Visszajelzés Kockázatos kihívás 4. - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 5.2.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Nolwe

Nolwe Junior szaki

Sziasztok!
    Én kerek 200 játéknál tartok, de még mindig kell 400 pont a befejezéshez...
    Már minden kombinációt sikerült kilőnöm, de nagyon nincs szerencsém - párok és drillek uralják a pályát. Néha sikerül kis sor is... A többi ritka. :cry:
    Remélem, a következő aratásból már meglesz, és nem kell még a végén hajrázni.

Több szerencsét mindenkinek, aki még hajt a további ajándékokra!

Kuzdern, mya100, -W-595- és 2 más kedveli ezt.
  2. edit5511

edit5511 Fórum veteránja

207 játéknál tartok a köv aratásnál megleszek. nem hittem volna a végére jobban jöttek a kockák és fuulra ürtettem a bónuszaimat még jó hogy tenyésztös event jön várom mit kell tenyészteni

mya100, egyprobatmeger, -W-595- és 3 más kedveli ezt.
  3. bakosagi54

bakosagi54 Fórumelemző

Szia osztrák 12!Sajnos tegnap nem volt gépem,javitáson volt.115 átlagom van,de még 1x aratok ma.Remélem már sokkal jobban vagy?Üdvözlettel:bakosagi54

egyprobatmeger, -W-595- és osztrak12 kedveli ezt.
  4. cirmi54

cirmi54 Kivételes tehetség

Végre befejeztem a kockázást! Nem ment jól, 215 dobás kellett hozzá! :):D

Kuzdern, mya100, osztrak12 és 4 más kedveli ezt.
  5. tigris1984

tigris1984 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Mindhárom farmomon meglett a felhő. Tízezer pont egyiken sem. Szombaton csak ámultam-bámultam itt, mikor többen írták, hogy megvan a felhő és tízezer felett vannak. Nem tudom hogy csinálják. Biztos nagyon ügyesek és én kevésbé. Nem búslakodom. A saját eredményemnek örülök

6. lanácska

lanácska Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Mi történt a kerékkel??? Csak úgy dobálta a jókat. 200%-ost pörgettem elsőre 12 órára. Kerestem a malacot a szobában de csak a spánielt találtam. ;)
    Ma még kétszer tudok aratni még ez is valami.
    97játék /15380 pont. Befejezni nem tudom de nekem ez is elég. :)
    Gratula azoknak akik befejezték.

7. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

79 dobáson vagyok túl 12800 ponttal.Még ha sikerül 2x aratok és ennyi.Kevés időm volt játszani, de a felhőnek örülök.xD

Sikka1, aragorn*, ladybird(HU) és 3 más kedveli ezt.
  8. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

A darulak meglett a varangytó talán még belefér 126/17620

-W-595- kedveli ezt.
  9. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

még 140 pont kell a gyárfejlesztésig:music: ezt 2 dobásból kellene összehoznom:p

Kuzdern és kelleri kedveli ezt.
  10. zanzivál

zanzivál Junior szaki

Sikerült a felhőt megszereznem

aragorn* és Olgika1948 kedveli ezt.
  11. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Szia bakosagi54!
    Köszönöm neked is kérdésed,de nem vagyok jól,sőt már hajnalba 2x Nitromint sprézni is kellett,mert majd megfulladtam.
    1 percet sem aludtam,de hajnalra össze hoztam 1 polipot és 2 zebralakot. Még én is aratok 1x ma, 14 óra előtt.Most 92 dobás és 10.000-en felül pont,de pontosan nem tudom. :(

-W-595- és bakosagi54 kedveli ezt.
  12. MamaMeseKertje

MamaMeseKertje Fórum veteránja

Az időt jól láttam. Így ki is használom, nagy értékű rövid érésidejű növényekkel. Kedves vagy, hogy feltételezted, már régen készen vagyok, de ez sok volt úgy, hogy én sem vásárolok nyakra-főre. Egyik alkalommal Jack-nél ugyan vásároltam (pedig ajándékként hirdetixD), de nagyon takarékosan bánok a bónuszaival. Végül 202 pörgetéssel fejeztem be az eventet. Az elején nekem sem volt szerencsém. Maximum a 75-80. ajándékra számítottam jobb oldalon. Tegnap már a kocka is tette a dolgát.
    Dobáltam a fullokat, nagy sorokat, pókereket, az utolsó sorban 1 kivételével valamennyi flöst tegnap és ma dobtam. Igazad lehet, hogy event végére mintha... De ezzel azért nem mernék komolyan számolni. :)

Utoljára szerkesztett: 12.2.19
    Leho69, -W-595-, gyfa és 2 más kedveli ezt.
  13. judorf

judorf Haladó

Kész lettem, magam sem hittem volna.:D Maradt 800 szupitrágyám. Állás: 184 lejátszott játék, 25200 pont.
    A végén egész jól adta a kockákat, kikapáltam az újra elültetett eventgazt. Azért most már nekem is kezd sok lenni
    ez az irtózatos növény mennyiség. Mindenkinek szerencsés kockázást!

-W-595-, -Holdfeny-. és MamaMeseKertje kedveli ezt.
  14. egyprobatmeger

egyprobatmeger Aktív író

Még 1 aratásom lesz, számottevően már nem fog változni az eredmény..., eddig 144 lejátszott minijáték, 78 megszerzett nyeremény a jobb oldalról, 19560 ponttal (átlag ~ 135,83)
    Csak én gondolom úgy, hogy az Eventek fórumban több a vásárlási ajánlat, mint az event meghirdetés? Lehet, hogy ketté kéne választani?
    Szép napot mindenkinek!

Brigi031976, -W-595-, bakosagi54 és 4 más kedveli ezt.
  15. csakierzsebet59

csakierzsebet59 Junior szaki

Vegeztem,209 dobasbol sikerult teljesiteni,a dobasokkal nem igazan voltam szerencses.Sok sikert annak aki meg kuzd!

Kuzdern, -W-595-, bakosagi54 és 2 más kedveli ezt.
  16. babi358

babi358 Fórummogul

Sziasztok ! Valahogy érdekes ez a kocka azért majdnem 100 dobásból 52-ig jutottam el nagyon kevésnek gondolom ,nem vagyok elégedett ,mert igencsak küzdöttem, és mire a jó kis nyeremények jönnek vége az eventnek,én nem tudok kosárra költeni, de többet vártam . Valahogy nekünk is befolyásolni kéne a kockás poharat, hogy én keverjek, én állítsam meg ,akkor dobjak amikor én akarok érdekesebb, izgalmasabb lehetne,és talán igazságosabb, nem úgy mint a kerek kerék ami 5 forgatásból 3x 10db sót ad!!!!

aragorn*, Samu5555 és bendi1121 kedveli ezt.
  17. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

18. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Bakker a végén vennem kellett egy kis kosarat, mert 20 ponttal kevesebb volt az eredményem mint ami a gyárfejlesztéshez kell:music:
    ÉÉÉÉÉs még egyet mert nem tudok számolni:wuerg:xDxDxD:cry: a gaz is kevesebb maradt az első vásárlás után is:oops:
    De megvan a gyárfejlesztés!:music:

knédi, Fuhur, judorf és 9 más kedveli ezt.
  19. kelleri

kelleri Fórummogul

szia :) Megszerezted gratulálok a kitartásodért :)

Kuzdern kedveli ezt.
  20. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

Sziasztok!
    A titkosból lett egy zebra ,sőt a gyárfejlesztés is meg lett ;) !
    A még küzdőknek a végső hajrá !

kovacstne kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.