Visszajelzés Kockás-mocsár történetei - panaszláda

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 16.7.25, 09:00.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Ableotory

Ableotory Team Leader Team Farmerama HU

Ez itt az event panaszládája!
    Ide várjuk a panaszaitokat az eventtel kapcsolatban!

Kedves Játékosok!

Érkezik a következő event!

Kockás-mocsár történetei

Az event kezdete várhatóan: 2025. július 17. (csütörtök) 14:00 óra
    Az event vége várhatóan: 2025. július 30. (szerda) 22:00 óra

Event magok: Bogárszemű bokor mag, Mocsári sárkányka mag
    Eventnövények: Bogárszemű bokor, Mocsári sárkányka
    Az event felröppenője: Kockafőzet
    Event állat, ól és fejlesztései: Ál-Kroki, Ál-Krokitanya,
    Ál-Krokitanya 1. szint: sárga, Ál-Krokitanya 2. szint: narancs

Malomtermék (táp): Ál-Kroki táp
    Event fa és fatermés: Álszúrszop fa, Álszúrszop fa XL, Álszúrszop fa XXL, Álszúrszop
    Event láda: Mocsári dolgok láda
    Event bónuszok: Bogárszemű bokor bónusz, Mocsári sárkányka bónusz, Álszúrszop fa bónusza S, Álszúrszop fa bónusza L, Ál-Krokitanya bónusz S, Ál-Krokitanya bónusz L
    Különleges kellékek: Bónuszkocka, Extra dobás
    Event elkezdéséhez szükséges feltételek: 40. farmos szint és a Bahamarama rúna kiváltott állapota a Bölcs tölgyön.
    Az event nehézségi fokozata: Közepes, Nehéz
    Az event az alábbi területeken zajlik: Bahamarama ültetvény, Esőerdő, Zuhatagok szigete, Teliholdas farm, Gombaerdő

Az event a hírek felületéről és az event óráról érhető el,
    illetve az alábbi területeken megjelenő eventbejáratból:
    Bahamarama ültetvény, Esőerdő, Zuhatagok szigete, Teliholdas farm, Gombaerdő

Kérünk mindenkit, hogy amíg nem jelezzük, hogy az event elkezdődött és minden rendben megy,
    ne arassatok (a felröppenő miatt) és ne ültessétek el az eventnövényt!

Javasoljuk továbbá, hogy az event teljesítését ne hagyjátok az utolsó pillanatokra,
    nehogy valami nem várt technikai problémátok legyen (pl. áramszünet, internetelérés probléma)
    és emiatt elvesszen az addig elvégzett munkátok.

Az event csevegője >> ITT << érhető el.
    Az event ismertetője >> ITT << olvasható.

maszilva, Kuzdern és .dina1. kedveli ezt.
  2. Ableotory

Ableotory Team Leader Team Farmerama HU

Ne feledjétek, ide kizárólag az eventtel kapcsolatos panaszaitokat várjuk.

Az event csevegőjében várjuk a taktikai, segítő hozzászólásokat.

A panaszláda kizárólag az eventtel kapcsolatos panaszokra van fenntartva!

Sikeres játékot kívánunk!

.dina1. kedveli ezt.
  3. McTeknös

McTeknös Aktív író

Megint a legjobb eventet cseszték el, hát gratulálok mindenkinek.

Kisfenyő, Kincső52, sutimami57 és 12 más kedveli ezt.
  4. moric67

moric67 Fórumlakó

Ismét sikerült elcseszni egy jó kis eventet!!!!

Kisfenyő, mucus252, sutimami57 és 5 más kedveli ezt.
  5. andika84

andika84 Utánpótlás-írogató

Ez még az unalmas téli estékre is sokk volna!!

mucus252, sutimami57, fankostepsi és 6 más kedveli ezt.
  6. Szépnyárinap

Szépnyárinap Junior szaki

Napi egyszeri belépéssel ez az event nem teljesíthető. Fogalmam sincs, hogy gondolta a BP, hogy nyáron, amikor sokan a szabadban töltik a napokat, nyaralnak, gyerekekkel, unokákkal töltik az idejüket, ilyen agyon bonyolított, időigényes eventet sikerült összehozniuk??? Részemről kuka az event, akármit is kínál. :(>:(

grezson, mucus252, Neni60 és 8 más kedveli ezt.
  7. Bencus052002

Bencus052002 Utánpótlás-írogató

Eszméletlen mennyiségeket kérő, értelmetlenül túlbonyolított event, szívfájdalom nélkül hagyom ki!

moric67 és Evita-55 kedveli ezt.
  8. Flowers66

Flowers66 Fórum ismerője

Nem sűrűn csinálok ilyet: de nincs türelmem értelmezni, és kedvem sincs ilyen bonyolult eventhez.:eek: Már csak egy kérdésem van: Aki ezt kitalálta, azt egyedül vagy csapatban tette? Lehet, hogy azt hiszi, erre van szüksége a játékosoknak?:(

Szirák, mami531953, zsóka56 és 4 más kedveli ezt.
  9. Pierrot20

Pierrot20 Járnitanuló

Újabb veszett agymenés. Zuhan a játékélmény. Ez már régen nem szórakoztató szerintem. Ez alapján egyest kapott. A leírást végigolvasni is képtelen voltam. Felejtős lesz szerintem ez is.

10. -sanele-

-sanele- Fórumlakó

Én ott kezdem,hogy némelyik nevet ki sem tudom olvasni.A többiról fogalmam sincs hol,mikor,minek milyen eventek és feladatok vannak?Már nem biztos,hogy akarom tudni,nem beszélve a gépemről,ami már eddi is sűrűn kidobált,most még sokkal "bajosabb" lesz,ha elkezdem.Ide is azért jöttem,hátha valaki valami értelmes,egyszerű megoldást tud nyújtani kezdéshez,haladáshoz.:mad::mad::mad:

mami531953 kedveli ezt.
  11. Sylja

Sylja Fórumgróf

Szia!
    A segítséget inkább az eventcsevegőben keresd, pl. itt: https://board-hu.farmerama.com/thre...énetei-eventcsevegő.26543/page-2#post-1457120

12. szeva123

szeva123 Junior szaki

Kávét arattam a Bahama ültetvény felén, elég sok felröppenőm volt, de nem találom a kockajátékban. Hol lehetnek?

Rájöttem. Hát valóban jól meg van kombinálva.

-Sudden- kedveli ezt.
  13. zsóka56

zsóka56 Fórumlakó

Sziasztok. Az a fát, amit az event ir, hol találom. A krokit kitudtam tenni , a fa nincs meg. Köszönöm a gyors segitséget. Üdv: zsóka56 ID: 1412578

14. -Sudden-

-Sudden- S-Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    Bahán találod meg, ott tudod csak kitenni.
    Álszúrszop néven.

Szirák kedveli ezt.
  15. GOTARA

GOTARA Utánpótlás-írogató

GOTARA 2616147 NA MENJETEK MÁR, JÁTSSZON EZZEL, AKINEK KÉT ANYJA VAN! Köszi

Kisfenyő kedveli ezt.
  16. zsóka56

zsóka56 Fórumlakó

Köszönöm. Sikerült még szereznem a kockázással is, meg is találtam. :inlove:

17. Kisfenyő

Kisfenyő Rutinos

Álszúrszop fa , ezt az eventet jól meg ******!

mami531953 és inanna11 kedveli ezt.
  18. Supernagyi50

Supernagyi50 Aktív író

Igazad van, én is azt mondom. Ki a csudának van kedve ahhoz, hogy ilyen bonyolult dolgokkal foglalkozzon, játszani ülök én ide le,kikapcsolódni, nem pedig rejtvényeket megfejteni, bonyolult szöveget érteni. Ha rejtvényt akarok fejteni, akkor veszek egy rejtvényújságot. Jól elszúrták ezt a dobókockás eventet, gratulálok nekik! 17 éve játszom, mióta nyugdíjas lettem, de ilyen bonyolult event még nem volt! Elkezdtem, azaz elkezdtem volna, de nem értek semmit, pedig nem vagyok analfabéta, sajnálom, ezt kihagyom. Üdv. mindenkinek, és sok sikert azoknak a farmeroknak, akik bevállalják ezt az eventet.
    Supernagyi50

Flowers66 és mami531953 kedveli ezt.
  19. Pierrot20

Pierrot20 Járnitanuló

Hogy fog a 4 kapott fa annyit teremni, hogy megkapható legyen a valódi fa? Nem jön ki a matek. Eddig 5 játékból előre vivő kelléket dobni nem sikerült. 1 kroki ólam van a kapott mellé, csak táp nincsen. Ez egy vicc skacok!

20. -Sudden-

-Sudden- S-Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    Az event 2 hétig tart, naponta 20 minijátékot játszhatsz le, a fákra hat az összes bónusz, ami a sima fákra is hat.
    És nem csak 4 darab fád lehet az event végéig, hanem több is.

inanna11 kedveli ezt.