Visszajelzés Kockás-mocsár történetei - eventcsevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 16.7.25, 09:00.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárása: 16.2.26, 06:54.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
  1. cili53

cili53 Fórum bárója

Szia:)
    Bocs módosítottam a raktárban a fa ikon alatt:)

barbuska8, Marika312 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  2. -Sudden-

-Sudden- S-Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    A krokinak vannak fejlesztései 4 db egyforma barna 1-essel 1 db sárga fejlesztést.
    Míg 5 db egyforma barna 1-essel 1 db narancs fejlesztést kapsz és ezeket tudod ráhelyezni alap kroki ólra.

inanna11 és farmerSS kedveli ezt.
  3. boszi52

boszi52 Fórum biztosa

a mocsár ládát hol lehet kivenni ,mert nem találtam sehol, mert össze vissa kell ugráélni, a fát és az olat se tudom,hogy fejlesszem

4. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

De jóóó, hogy még tudsz kockázni, én is nagyon dobálnám. :D Lehet, hogy megvárom az éjfélt és dobálok, legfeljebb hajnalban nem fogok kukorékolni. :D
    Még kell 7 kroki és ki lesz pipálva egy feladat. Nemsokára aratom.

SnéDóri, Kuzdern, GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.
  5. -Sudden-

-Sudden- S-Moderator Team Farmerama HU

A mocsári dolgok ládáját az elhasználódó fül alatt találod, ahol a többi ládádat is.

Kuzdern és juliannakoczkas kedveli ezt.
  6. Pierrot20

Pierrot20 Járnitanuló

Természetesen akkor nyilván élvezhető a játék, ha a gép úgy akarja - vagy nevezzük úgy, hogy "szerencsésen" kockázol.
    Az idei nyáron nálam az eventek leírták magukat. Sok szerencsét akinek kell :)

juliannakoczkas kedveli ezt.
  7. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Az állatokkal kivárok, lehet hogy nullázni fogom majd őket, csak legyen még pár db. narancs ólam.
    A fákat viszont folyamatosan pakolom-aratom, mert az a több mint 6 ezer db. nem piskótaxD

Kuzdern, inanna11, kukori80 és még 1 ember kedveli ezt.
  8. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!Az elültetett magokat miért veszi el amikor aratok?Nincs mit vetni,valami nagyon gubanc,:cry::mad: megint sőtétség van a fejemben!Köszönöm ha kapok valamilyen információt aki érti a játékot,vagy jobb is lenne abba hagynom?

9. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Jojóznak a szemeim. >:(Hogy minek kell ilyen cifrának lennie a kockázás felületének. Mint valami bazári majom. :(

24 fám van, de csak 10et ültetett el, és nem tudok többet. MIért? az álszúrszop :DDD azt hiszem én is fogok :DDD

Utoljára szerkesztett: 17.7.25, 14:39
    SnéDóri és juliannakoczkas kedveli ezt.
  10. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Szia

Olvasd el Toma összefoglalóját és mindent érteni fogsz az eventtel kapcsolatban.

Érdemes a videót is végignézni a hivatalosban.

https://board-hu.farmerama.com/thre...énetei-eventcsevegő.26543/page-2#post-1457120

11. times84

times84 Törzsjátékos

Szia!
    Én is így jártam--kerestem mint egy bolond :-D

szöszi50 kedveli ezt.
  12. PaySkin

PaySkin Fórum nagymestere

Sziasztok!

Szeretném kérdezni hol lehet reklamálni a férfiak egyenjogúságáért? :)
    Feleségemnek és nekem is 13 játékunk volt eddig, míg nekem 5 db 1 párom volt, neki csak 1 és ez a kép is az ő farmjáról van:

Biztos van valami beépített érzékelő, ami a hölgyeknek kedvez :)

13. libuskafarm

MIért nem tünteti fel a játék felülete hogy miből mennyim van? Keresek mindent összevissza, csak az időm megy.

szöszi50 kedveli ezt.
  14. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Jövök reklamálni..... igaz, én nő vagyok, ha jól emlékszem, mert ezzel a kockázással el szállt a maradék eszem is. Barna egyest egyszer találtam 3-at. többi pocsék, mind össze-visszaság. Minden dobásnál próbáltam a jókat ki rakni, de egyre rosszabb lett. Tudom, hogy most is én vagyok a szerencse faktor farka vége, nem is számítottam semmi jóra, de annál is rosszabb lett. A régi kockázós játékot bírtam, de ez egy katasztrófa. Még lesz mára pár játék a 20-ból, de kinlódás. Ládákat kaptam bőven.

PaySkin, szöszi50, bogisaci60 és 3 más kedveli ezt.
  15. boszi52

boszi52 Fórum biztosa

a bogárszemű magot hol találom,mert eltünt, egíszerűen nem értem ezt a játékot elültettem 5 db felnöveltem ötvenre de nem tudom visszaültetni

szöszi50 kedveli ezt.
  16. kukori80

Az a bajom, hogy kevés a rekesz. Nem tudom rövidíteni az ólakat és a fákat.
    Lehet, hogy én is fogok nullázni, de kiraktam őket és kinn is fognak maradni, hátha elég lesz így is. :)
    A fából nagyon sok kell, azt kell még szerezni.

szöszi50 és farmerSS kedveli ezt.
  17. libuskafarm

Valaki meg tudja mondani miért nem tudok kirakni még 32 fát?

18. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

inanna11 és farmerSS kedveli ezt.
  19. kukori80

Szia. Lehet, hogy nem fát kaptál, hanem fatermést?

szöszi50, GA-BI-O-Farm és libuskafarm kedveli ezt.
  20. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Használd a + kockákat, amikor beadja (+1 dobás vagy 1 kocka).

Nekem ezekkel sikerült a narancs ólakat megszerezni.
    Korábban azt gondoltam, hogy majd csak pár nap múlva használom, de most kellenek a fák és ólak.
    Bónuszok és egyebek ráérnek később is.