Visszajelzés Kockázatos kihívás 4. - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 5.2.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. drxxl123

drxxl123 Haladó

sikerült ma befejeznem az event jobb oldalát 199 játékkal.
    3 vagy 4 alkalommal használtam Jack-et, és egyszer (2 hónap alatt :cry: ) sikerült egy 12 óras terménybónusz.

hasznos volt mert fél hónap alatt feltornáztam a szupertáp készletem 0-ról egy szép szintre vásárlás nélkül.
    az eventekből, a kerékről és a farmárudából a havi 5x csomaggal.

2. bocsinet

bocsinet Kivételes tehetség

Sziasztok, a felhőről már írtam ,hogy kész van, most meg a gyárfejlesztést is sikerült bezsebelnem szép komótosan. Nem görcsölök , vetek aratok kisebb sikerrel kockázok, és nagy örömömre az ajándék titkosfákból 3 tulipánfa is landolt nálam, Hurrá, el sem hiszem de már csak ez hiányzott. :) A farmárudát én is szívesen fosztogatom szupi tápért, aratásért, és szupitrágyáért.

3. Döbi65

Döbi65 Fórummogul

Már én sem emlékszem rá. Küldtem neki baglyot.

osztrak12 kedveli ezt.
  4. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

Az elején azt hittem, hogy csak a felhőre lesz esélyem, aztán nagyon örültem amikor a gyárfejlesztés elérhető közelségbe került, most pedig 100 pont választ el a varangytótól xDxDxD A befejezésre nem is törekedtem, mert túl sok erőforrást igényelt volna, de ha végiggörgetem, hogy mennyi mindent kaptam, megérte kapálni! Annak nagyon örültem, hogy nem kellett felröppenőre vadászni! Nem bánnám, ha ez a játékelem az eső sorsára jutna! (Bár így, hogy közel ezer db marad...)
    Csak a 4-es és az 5-ös flös bónuszait nem sikerült begyűjteni, de még nincs vége ;)

5. zolmány

zolmány Fórum biztosa

Sziasztok! Sikerült délután 188 dobással befejeznem az eventet. Igaz a négyes flös hiányzik, de ettől nyugodtan fogok aludni. még van 7 dobásom, lehet eldobom. Egy 100% termény bonuszt pörgettem 24 órára, amit sikerült kihasználni. Felröpim az maradt még 1200 körül, csak eventgazzal gyűjtöttem.

Kuzdern, osztrak12, MamaMeseKertje és 6 más kedveli ezt.
  6. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok!
    191 játék és 24780 pont ennyit teljesítettem most, 220 pont választ el hogy 100 % - os legyen az eventem, nagyon bízom benne, hogy sikerül, még azt nemtudom, hogy van most 2988 db e.növényem ültessem e el hogy reggel aratom és a maradékból keverjek szettet és lejátszom és sikerül vagy várjak reggelig ... hmmm.... talán nem bírom ki reggelig a 220 pont nem sok csak az a kérdés hány dobásból jön össze, még a 6-os és a 3-as vagy 4 - es flös nincs kipipálva.
    Mégsem bírtam ki, nem ültettem el növényt, hanem kevertem 3 szetett és két dobásból meglett a 220 pont egy 40 pontos és egy póker, így mostmár 100 %-ban kész az event :inlove::inlove::inlove:.
    Nem gondoltam hogy sikerül, de sikerült :inlove::inlove::inlove:
    Valós pénzt nem költöttem, de pörgettem termény bónuszokat.
    Nagy gratula a végzősöknek és kitartást a még kockázóknak. :);)

Utoljára szerkesztett: 11.2.19
    Kuzdern, mya100, Brigi031976 és 14 más kedveli ezt.
  7. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Ezzel az eventtel még nem végeztem soha. Most elég dolgot fektettem bele és ez a végeredmény:

Kuzdern, mya100, bocsinet és 11 más kedveli ezt.
  8. Korfu

Korfu Utánpótlás-írogató

Farmon a pajtából és ott az éléskamrából küldhető.

9. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Vége!
    15560/107. A valószínűségeket és a büntetőpont táblázatot figyelembe véve ezt egy inkvizítor sem csinálta volna jobban. Persze a szerver ördöge más kérdés. Azzal még én sem merek kiállni. Nem elég dekoratív.

Kedves Mese! 24h 200% terménybonusz nem fog nyakon vágni, hacsak valami spéci bugot fel nem fedeztél.xD
    Ha kész a felhő, valahogy a kerék jobban dobál. Meg még a kocka is jobban forog. Ha ezt tudták volna az ókorban, fel sem találják a kereket, mert kockával is jól ment volna a szekér.

10. magika

magika Fórum nagymestere

Végre megvan a felhősor, és még van egy nap az eventből. Ennek nagyon örülök! Persze általában kevesebb időm van rá hétvégén, ezért sok eventet nem tudok befejezni. A felröpikkel nem volt baj, még ezer fölött van a pajtában, de majd beváltják TP-re, meg CSP-re.

Kuzdern, tigris1984, osztrak12 és 2 más kedveli ezt.
  11. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia! Ez igaz...
    Ha megvan a felhő és van még lehetőség, sokkal jobban adja... Ezt én is tapasztaltam.

12. MamaMeseKertje

MamaMeseKertje Fórum veteránja

A csudába, már a hamut is mamunak mondom, vagy mi a szösz! 24 órás 100%-os terménybónuszt pörgettem, de sikerült elírnom, nagyobb volt az öröm, mint a bónusz! :oops: De látom, a Mestert nem lehet megtéveszteni! Észrevesz minden hibát! :D:D:D

Azzal, amit reggel learatok és bekeverek, készen is leszek. Nem hittem volna! Ennyit számít egy jókor érkező bónusz a party pöriből. Most aztán gyorsan vissza kell termelnem a sz.trágyát és a KK-t. De az jön folyamatosan innen-onnan, mire újra szükségem lesz rá, valószínűleg lesz elegendő. :music: Jó éjszakát mindenkinek! :D:sleepy:

Utoljára szerkesztett: 11.2.19
    epson27, Kuzdern, spagetti24 és 8 más kedveli ezt.
  13. asdfghjkl7373

asdfghjkl7373 Rutinos

Szép estét!

Végre sikerült nekem is!

A vége felé kezdtem félni, mert jöttek a 40-60 pontosok-.-
    Aztán csak meglett...:music:
    Az 1es és a 3as flös hiányzott!

Holnap karbantartás!
    Kitartást aki még küzd! Gratu aki végzett!

Kuzdern, spagetti24, mya100 és 7 más kedveli ezt.
  14. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Jaj! Csak azért írtam, hogy nehogy elnézz valamit és rosszul számolj az érésidőkkel. Persze a rutintalanok még irigyebbek lesznek egy 24 órás 200%os terményestől, mert ők még olyanról nem is hallottak. Jack is csak csak a mesében van, és ott sem sűrűn. És nem utolsó önző szempont, hogy valóban feltűnik a láthatáron valami új bug. Mint tudjuk, velük úgy kell bánni, mint a hölgyekkel: nem szabad kihasználni, de elutasítani sem illik.
    Viccen kívül, azt hittem, már lerendezted az eventet.
    A kerék ma különösen nagy formában volt. Egyre másra dobálta a 200 és 100as terménybónuszokat. Nem egyedüli eset, hogy event végén sűrűbben fordul elő a keréken. Az első 1-2 nap alig látni. Még 100 pörgetésből is legfeljebb 1-3 alkalommal villan.
    Persze, erről a BP nem tehet. Csak rajtuk kívül mindenki, főleg a szerver ördöge.

Szama, Kuzdern, spagetti24 és 4 más kedveli ezt.
  15. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Kukorékolt a kakas!
    Jó reggelt mindenkinek!
    Mi lesz "mezei parasztok"? :music:Hasatokra süt a nap!:D
    No, szóval még Ti aludtatok jóízűen,addig Én mesterkedtem és nem is akármit.
    Kumasi talányos 4 db adott összesen
    1 db sárga Vöröspandát
    , 1 db Polip és 2 db Zebralakot.:inlove:Juhééé!!!;)xDxD

Utoljára szerkesztett: 12.2.19
    asdfghjkl7373, Kuzdern, spagetti24 és 6 más kedveli ezt.
  16. Domos52

Domos52 Fórum biztosa

Gratulálok, ez jól sikerült!

Kuzdern, osztrak12, -W-595- és még 1 ember kedveli ezt.
  17. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Sziasztok! Szép jó reggelt Mindenkinek!
    Gratulálok! Ki korán kel, zebralakot nyer! xD

Kuzdern, -W-595- és osztrak12 kedveli ezt.
  18. muci555

muci555 Járnitanuló

sziasztok! én éjjel is fel kelek és mégsem fog sikerülni nem tudok jókat dobni

Kuzdern és tigris1984 kedveli ezt.
  19. Sikka1

Sikka1 Fórummogul

Sziasztok!
    Én szeretem ezt az eventet. Írom úgy, hogy alig volt időm rá. 111db dobáson vagyok még csak túl a gyárfejlesztésig talán elérek.
    Na ja! De most a való élet leköti minden energiámat már hetek óta. Ugye nem tudom azt mondani egyik hivatalos helyen sem, hogy várjon már egy picit le kéne aratnom:)))) Ez van. Nem bánkódom de most erre futotta. Nagy hajrá azoknak akiknek nincs meg még a felhő. UI: Erről jut eszembe a felhő megszerzése szerintem nem igényelt nagy erőfeszítést senkitől, legalább ez meg van és a többi csak ráadás....

Kuzdern, Rékuci1111, Pincsyyy és 6 más kedveli ezt.
  20. fankostepsi

fankostepsi Haladó

Sziasztok!

191 játékkal lettem kész. Sok sikert mindenkinek.

epson27, Kuzdern, -W-595- és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.