Visszajelzés Kockázatos kihívás - 2023. szeptember - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Swallow, témanyitás ideje: 19.9.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Toma :)
    Köszönöm a fényt, még egy darabig rá nem jöttem volna, az event már kissé távol van tőlem, mivel az első nap tulajdonképpen végeztem vele:oops::D
    Nem rég értem haza Szlovéniából, így picit fáradt is vagyok a találgatáshoz, főleg, ha számok is vannak benne:D:inlove::D

bactriaanus, PZoli64, Kuzdern és 5 más kedveli ezt.
  2. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Pótoltam a szavakat. :)
    Ma nagyon szalad a játék. Hívtak vidanettől, hogy küldenek új modemet, mert elavult a jelenlegi. Mi lesz, ha kicserélem, már előre félek. :D

koricsabi, vihence, GA-BI-O-Farm és 4 más kedveli ezt.
  3. aida2330

aida2330 Fórum veteránja

Szia Toma!

Igen, tudom, hogy csak egyszer érhető el a +100-as bónusz, de középidőben szinte minden dobásom bejött, majd ez megváltozott. Bárhogy kalkuláltam, egyre többször kaptam 40 pontot. Az elején legtöbbször a nagysorra mentem, mert úgy jöttek a kockák, esetleg a fullra és ez nagyon jól működött. A biztos 150 pontokat nem engedtem el a bizonytalan 180-300-ért. A végére viszont a korábbi taktikáim rendre elbuktak.:(
    Egyértelmű, hogy összességében csökken az átlag, de, ha a játék második felében kitart a játékos szerencséje, akkor az átlaga is jobb lehetne:)
    A táblát nem mentettem, a flössből csak az 1-es és a 3-as hiányzott, minden egyéb pipálva.

bactriaanus, vihence, maszilva és 9 más kedveli ezt.
  4. -gyöngy-581

Majd beszerzel egy lepkehátót amivel elkapod a sebességet a játékban. Sajna nekem nem kínálgat senki kicsit gyorsabb NET-et, főleg a gyopin forog a margaréta...
    Szia!
    Nekem sajnos most sem jött össze fulos flöss, a hármas hiányzott hozzá, de majd a következőben kidobom azt is ;):D:D
    Gratulálok az eredményeidhez.

Utoljára szerkesztett: 22.9.23
  5. aida2330

aida2330 Fórum veteránja

Szia!
    Köszönöm! Én is neked:) Jöhet a következő kockázós! - a való életben is szeretem;):)
    Igaz, hogy szinte mindenhol van pipa, de a legtöbb pontot a nagysorral értem el szerintem, mert az sokszor összejött.
    A játék alatt fogalmazódott meg bennem, hogy ha nincs szerencséd, legyen eventnövényed és akkor nincs probléma...;)xD

bactriaanus, koricsabi, Marika312 és 6 más kedveli ezt.
  6. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

xDxDxDEz minden eventes minijátékra igaz8)

bactriaanus és aida2330 kedveli ezt.
  7. genka53

genka53 Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Én úgy belejöttem a kockázásba, hogy nem is figyeltem, hogy a jobb oldalon hol járok, emiatt
    a 190. menetnél eszméltem rá, hogy már készen is vagyok vele. :D És még maradt is elkockázni való :D. Ha átlagolom, akkor 182 játsszmából lett meg nekem a teljes jobb oldal.:D
    A 2, és 3 flöss nem talált meg, de az nem is érdekes szerintem, a lényeg, hogy jót játsszunk! :inlove:
    A másik két farmomon még 60-80 játszma vár rám a full jobb oldalhoz, úgyhogy most azokra megyek rá.
    Sok sikert mindenkinek! :D:inlove:

bactriaanus, PZoli64, Gio és 10 más kedveli ezt.
  8. rencsike982

rencsike982 Járnitanuló

Sziasztok!

193 játékkal meglett a jobb oldal is...csak sima malom terméket gyártottam...2 flöss hiányzik.....
    Szép hétvégét!...:)

bactriaanus, Gio, Marika312 és 8 más kedveli ezt.
  9. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Fórum császára

Szia!
    Gratulálok Neked is és mindenkinek, akinek sikerült már végigjátszani:)
    Na igen, a szerencse forgandó, talán tegnap este, volt olyan, hogy lecseréltem a full 2 kapott kockáját és póker lett belőle.
    Ez többször is bejött. Ma nem sikerült egyszer sem. Egész napon a sorokra akar terelni, pedig ragaszkodnék a 3-hoz, mert
    már csak 3 flös hiányzik a repertoárból, de remélem mire kiszórakozom magam, addigra meglesz.
    Elmentettem most is a végét.:)
    Időnként játszadozok még, amikor valamire várni kell pár percet;)
    Sikereket, jó kockázást mindenkinek:)

bactriaanus, PZoli64, Gio és 14 más kedveli ezt.
  10. Rizstej

Rizstej Fórummogul

Tapasztalatmegosztás. A főfarmra fákat telepítettem, hogy kicsit növeljem az aranykocka készletemet.
    Minden fa 20 órás, van két teli füvészkert, a többi fa "csak úgy". Előző körben simán aratva 50 kockát kaptam. A következőben leszedtem kézzel 13-t, mert ennyi Pannim van, akiket ki is raktam, s leszedtem a többi fát is. Így összesen 44 kocka érkezett.:wuerg:
    Hát ha nem viselkednek továbbra sem, lehet, hogy a következő cserenapon száműzöm őket xD:cry:

Update: másnap reggel ugyanez a kombó: 37 kocka... egyenes a lejtő...

Utoljára szerkesztett: 23.9.23
    bactriaanus, amygrey, GA-BI-O-Farm és 7 más kedveli ezt.
  11. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Szeretem ezt a játékot,de úgy kezdtem hozzá,hogy jutok ameddig,mivel vásárlás még mindig lehetetlen számomra.
    A reggeli aratás után eljátszottam a maradék lehetőségemet.Meglepetés ért,mert befejeztem sikeresen az eventet.A kitehetők nélkül mindent ki is váltottam.Tehát lehet sikereket elérni vásárlás nélkül is bizonyos szinten felül is.Sok sikert mindenkinek,a kitartás meghozza az eredményt.Szép napot Nektek.

bactriaanus, apja_72, PZoli64 és 8 más kedveli ezt.
  12. zolmány

zolmány Fórum biztosa

Sziasztok!
    22-23 órás fákkal kb. 100 db a többi 20 órás, vártam az eventet (ami nem indult túl rózsásan, megintxD) 66 db szerencsekockát adott, igaz 22 panni felügyelte az aratásom! Ezt egy jelnek is vehettem volna, hisz a felhő 65 játék, de szeretem ezt a játékot és kicsit tovább termeltem a gazt majd lecseréltem XXL fákra a területet (21-28 db jött aratásonként, nekem elég bárki bármit mond, hogy keveset adnak). Jelenleg gazt termelek megint mert kicsit kevesebb jött össze mint számoltam, igaz a manók nálam is "megtámadták" az internetet szerdán és csak telóról játszottam és nem is nagyon néztem át a nyereményeket, de már most látom, hogy nem szabad bent hagyni semmit. Idő van rá elég, most, hogy kicsit megtoldották az event hosszát még több is (igaz szerintem aki pörgetett agyba-főbe meg rá volt indulva nagyon az eventre szerintem pont nem kárpótolja, hogy tovább van event egy fél nappal, viszont pár óra vagy akár fél nap bónuszokat vesztett legalább)8)!
    Ahogy hallottam vásárolni simán lehetett azért event kezdéskor, azt nem tudják megtámadni a manók sosem, fura ez na...
    Én azt mondom inkább két-három dobókockás event mint egy tárgykeresős!
    Sok sikert mindenkinek!

bactriaanus, apja_72, vihence és 7 más kedveli ezt.
  13. tuxumuxi

tuxumuxi Junior szaki

2 farmon kezdtem játszani, mindegyiken a széleken fák vannak (nem XXL-esek!) Egyforma szinten vannak, nincs egyiken sem Panni. Akkor hogy a búbánatban van az egyiken 3x több aranykocka??? Annyira szemét dolog ez!

kovacstne, soresne és Sziszi1950 kedveli ezt.
  14. Bokicska-völgy

Bokicska-völgy Utánpótlás-írogató

Megfogadva GA-BI-O tanácsát- 200 fa 20 órás: 22 kocka / nincs Pannim / , így is kevés...:(

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  15. tuxumuxi

tuxumuxi Junior szaki

Legalább arany kockák? :D

16. tuxumuxi

tuxumuxi Junior szaki

Ma vagy 10 x kidobott a játék, gondolom azért, hogy 10 x nyomják a pofámba a vásárlási akciókat! Üzenem nekik, hogy nem fogok akkor sem vásárolni! Ez biztos nem nem a kamu DDoS támadás!

zolmány és Bokicska-völgy kedveli ezt.
  17. Bokicska-völgy

Bokicska-völgy Utánpótlás-írogató

Igen, aranyból van;)

18. PZoli64

PZoli64 Fórum biztosa

Sziasztok!
    A növényeket gyorsan letermeltem, utána fákat tettem ki.
    Jelenleg gyűjtögetem a Szerencsekockákat XXL-es fákkal. Idő van, kapkodni felesleges.
    Az öt Füvészkertben lévő fákkal együtt összesen 196 db 12 órás XXL fa van kint 26 db fixen kirakott Pannival.

Eddig ez az eredmény a fákból:

KockaPohár
    1.3320
    2.3222
    3.3637
    4.4139
    5.2440
    Σ166158

Az időt rövidítem Kacsa Kata turbóval. Nálam sajnos belépéskor azonnal aratja a rendszer
    a beérett fákat, pedig a térkép jelentkezik be először.

Ha valaki szeretné tenyésztéssel is gyűjtögetni a Szerencsekockákat, akkor azt holnap érdemes tenni.
    Átlagosan kb. 10 db Szerencskocka jöhet 132-es tenyésztésenként. (Plusz a poharak.)
    A Szuper akciós nap és a Baby Boom egyszerre működik majd:

A Baby boom:
    Az akciók kezdete várhatóan: 2023. szeptember 23. (szombat) 10:00 óra
    Az akciók vége várhatóan: 2023. szeptember 24. (vasárnap) 22:00 óra

A Szuper akciós nap:
    Az akciók kezdete várhatóan: 2023. szeptember 24. (vasárnap) 10:00 óra
    Az akciók vége várhatóan: 2023. szeptember 24. (vasárnap) 22:00 óra

Aki végzett annak gratulálok, a többieknek sok sikert.

bactriaanus, magdi06, inanna11 és 14 más kedveli ezt.
  19. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Kockavető pohár
    • Felröppenhet:
    tenyésztésekből: közepes százalékos arányban felröppenhet, felröppenés esetén 1 db tenyésztésenként

Szerencsekocka
    • Felröppenhet:
    tenyésztésekből: alacsony százalékos arányban felröppenhet, felröppenés esetén 1 db tenyésztésenként

hajrá!

bactriaanus, Kuzdern, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  20. -gyöngy-581

Szia! Sziasztok!

Szeretek tenyészteni, de ez most megfogott. Az eventezést már a második nap abbahagytam. Ha most nekiállok tenyészteni sajnálni fogom az aranykockákat amiket visszavált majd a rendszer. :(
    Vetőmagom még van, felszaporítanom nem kéne... Lehet, hogy nekilódulok újra és befejezem a jobb oldalt? Még nem döntöttem el, majd reggel kiderül, ha aludtam rá egyet.
    Szóval töröm rajta a fejemet reggelig, aztán meglátomxD:cry:xD

bactriaanus, Kuzdern, zsani_apja és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.