Visszajelzés Kockázatos kihívás - 2023. szeptember - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Swallow, témanyitás ideje: 19.9.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Sziguska

Sziguska Törzsjátékos

Azért remélem 16 óra előtt el lehet ültetni a kezdő magokat. Utána megint nem leszek gépnél egy ideig. o_O

bactriaanus és zsoxxya kedveli ezt.
  2. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt.
    Szia Gabi. Le tudtam szedni 45 fát - 8 db felrepit adott, aztán kivágott, mint.... azóta be se tudok lépni. Ezzel az aránnyal a többi fára nem várok túl sok felrepit.

3. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Hogy ezek a doss támadók mindig pontosan eventkezdés után támadnak . :D

vihence, bactriaanus, Netudki50 és 8 más kedveli ezt.
  4. PBerti

PBerti Haladó

Teljesen tiszta a kép.Nincs itt semmiféle támadás, egyszerűen "kihízta" magát a játék. Nem fejlesztenek,nem költenek rá, és már nem bírja el, ha egyszerre sokan belépünk.
    Talán a sok kosárbevételből fejlesztésre se ártana költeni.

Nyunyiandi, Neni60, HéricsBáró és 7 más kedveli ezt.
  5. özséb

özséb Aktív író

Igaz ez nem a panasz helye,de 14órától nem tudok belépni sehová, csak idejutottam valahogy a sok ki-be lépés után,most 15,24 óra van. Várjak,vagy hagyjam a fenébe az egészet:(

szekulagábor és zsoxxya kedveli ezt.
  6. PBerti

PBerti Haladó

Szerintem hagyjuk az egészet. Ha nem csinálná senki,talán észbe kapnának

Calibaby és szekulagábor kedveli ezt.
  7. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Mert nem stabil a játék. Többnek kellene lennie, csak nem vette a szerver, úgy **** az egész ahogy van.
    Nem is értem mi a francnak kellett olyanoknak eladni a játékot, akiknek csak a bevétel számít.
    Az se érdekel már , ha kiraknak, legalább megkönnyítenék a távozást....
    Már az ember sikító frászt kap a sok hazugságtól, támadásokról stb.
    Végre szólalna már meg valaki és elmondaná őszintén mi a pálya.
    278 PP pörgettem el, 228-ból lett 2 db +1, az utolsó 50-ből lett 3 db 100%-os és 1 db +1.
    Azok most ott ketyegnek.

Fuhur, vihence, PZoli64 és 10 más kedveli ezt.
  8. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Nekem is ketyegnek, nagyon pipa vagyok.:cry:
    Most talán jobb, megnyílt a paszuly, meg a kerék is, de nem merek aratni. Visszavontam, megint lefagyott.

9. Sziszi1950

Sziszi1950 Rutinos

A kliensem játszom, a chrome eltünt a gépemről a nagy támadás kezdetén. Elültettem minden jóval beszórtam, most léptem vissza és teljesen üres a földterület.
    A chrome-t hogyan tudom ujra elővarázsolni a gépemen. Segitsetek.

10. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

Hát én addig biztosan nem kezdek el játszani, mig valóban nem működik a játék rendesen. Még az ajándék kockavető szettet sem kaptam meg. Megnéztem a kis farmokon is, egyik farmon sem kaptam meg. De nem ez a legnagyobb baj. Valójában nem is lehet rendesen bemenni a játékba.

bactriaanus és szekulagábor kedveli ezt.
  11. sadrika97

sadrika97 Fórum hercege

Szerintem most jók a területváltások. Aki mer aratni, írjon legyen szíves, hogy mennyi bónusszal mennyi Szerencsekockát adtak a fái!

Calibaby kedveli ezt.
  12. Sziguska

Sziguska Törzsjátékos

Ez a bosszantó. A bónuszok ketyegnek, a munkások ideje szintén.
    Azt gondolják, hogy nekünk nincs életünk a játékon kívül.
    Ez elvileg egy szórakoztató játék, szerettem munka után a farmmal kikapcsolódni, de lassan több a bosszúság ezzel, mint a való világban.

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  13. *Titi56*

*Titi56* Járnitanuló

Kedves Dolphin! Elgondolkodtam a bejegyzéseden kicsit.
    Számomra -gondolom mások is vannak még így vele- furcsa, hogy a belépési hibát nem lehet az aktuális event csevegőjében leírni, hogy a játékos társak lássák, nem csak náluk van probléma.
    A másik, ami furcsa, hogy ezt miért csak a mezei játékos veszi észre. (Tudom -mindenki tudja- miért.)

14. Borzas.Kata

Borzas.Kata Fórum hercege

Nohát meggyöttem. Sasolom hogy megént panaszkonnak a népek. Tisztára elégedetlen fajta ez a játékos. Mondhatom asse vót jó amikor Sid feküdt az alsó pócon, és mindig vót aki mekkérdezte mijazakockászászló? Nem vót ám előre bejelentés, meg rákészülés! Tisztára férfijas vót az egész. Gyerünk jáccunk, most! Én kivárom a gyerünket, (a játékban is) addig meg pattogatok kis tengerit és eléneklem a farmerama himnuszt, Valaki eccer megírta, csak nem tanálom sehunse. Na puszikálom azt a zokos buksitokat, sallala-sallala. :D

-ágianyu33-, Kuzdern, Marika312 és 5 más kedveli ezt.
  15. makkanch

makkanch Fórum nagymestere

Sziasztok! A teljes terület 20-23 órás fákkal beültetve 24 kockavető poharat és 34 szerencsekockát adott (egyetlen pannival a tölgyön)...
    Örülünk, Vincent?
    Nem, nagyon nem!

16. Pocakame

Pocakame Junior szaki

Jelentem nálam elindult :)

GA-BI-O-Farm és varga1234 kedveli ezt.
  17. boldika88

boldika88 Fórum bárója

El tudtam játszani az ajándékot, 250 pontom van, de aratni nem próbáltam még.

cili53 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  18. rozo52

rozo52 Törekvő

Sziasztok!
    Csak a tenyésztést mertem leszedni kézzel, 96 pohár és 9 db kocka lett

cili53 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  19. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Lassan , vánszorogva, de lehet aratni, ültetni.
    Előbb leszedtem a szántót, abba nagy károm nem lehet, de sikerült, így folyt.köv.
    Miután ugyis hazárdjátékosok vagyunk mostanság, hát én aktíváltam a felhőimet, rekeszeket is megtöltöttem,ültettem
    és reménykedek benne, ha lassan is lehet majd játszani.
    A szerencse legyen velünkxD
    Kezdésnek 74 pohár 75 aranykocka 5 fűvészkert teljes terület 23-20 órás fák,
    25 Panni jópár felröpire ható felhő.
    Ez így kicsit soványka....

Utoljára szerkesztett: 20.9.23
    vihence, PZoli64, bactriaanus és 3 más kedveli ezt.
  20. pöttyzorka

pöttyzorka Junior szaki

Szia! Igazad van. Mem a támadás a baj, hanem az újabb területek amiket nem bír már el ez a rendszer.

Fuhur és Netudki50 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.