek bónuszokat a fákhoz, ólakhoz. Bahán siska jó lesz a röpinek.

17. kaposvarine

kaposvarine Járnitanuló

Én is elleszek vele !

lovardatanya és sutimami57 kedveli ezt.
  18. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Sziasztok. Mostanában ritkán írok, de olvaslak titeket. Az event valamiért nekem tetszik, elsőre átolvasva bonyolultnak tűnt, de ahogy titeket is olvastalak, egyre tisztult a kép. Köszönöm a sok segítséget, megvilágosítást, taktikai tanácsot. Követni fogom. A bónuszokat én is a végére akarom hagyni, a fákra meg gondolom minden is hat, jégszarvas, bevételi bónuszok, kacsa kata...stb., ólakat gyűjtöm, majd végül nullázni fogok. Kell a játékban maradó ól és fa, meg a felhőcskék is. :)

GA-BI-O-Farm, Kincső52, Szofi1324 és 3 más kedveli ezt.
  19. sutimami57

Szép jó reggelt, sziasztok! Aludtam egyet a mai eventre..... Köszönöm szépen a bíztatást, amiket írtatok, és meg fogadom a tanácsaitokat ! El fogom kezdeni, aztán meg látom, hogy alakul. A leginkább az zavar, hogy nem rajtam múlik a siker, és ezt nagyon nem szeretem. Amit magam oldok meg, abban biztos vagyok, de a szerencse faktor farka végének lenni, elég gyenge pozíció.
    Nálam is sok éve 800 a baha, ha lenne bővítés, 1000 szint azonnal meg lenne simán.

Gratulálok a FA fához, és a Jack ajándékához. Egy alkalommal ez csodás nyitás. FA fát kétszer kaptam az eltelt sok év alatt, a Jack is évente 1-2 ha be pottyan. Utolsó 12 ládában is csak vacakok voltak. Most sem bízom a szerencsében, de csinálom, amit tudok. Köszönöm mégegyszer a segítséget, és sok sikert kívánok Mindenkinek!

20. lovardatanya

lovardatanya Fórum nagymestere

Tisztelt játékostársak.
    Hetek, hónapok (évek?)óta minden event előtt ha a fórumra jövök szűrnöm kell ebben a topikban, hogy kit olvasok. Megy a nyürrögés ezerrel - egyesektől napirenden. Nem értem miért nem a panaszosban kell szidalmazni a kövi eventeket?! Arra való, különben sem értem, hogy a dörgedelmes odamondogatások kinek szólnak érdemben? A többi játékosnak, hogy nézzétek én hogy le...rom az eventeket, egyáltalán nem érdekel, nem sokára abbahagyom, stb stb (nem hagyja abba) velem eztán nem tol ki a játékkészítő? A modiknak, a játékkészítőknek? Miért ide kell hányni, a kutyát sem érdekelnek ezek a tirádák! Igen, én is sok eventet kihagyok mert számomra nincs ilyen marhaság, hogy event hát csinálni kell anélkül is remekül szórakozok a farmjaimmal de a legritkább esetben szórakoztatom a nagyérdeműt az event csevegőben az én semmire való véleményemmel. Eldöntöm nem csinálom és valószínüleg azon a héten a csevegőt (is) kihagyom látogatásilag. Kit akartok meg hatni a nyürrögésetekkel?! Nem érdekel senkit, mint ahogy az én negatív véleményem sem érdekelne senkit ha hetente leírnám, hogy most aztán nincs lejjebb - de mégis van és még rengeteg ilyen aranyköpés.

74. évemet taposom és egy régen kivénhedt szakmunkás agyam van és ilyen volt régen is. Nekem is nehezemre esik értelmezni ezt a hatalmas anyagokat egy olvasatra (és ebben a formában nem is érdekel túlzottan), kb a negyed részénél abba is hagyom vagy a felhőkig elmegyek, mert sokszor már ott kiszállok. De kivárok, mert jönnek a segítők!:):inlove::music:

Igen, szerencsére többen is, tőlem jóval értelmesebbek próbálnak segíteni igen sokat és igen hatékonyan. Ezeken az egyszerűsített leírásokon már én is el tudok indulni és tudom, hogy a nehézkes kezdet után egyre jobban vágom én is, a végén meg már nevetségesen egyszerű az egész számomra is! A segítőket megemlítem a teljesség igénye nélkül, elnézést ha kihagyok valakiket mert különböző eventközi észrevételeket, ötleteléseket másoktól is szívesen átveszek mivel én nem jövök rá: Toma, Peter, P.Zoli, Genka, Farmers, Nagyon jók a Feki eventközi találgatása (hangosan gondolkodikxD) mert az ő kérdései és a rája kapott válaszok rávezetnek sok dologra. Ja, Kukori-pajtást ki ne hagyjam! Ő az aki leírja az event elején a kezdése mikéntjét, de ha kezdés után meglátása szerint helytelen dolgot talált ki azonnal ide be is pöttyinti, hogy emígy csinálom mert így a helyes. Nagy segítség.

És végül: a fórumok azért lennének, hogy olvassuk - szerintem az itt elégedetlenkedők többsége nem veszi a fáradságot (nekem soha nem fáradság). Az elején, belevágás-próbálkozás nélkül 1-est adni, ez nonszensz (mikor nem eventezek, nincs jogom osztályozni és ehhez tartom magam ezután is)!:eek: Van 1 tényleges szomszédom is, neki már évekkel ezelőtt felhívtam a fórum hasznosságára a figyelmét (a nevekre is!) és él is vele, mert neki sem menne a dolog csak úgy, hogy na kezdjük akkor.:pxD
    Végezetül, ha olvasnának a nyürrögők láthatnák, hogy az ügyeletes Modi már az elején néhány mondatban érzékeltette a lényeget azaz a megindulást, mi a lényeg lényege stb és ez is nagy jó ha valaki nem érti a leírást! Mert mindenki akinek nincs önbizalma az eventekhez a leírás félig meddig olvasata után: higyjétek el, kezdés után 1-2 nappal magatok is rájöttök, hogy hiába való volt az elején a hitetlenkedés. Tudom, mert magamból indulok ki.xD:pxD

Utoljára szerkesztett: 17.7.25, 13:14
    _LiNi_86, vihence, kukori80 és 14 más kedveli ezt.