Visszajelzés Kockázatos kihívás 4. - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 5.2.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Puszpang

Puszpang Rutinos

19 játék letudva,ma még egyszer aratok.Hogy én mekkora idióta vagyok!?Rájöttem miért nem szerettem ezt a kockázást.....;)eddig csak a nyilakra klikkelgettem,és fogalmam sem volt,mi ennek az értelme? Kicsit belevetettem magam a kockapóker rejtelmeibe....és láss csodát...megvilágosodtamxDmost viszont az mondom:jó kis játék ez!;)

hanny65, heureca3, csio70 és 8 más kedveli ezt.
  2. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

De jó titeket olvasni... Ezek hiányoznak ám...... :):inlove:

heureca3, jófarmerlány, Melan és 5 más kedveli ezt.
  3. stefi49

stefi49 Haladó

Köszönöm szépen.

FarmerAndie és Gio kedveli ezt.
  4. hajnalka.balogh

hajnalka.balogh Utánpótlás-írogató

A hármat még csak értem de a kettőt azt nem .Melyik munkahely kezd 12-kor és végez 17-kor? Ha 8-16 ig tart a munka akkor a kezdés tényleg 3óra de a vége 7-14-ig az 7igy már 10óra.:sleepy:

Utoljára szerkesztett: 6.2.19
    heureca3 kedveli ezt.
  5. Blökix

Blökix Fórum hercege

53 lejátszott játék 8160 pont.
    Sajna sok párom volt.

csio70, Ribiszke, Puszpang és 4 más kedveli ezt.
  6. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Akkor már nem sok kell hozzá.A növényem meg van/bónuszokkal/ Felröppenőm 0 percezéssel.Most már csak játszani kell és kész.Ültetek még növényeket és szép lassan folytatom amíg meg nem unom.
    Kellemes játékot mindenkinek.

csio70, Puszpang, maszilva és 3 más kedveli ezt.
  7. makkanch

makkanch Fórum nagymestere

7 játék, 1550 pont: 2 drill, 1 kis sor, 3 full, 1 póker. Csak így tovább! :)

csio70, Puszpang, magdi06 és 4 más kedveli ezt.
  8. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Első játék 60 pont nem is tudom mi lesz ebből:mad:

Puszpang kedveli ezt.
  9. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Sziasztok, szia !!

Hasonlóan állok én is, 7 játék 1720 pont.
    Nem tudok pókerezni, nem is akarom megtanulni, vakon csinálom, lesz ami lesz alapon.
    Ulti, snapszli, römi, kanaszta, amit igazán szeretek.

Kukackukac és Gio kedveli ezt.
  10. _angela76_

_angela76_ Rutinos

Szia!

A legtöbbünknek van ebédideje..... :) Én az event befejezésekor reggel felmegyek, mielőtt elrohannánk munkába, oviba, stb., Aztán dél körül tudok ránézni, az ebédidőmben. Viszont kettőkor már nem ebédelk, hanem dolgozok, nincs cirka két órás ebédidőm. Szóval ez nekem annyi mínusz.

11. kisegércsaj

kisegércsaj Junior szaki

21 játék- 3390 pont. (Már csak 8x ennyi kell!!!):cry:

Gio kedveli ezt.
  12. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Szép estét.

A mai napra ennyire futotta.
    Hiányzik a 3,5 Flös még

Utoljára szerkesztett: 6.2.19
    Lillapilla73, katimami51, csio70 és 7 más kedveli ezt.
  13. Melan

Melan Fórum admirálisa

Jo sok eventgaz termeles...

Megneztem Toma atlagszamait, aztan konnyu szivvel elkoszontem a jobb oldaltol. Belottem egy baratsagos 80 jatekot, abbol jutok amire jutok. A szulinapost vegigvittem, mert miert ne, de egy honapon belul ketszer mar nem adjak el ezt kihivasnak, ugyhogy passzolok. A felho termeszetesen johet a tobbi meg raadas

14. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

6 dobás 960 pont lassan kialakul a felhő természetesen kötelező:p

csio70 és Gio kedveli ezt.
  15. Ninett79

Szerintem ezen nem kell sírni!
    Van akinek még egy sincs, vagy csak 1-2 játék... :)

HéricsBáró, maszilva, Kuzdern és 4 más kedveli ezt.
  16. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok! Szép estét kívánok mindenkinek!
    Szia Niki!
    Gratulálok, ezt gyorsan behúztad!;)
    Szia Melan!:)
    Maximálian egyetértek veled. A felhő a cél nálam is, oszt jónapot! Kapáljon tovább az, aki eddig még nem tette.
    Belebabráltak ebbe is, nehogy már jó legyen, tetszen is valami.:music:
    Jelenleg 11 játékból 1390 pontom lett.
    Sok szerencsét, jó játékot kívánok mindenkinek.
    Hölgyeim, uraim tegyék meg tétjeiket!:D

csio70, Ribiszke, rencsike982 és 6 más kedveli ezt.
  17. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Azért egyetlen játékból nem szabad levonni messzemenő következtetéseket.

A legutóbbi kockás event nálam 185 játékkal lett kész teljesen fullra, ami durván 135-ös átlagot jelent. A 29-ből 27 bónuszt sikerült megszereznem, tehát a bónuszok nélküli átlagom kb. 120 volt. Ez az akkor érvényes számokkal (az ajándék játékot leszámítva) 53.360 növényt és 2.944 felröpit jelentett.

Ha most is tudom hozni ezt az átlagot (és ha nem változtattak sokat negatív irányba a játékbeállításokon, akkor miért ne tudnám) ugyanennyi játék 60.720 növénybe és 2.024 röpibe kerülne - normál játékkal, azaz vásárlás nélkül.

(Csak zárójelben jegyzem meg, hogy az előző kockáshoz képest egy minijátékhoz 14%-kal több növényt kell termelni, igaz, a felröpi igény viszont kisebb. A felhő tekintetében pedig még nagyobb volt az infláció: az előzőnél 54+1 játékból lehetett megszerezni, most 64+1 kell hozzá, a minijáték megemelkedett növény igényét is beleszámolva, 15.660 helyett 21.120, ami 35%-os emelkedés, azonos érésidő és ültethető terület mellett. A legelső kockás eventben pedig mindössze 40 minijátékkal már hozzá lehetett férni a felhőhöz.Többek közt ezért nem üdvözlöm kitörő örömmel az olyan vásárlási lehetőségeket, mint pl. a Jack ajándéka dekor, vagy ebben az eventben a szerencsekocka. )

18. Ninett79

Szia! Hűűű, a mindenit.... Te ilyenekre is emlékszel? Hogy mennyi játékod volt stb... :)
    Adj tippet, mert én csak arra emlékszem,hogy nem lett meg az event...

Ribiszke, Kukackukac és farmerogirl kedveli ezt.
  19. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

A csudákat emlékszem. Csupán arra, hogy a végéről készült képet hova mentettem el a gépemen. :p

Arra viszont emlékszem, hogy az előző kockás csevegőjében Toma leírt egy nagyon jól hasznosítható taktikát, >>ITT<< megtalálod.

20. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum parancsnoka

Sziasztok!

Az event kész.
    Felszabadítottam neki 344 kockát.
    Pörgettem, hogy a gazdakör is üres legyen, mert még szükségem volt pár zebrára.
    Legutóbb 179 játék elég volt, hát most többre volt szükségem.
    Még soha nem sikerült minden variációt kidobnom a kockákkal, most a négyes és hatos flöss hiányzott a végére.
    Mindenkinek jó eventezést és sikeres dobásokat!

mya100, alpha58, HéricsBáró és 25 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.