Visszajelzés Kockázatos kihívás 4. - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 5.2.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. pisti64

pisti64 Utánpótlás-írogató

Na, ez mégis hogy sikerült? Én most szaporítottam fel 100-ra az eventnövényt. Nehogy már pár óra alatt meglegyen több, mint 60 ezer. Adhatnál tanácsot, hogy kell ezt csinálni!

heureca3, Puszpang és hajnalka.balogh kedveli ezt.
  2. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum parancsnoka

Írtam.
    Pörgettem a keréken annyit, hogy 344 kockán végezni tudjak az eventtel, mivel vissza akartam tenni a kitehetőket.

3. Blökix

Blökix Fórum hercege

A felhő megvan.
    9810 pontom van,csinálom tovább.

alpha58, heureca3, Melan és 7 más kedveli ezt.
  4. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

17 játék lejátszva-3.260 pont
    Nekem az egaz ad annyi felrepit, hogy az egy aratást követően le tudom gyártani a malomteméket a egazfelrepikből ;) Remélem így is marad és akkor tényleg éjjel nappal tudom termelni.

Célom természetesen a felhő,jobb oldalon meg a gyárfejlesztésig eljutni.

alpha58, GA-BI-O-Farm, heureca3 és 5 más kedveli ezt.
  5. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Sziasztok. 11 játékon vagyok túl, sajnos semmi bónusz nem sikerül, így lassan bár, de haladok. Azoknak akik ilyen hamar megcsinálták, hatalmas gratula. Csodállak titeket :)
    A kockázás sajnos több-kevesebb sikerrel megy, többször volt 40 pontos. Most nem megy ez nekem. A jobb oldallal úgy vagyok jutok amíg jutok, kapok amit kapok. Nem ez a lényeg, mert ez szerencse is. Hanem a felhő, tehát a 65 játék lejátszása. Már csak 54 van :p

Az aranyröpi csak kosárvásárlással kerülhet hozzád, semmi mással. :)

jófarmerlány, maszilva, alpha58 és 6 más kedveli ezt.
  6. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

Sziasztok !
    Termelek -kockázok .Nekem nagyon zsákbamacska,nincs szerencsém hozzá,ép olyan mint a titkosak :(

heureca3, Melan, szöszi50 és 3 más kedveli ezt.
  7. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

10 játék 2020 pont alakulgat ;)

heureca3, Melan, Gio és 2 más kedveli ezt.
  8. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Köszönöm szépen! Erre nem emlékeztem.

gabianyus kedveli ezt.
  9. Szabi451

Szabi451 Rutinos

Sziasztok!
    17 játékom van eddig 2610 ponttal az 153-as átlag. Ez jó? Ennyit hoztam össze... :)
    Csak a felhőig szeretnék menni,se tovább... most kipörgettem 1-6 órás +1 bónuszt kb 150 normál és 60 party pöriből,kicsit jó... :D
    Mindenkinek sok szerencsét kivánok a további játékhoz :)

maszilva, heureca3, Melan és 6 más kedveli ezt.
  10. Puszpang

Puszpang Rutinos

Sziasztok! 38 játék.....halad ez;)nem sietek sehova,nem verseny,még 5 nap van vissza:)Bal oldal simán menni fog,a jobb oldalon meg jutok amíg jutok.Nem szándékozom nullázni,nagyon lecsappant a szupertrágya készletem,most inkább ezt visszatöltögetem.Épp ezért kicsit több mint 2 területen játszom. Hajrá mindenkinek,akik kész vannak azoknak gratula!:)

heureca3, Melan, Gio és 2 más kedveli ezt.
  11. fregolinyi

fregolinyi Törekvő

A mixer termékeket aratáskor azonnal váltja, ha lebontod, dobozok lesznek, nem tűnnek el, és ki lehet őket rakni újra.
    A kockapóker 3 területen kicsit soknak tűnik, belekezdek, jutok amíg lehet, de azért egyetlen programomat sem fogom felborítani, hogy kész legyen.

Eddig adja a felröpit és a TP-t. is. Ha visszarakom doboz, ha kiteszem turmix, és adja tovább. Minden aratásnál azonnal beváltásra kerül a termék. A evetkiírásban viszont a doboznak, meg a gépeknek is visszaváltási értéke van :)

Evenkezdés előtt indulok el itthonról, késő este jutok géphez. Event befejezéskor reggel 8-kor indulok, és háromra érek haza. Nekem eleve rövidebb az event egy nappal. Ha hétvégén nincs programom, akkor megvan a felhő, ha mvan még néhány program közben akkor nincs. Ez van. Eddig így is sikerült majdnem egy nappal előbb, de az utolsó eventek lehetetlenül sok hozzávalóval, malommal, időben történő aratásokkal vagy sikerül vagy nem. De a kezdetektől játszom, így nem adom fel. Most is nekikezdek a kockázok egy kicsit és vagy lesz belőle vmi, vagy nem. Értelme mindig van, ajik mindig csurrannak, csöppennek. :) :)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 7.2.19
    szida57, HéricsBáró, osztrak12 és 9 más kedveli ezt.
  12. Kuzdern

+1 6-órán át sima pörgetésből 1 kis segítség mindig jól jön :p

Puszpang, heureca3, genka53 és 3 más kedveli ezt.
  13. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

Sziasztok!
    Nagyon gyérűl haladok : 10 játék 1630 pont.Nagyon várlak :szerencse!
    Nagyon nem jól adja a kockákat,hisz ha jól jönne a kocka,akkor én is haladnék :(

Utoljára szerkesztett: 7.2.19
    Puszpang, heureca3, Melan és 3 más kedveli ezt.
  14. Kuzdern

17 játék 3140 pont több a semminél :oops:

Puszpang, heureca3, Sali~*.* és 4 más kedveli ezt.
  15. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Sziasztok.Felhő beüzemelve.Kapálgatok még, de nem biztos, hogy a jobb oldallal kész leszek, még csak 42 -nél tartok, és 2 területen ültetem a növényt, a tölgyest visszapakoltam.Bónuszaim elfogytak.szép lassan jutok valameddig.Csodálkoznék, ha azt is befejezném.További "kellemes" kapálgatást.

marcsi152, maszilva, alpha58 és 11 más kedveli ezt.
  16. heureca3

heureca3 Fórum biztosa

Sziasztok!
    3 farmon kockázok, eddig 9 dobás után: 1650, 2240, 1360 pontom van,
    messze még a gyárfejlesztés:oops:
    Kitettem még 4 mixerdobozt, nehéz tőlük elszakadnomxD A csúcsminőségűek még adtak ezt azt;)

Szerencsés kockázgatást Mindenkinek és gratula a számomra még elképzelhetetlen megvanafelhőm gazdáknak!:)

csio70, Melan, Swordfish és 2 más kedveli ezt.
  17. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Szia!

Ha nem titok: Összesen hány (party és sima) pörgetést használtál fel, és ezekből milyen bónuszokat kaptál? (A nagyságrendendek és az arányok miatt kérdezem.)

Melan, Gio és Sali~*.* kedveli ezt.
  18. Manócska2011

Manócska2011 Utánpótlás-írogató

19. zolmány

zolmány Fórum biztosa

Szia!
    Bocsi de, hogy érted,hogy adtak ezt azt? A tp-n kívülre gondoltál? És ha igen akkor azt meg, hogy?
    Csak azért kérdezem mert nekem is van egy pár db és akkor visszapakolom őket!
    Ja amúgy 12 dobásom volt eddig (nem sietek!) 1770 pont (még az első plusz bónuszokkal is kevés, szóval tuti nem az én eventem).
    Az event végére kiderül meddig jutok!

incimami, heureca3, Kuzdern és még 1 ember kedveli ezt.
  20. Manócska2011

Manócska2011 Utánpótlás-írogató

Gratulálok mindenkinek akik már kész vannak az eventtel. Sagittarius szép helyen vagy, további hajrá.

Puszpang, csio70, incimami és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.