Visszajelzés Kockás-mocsár történetei - eventcsevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 16.7.25, 09:00.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárása: 16.2.26, 06:54.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
  1. Rizstej

Rizstej Fórum mestere

Ha alighogy beléptem a játékba, és a játszható játékoknál 5/20 fogad, ez mennyire egészséges? És 8 db kockafőzetem van, pedig nem.
    ID 21532648

2. szgyöngyös

szgyöngyös Utánpótlás-írogató

A polcos termék csak a maja maszk?

3. cili53

cili53 Fórum bárója

Szia:)

A raktárban a fa ikon alatt találod nevét írd be: Álszúrszop fa és a bamamára lehet ültetni:)

Utoljára szerkesztett: 17.7.25, 14:15
    barbuska8, Kuzdern, böbe65 és még 1 ember kedveli ezt.
  4. feki13

feki13 Fórum ezredese

Nekem is! :D

5 kisfarmról hazaküldve pipa a 200 felröpi, első játékra behúztamm egy kettes flösht, ami adott +6db fát és 3db xxlt! :D (Aktiváltam fás bónuszt, kk, felhő, jégszarvas, 1 fa termése 31db, ami nem xxl az pedig 19. 3,5 óránként...sima liba!

Ami viszont király, hog a nereméneknél pipálja az bónusz jutalmakat, így látjuk mit vettünk ki! :)

Kuzdern, inanna11 és farmerSS kedveli ezt.
  5. -Sudden-

-Sudden- S-Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    1 minijáték lejátszása 10 db kockafőzetbe kerül. Naponta 20 minijáték játszható le.
    Szóval naponta 10x20=200 db felröppenőre van szükséged naponta ahhoz, hogy ki tudd teljesen vinni a napi 20 minijátékot.

Felröppenő az csak az ültetvényen röppenhet fel, de vásárolhatsz a gazdaboltban és ajándékba is küldhető.

inanna11 és Stella-farmja kedveli ezt.
  6. Rizstej

Rizstej Fórum mestere

Csakhogy még egyet sem játszottam... Tehát 20/20-t kellene látnom, nem?
    Es az 5/20 felett 8 kockafőzetet mutat, miközben belépéskor kaptam 10-t.
    Nem játszottam még egyet sem.
    Köszönöm

erko63 kedveli ezt.
  7. Stella-farmja

Stella-farmja Junior szaki

Nagyon szépen köszönöm a válaszodat.
    Közben én is rájöttem, ezért is töröltem a kérdést, de te gyorsabb voltál a válasszal. :)

8. -Sudden-

-Sudden- S-Moderator Team Farmerama HU

Beléptem hozzád és nálam ezt mutatja.
    upload_2025-7-17_14-47-54.png
    Kérlek, indítsd újra a játékot és ha továbbra is fennáll a probléma, kérlek jelezd.

Zsuzsi-Nagyi, Kuzdern és Rizstej kedveli ezt.
  9. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Szia.
    Igen, ez pontosan így van, erre gondoltam, amikor az időigényes, bonyolult eventekre gondoltam.
    Amikor csinálom az eventet, elveszi az időmet egy odafigyelős, de hosszútávon unalmas minijáték, nem is rajtam múlik mit kapok cserébe, mit választok, és akkor utána, ha a minijáték után nem eventes területre szeretnék menni, akkor indítsak újra, mert lefagy. Na ilyenkor sokallok be. Amikor évek óta rosszul működő részekről beszélünk, elmegy a kedv. Van egy jónak induló alpesi, de néha olyan nehézkes, hogy feladom. Mióta is nem működik megfelelően a nemesítés? Jobb, ha nem írom le :)
    Sajnos nem látszik a változás, a fejlődés ilyen irányban. Hozhatják ide a minijátékokat más oldalakról kombinálva, néha rosszabb verzióban, hát na. Már kedvem sincs elolvasni, mert abba belefáradok szinte. :)
    Az eventek igazából annyira érdekelnek már, hogy napi szinten belépjek és valamit szöszöljek, ha már megvan.
    Na és persze, amikor ez a játék elkezdődött, még sokkal gyorsabban meg lehetett bármit oldani. Mára már kiszélesedett, s meg kell húzni a határt, mit szeretnék és mire van időm. Ha a kettő nem stimmel, akkor van baj :) és akkor megy el a kedv az egésztől, amikor meglátok egy kisregénynek megfelelő leírást.

Na akkor lássuk hogy is néz ki ez az event. Csinálom vagy nem csinálom :D

-BombadilToma- kedveli ezt.
  10. Rizstej

Rizstej Fórum mestere

Köszönöm. Ettől magához tért o_O:D

-Sudden- kedveli ezt.
  11. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia cili53,
    Piros kosárban ? ott venni lehet. Vagy lemaradtam valami lehetőségről?

Kuzdern és szöszi50 kedveli ezt.
  12. Pierrot20

Pierrot20 Járnitanuló

Nem értem az egészet. Ez az event egy csúnya április 1-i tréfa, így júliusban.

13. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

A 2 sztrágyára ható (fehér + karácsonyi) Majamaszk és a 2 bahás-zöldséges ezüstbe (4+6 %), így a 19 órás sisakban 2 és fél óra sztrágyával-vízzel-trágyával.

Sali~*.*, inanna11 és Swartsch kedveli ezt.
  14. erko63

erko63 Járnitanuló

Nálam is ez a helyzet, ugyanezekkel a számokkal.

Sziszi1950 kedveli ezt.
  15. szgyöngyös

szgyöngyös Utánpótlás-írogató

Nagyon köszönöm!

Kuzdern és farmerSS kedveli ezt.
  16. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóó reggelt.
    Szia. Szerintem is jól adja a kockákat. Lett 5 póker, fullok, drillek..... Lejátszottam a 20 játékot. Lett 27 db láda is. Most van 6 db ól (egy sárga), 24 db fa (a fákhoz majd rakok az arany rekeszbe növekedésserkentőt, de most nincs helyem):D
    Nem lesz ez rossz, kár, hogy ma nem lehet többet játszani. 2 olyan dobásom volt, aminél a vigaszdíjat kellett nagy bánatosan átvennem, de adott 1 ládát, úgyhogy nem vagyok annyira morcos.
    Hajrá nekünk.:)

PZoli64, Kuzdern, genka53 és 5 más kedveli ezt.
  17. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Már 12 fánál 3 ólnál tartok, adja ez szépen a dobásokból, volt drill, full, flöss. Jó lesz ez, semmi hiba :)

Update: Mire leírtam lett még 4 ól :)

inanna11, Swartsch és farmerSS kedveli ezt.
  18. boszi52

boszi52 Fórum biztosa

hogy tudom az állatot fejleszteni,hogy tüöbbet tudjak kapni

19. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Sziasztok !
    A kockázásom eredménye :
    18 álszúrszop fa + 3 XXL
    8 álkroki ól + 1 narancs ól
    86 bogárszemű mag
    98 mocsári sárkányka mag

Kuzdern, genka53, inanna11 és 2 más kedveli ezt.
  20. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Nekem 3x adott vigaszdíjat, de sebaj.
    Fám 18 lett, ólam 8, + 1 sárga + 2 narancs. Ma még lesz 2 dobásom, csak érjen be a sisakbab.
    A Panniknak is kellett a hely, így 170+10 felröpivel kezdtem.
    Nekem is tetszik, csak fáj, hogy nem kockázhatom jóóóóó sokat/napxD

Kuzdern, genka53, inanna11 és 3 más kedveli ezt.