Visszajelzés Kockás-mocsár történetei - eventcsevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 16.7.25, 09:00.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárása: 16.2.26, 06:54.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
  1. .hangyóca.

.hangyóca. Fórumszaki

Szisztok!
    Már harmadszor olvastam végig az eventismertetőt, de nehezen oszlik a homály, az agyam zsibbad. Már végig futottam az összes hozzászóláson, de még mindig nem tiszta. Azért biztos nekiállok, és ha már nekiálltam, szeretném szokás szerint be is fejezni. Toma összefoglalója nagyon jó, csak én voltam olyan botor, hogy nem írtam fel, hányadik hsz. volt. :(
    Ha valaki segítene, hálás lennék, ne kelljen újra nyálazni 6 oldalt. ;)

2. _Minci_

_Minci_ Fórum-zöldfülű

Szia!

https://board-hu.farmerama.com/thre...énetei-eventcsevegő.26543/page-2#post-1457120

3. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a #38-as bejegyzésben találod meg.
    A jobb felső sarokban a keresőt használva, tudsz keresni Játékosnévre is adott topik hozzászólásai között, és akkor nem kell 6 oldalt újra olvasnod:
    upload_2025-7-17_8-6-25.png

Sok sikert az eventhez!

vihence, helena64c, inanna11 és 8 más kedveli ezt.
  4. .hangyóca.

.hangyóca. Fórumszaki

Nagyon szépen köszönöm a segítséget, most is tanultam valamit :D

Dolphin, lovardatanya és sutimami57 kedveli ezt.
  5. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Beeee futott a kis birka. Már sokadszorra olvasom az ismertetőt, és az okosságokat. Azt hiszem, már majdnem mindent tudok event ügyileg. Persze, kérdéseim még vannak. Pl. Azt szeretném tudni, hogy a teliholdasra ki rakott kroki ólakra vajon hat-e a teliholdas betakarítási bónusz? Mit gondoltok?

farmerSS és feki13 kedveli ezt.
  6. feki13

feki13 Fórum ezredese

Szia!

Elviekben hat! :)

Utoljára szerkesztett: 17.7.25, 11:13
  7. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Eventes dolgokra is:eek:o_O Azért ezt csak óvatosan fogom kipróbálni...

feki13 kedveli ezt.
  8. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Szia !

Igen ! Az eventismertetőből kiollózva :

A fákra lehet szórni Kacsa Kata turbótrágyát pl. érési idő csökkentés révén, az elültett magokra szupertrágyát, az ólakat etethetjük szupertáp segítségével is - az event tápon kívül, stb.

Hatnak az eventes kellékekre a rekeszes bónuszok, a kerekkerékről nyert bónuszok, (+) dekorok bónuszai, stb. - minden.
    https://board-hu.farmerama.com/thre...énetei-eventcsevegő.26543/page-2#post-1457107

zoldert, GA-BI-O-Farm, sutimami57 és 2 más kedveli ezt.
  9. csillaglili55

csillaglili55 Fórum biztosa

Részemről köszönöm szépen a részletes ismertetőt, "szamárvezetőt", azt hiszem, nagyon ráfér mindenkire. :inlove:Kezd világosodni, de nem biztos, hogy megéri belefogni, mert még így is bonyolult. :cry::oops:
    Szerintem - bár gyűjtöm a felhőket - inkább megmaradok a gazdaköriknél, egyszerűbb, hatékonyabb, még a hosszú érésű növényekkel is gyorsabb. :)
    Jó munkát, további szép nyarat! Még egyszer ezer köszönet.... :inlove:

sutimami57 és -BombadilToma- kedveli ezt.
  10. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

vihence, -ágianyu33-, Swartsch és 3 más kedveli ezt.
  11. feki13

feki13 Fórum ezredese

Jajajjj :D Felettem farmerSS berakta a pontosítást! :)

12. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Köszi szépen! Olvastam már sokszor, mégsem tudtam dönteni ez ügyben, de így tisztul a birka fejem.Szóval, minden hat!

A kedves bíztatások miatt döntöttem az eventezés mellett, de fontos meggyőző érv volt, amit most írtál. Az új ólak, fák meg szerzése, mert csak itt, és most lehet szert tenni rájuk. Az elmúlt évek alatt is lettek eventes ólak , fák, és bizony, azóta sem lehet hozzá jutni. Esetleg cserével, de akinek meg van, nem igazán akar meg válni tőlük. Így aztán, holnapra le cserélem a barika fejemet, mert már okosodik. :) :)

13. -Holdfeny-.

farmerSS kedveli ezt.
  14. Ableotory

Ableotory Team Leader Team Farmerama HU

Szia!
    Változatlan az ismertetőben leírt információ. :)

A "minden" szót azért tessék a megfelelő keretek között érteni, mert pl. egy Jack ajándéka (+) az eventmagokra fog hatni, de az Ál-Krokitanyára nem (révén hogy a jack bónusza a következő: +2 termésbónusz a növényekre (eventnövényekre és a teliholdas növényekre is). :)

vihence, GA-BI-O-Farm, zoldert és 9 más kedveli ezt.
  15. -Holdfeny-.

xDxDxD neeeeemááááár..... Neked van humorod:music::D Sohasem gondoltam volna;) De ezzz jóóóóxDxDxD
    Ez egy jó event lesz:inlove:

16. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum ezredese

farmerSS kedveli ezt.
  17. -Sudden-

-Sudden- S-Moderator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

Az event élő, online!

Egy ki / belépést követően ellenőrizzétek az eventórát, a hírek felületét!

Csak ezt követően indítsátok az aratást a felröppenők miatt, valamint az eventnövény termelést
    a megadott területeken!

Sikeres játékot kívánunk,
    a Farmerama csapata

Swartsch, .dina1., Sali~*.* és még 1 ember kedveli ezt.
  18. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Tetszik !xD

Első 3 dobásból full (3+2) és kivettem a 4 fát, így már szaporodik is a kezdő 4-el a bahás füvészkertben.
    Remélem a maradék 19 játék is hasonló jó lesz.
    A felröpikkel nem lesz gond.
    Sisakban csak polcos termékekkel és sztrágyával jó 2 és fél óra beérik.

inanna11, Swartsch és feki13 kedveli ezt.
  19. csabi9911

csabi9911 Haladó

Sziasztok, felroppenot hogyan lehet gyorsan szerezni vasarlason kivul? Mi egy jo taktika? :D

20. böbe65

böbe65 Utánpótlás-írogató

Valaki mondja már meg,hogy hol van a fa amit kaptunk. Olyan ideges vagyok,hogy a robbanás határán vagyok. Köszönöm.