Visszajelzés Kockázatos kihívás 4. - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 5.2.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Sziasztok!Már csak a darura hajtok és visszarendezem a birtokot.Jó lett volna a végéig eljutni, de nem csak rajtam múlott.A tegnapi 60 pontosok kiakasztottak.Érdekes módon ma jött 300-as is.Ja és 2 db 6 órás kupont pörgettem a sokból , a többiből csak drót jött!xD

2. wilddemon

wilddemon Haladó

Sziasztok! Tegnap este meglett a felhő, 2 területet visszarendeztem, 1-en még eventnövényt ültettem. A haladási pályán nem valami jó az arány, 42. pályaszint. Eddig jutottam, a felhőnek örülök, azt szerettem volna.
    Hajrá, akiknek még egy kicsi hiányzik a végéből! :)

3. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

4. Susie0509

Susie0509 Fórum hercege

Sziasztok
    185 kockázással sikerült végigvinni a jobb oldalt is, 25140 pont lett a vége.Minden bónuszt megszereztem. Nem szerettem meg most sem az ilyen jellegű eventeket.
    Aki még küzd van rá kicsit több mint 2 órája.
    Szép napot mindenkinek
    Zsuzsa

5. dagi18

dagi18 Fórumelemző

Sziasztok!

Nagyon rosszul ment. :(
    139 játék/18590 pont
    24 bónuszos lett meg. 1 póker és 4 flös nem lett meg.
    A bónuszosokat levéve az átlagom: 16190/139=116,47
    Jobb oldalon csak 74-ig jutottam (varangy).
    Hát majd legközelebb.
    :p

6. FarmerAndie

FarmerAndie Fórumprofi

Sziasztok! :)

Eljutottam a daruólig, azt már sajnos nem tudtam megszerezni, kellene hozzá még egy érésnyi idő.

Amit sajnálok, az az, hogy a jobb oldali sorban rengeteg, számomra fölösleges TP és CSP nyeremény volt, amikre nem vágytam, mégis meg kellett szereznem. Inkább a boltban nem kapható ólakat szerettem volna, de ezen a TP-erdőn át kellett vágnom magam, ami egy csomó időt elvett, számomra fölöslegesen.

Egy ólacskát mindenesetre sikerült megszereznem, ez is több a semminél.

A következő eventeket nemigen fogom csinálni. Amit különösebb nehézség nélkül meg tudok belőlük csinálni, azt megcsinálom, de nem igazán érdekelnek. Azért, hogy TP-t nyerjek, nincs értelme, az ólakig meg el sem jutok. TP-t, CSP-t tudok termelni magamnak, fölösleges a nyeremények között adni szerintem. Ez vonatkozik az eventekre is és a kerék nyereményeire is.

Utoljára szerkesztett: 12.2.19
  7. kisegércsaj

kisegércsaj Junior szaki

174 játék/21710 pont. Meglett a piros fekete öv szabó. Még 2 nap kellett volna, hogy végigvigyem. Jacket sajnáltam munkára fogni, mert a bahán fák vannak és telihold sincs....na de majd a kövi eventnél lesz dolga!

8. bobita

bobita Junior szaki

Szerettem ezt a játékot, de már nem annyira. Teljesen szerencse függő az egész, 3 farmból egyben tudtam végig vinni, a legkisebb farmon, pedig egyformán dolgoztam mindegyikben, csak a szerencse nagyon különböző volt.

9. kovacstne

Sziasztok! Ezt csináljátok utánam!!!!!!!!!!!Meg üt a guta !!!3 dobásból nem lett a 180 pontom a daruhoz!xDHa még egyet tudok játszani meg lesz,30 pont hiányzik.El nem merek mozdulni a géptől még pisilni sem!xDxDxD

10. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

137/19150 meglett a varangytó ennyit tudtam kihozni ebből a játékból VISZLÁT....

11. kovacstne

Ahogy nézegettem az event ismertetőket,húúú mennyi mosni valóm leszxDxD

12. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

20360 pontom volt 156 játékkal, de erőt vett rajtam a telhetetlenség, még az a 12 db AB nagyon izgatta a fantáziám, így zöld csepp, propeller használatával beültettem még egy területet, persze előtte használtam a szükséges termékeket, így keverhettem négy szettet, kijött egy póker és egy flös is, ugyhogy az AB-n kívül még 20 faprmpengőm is lett xDxDxD

13. Sikka1

Sikka1 Fórummogul

Sziasztok!
    124db dobással zárom az eventet. Gyárfejlesztés bőven meg lett. Ha lett volna még egy kicsi idő a tatu lak is sikerült volna.
    Készülők a köv. eventre:)))

Fuhur, dagi18, MamaMeseKertje és 3 más kedveli ezt.
  14. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Sziasztok !!

Ilyen sem volt még, hogy az event utolsó órájában legyek kész, de most így volt.
    216 lejátszott játékom volt, ebből kiderül, mennyi növényt kellett ültetnem és mennyire vagyok jó kocka pókerben ::))

Szia Orsi !
    Majd küldök neked cserenapon tatu ólat, 20 db van

magdi06, dagi18, MamaMeseKertje és 3 más kedveli ezt.
  15. hoyabella

hoyabella Fórum nagymestere

Sziasztok! Mivel tegnap óta dögrováson vagyok, és emiatt ma itthon maradtam, még reggel és délben tudtam dobálni. A nimbuszból 59 db maradt, a pohárból 1206 db. Ami bosszantott, a jobboldali nyeremények között a rengeteg farmpengő, mivel nincs már benne semmi érdemleges, amit kivehetnék. A varangyot megszereztem 140 dobásból, sajnos, leginkább egy pár, két pár jött, amit nem díjaz a játék, de sebaj. Rájöttem, hogy igazából már a farmarany sem vonzó számomra, évek óta nem költöttem belőle, úgyhogy az eventet részemről lezárom. Azért egyszer jó lenne végigvinni a jobb oldalt, már csak "csakazértis". Lehet, ha nyugdíjas leszek, sikerülni fog :p

dagi18, -ágianyu33- és stellácska26 kedveli ezt.
  16. stellácska26

stellácska26 Fórumelemző

Sziasztok! 122 lejátszott játékom és 16010 pontom, azaz a 65-ik nyereményig jutottam!Gratulálok mindenkinek! :D

kovacstne, dagi18 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  17. kovacstne

Meg van a daru az utólsó percekben,40-es dobással!xDxDxD144/17510, nagyon durva!!!!!!!!!!!Megyek mosni!!xDxDxDMaradt 120 növény és 1241 röpi!

Fuhur, magdi06, -Holdfeny-. és 2 más kedveli ezt.
  18. agg-farmer

agg-farmer Utánpótlás-írogató

Szervusztok.
    Én csak egy csendes olvasó üzemmódban játszó farmer vagyok :)
    Megvallom őszintén legmerészebb álmaimban sem gondoltam volna ezt, és nem is volt kitűzött célom a fullra befejezés. Egyetlen egy 12 órás 200 %-os termény bónuszt sikerült még az elején kipörgetnem. Nem vettem kosarakat, nem is szokásom KK-t, és szuper trágyát csak a felszaporításhoz használtam, valós pénzt nem költöttem a játékra, befejeztem.:)
    Itt az eredményem.
    http://kepkezelo.com/images/td40uw93tk4of6ymbp7x.jpg
    Bocsánat, hogy ezt most megosztottam Veletek, de kicsit-nagyon repes az agg szívem :inlove:
    További minden jót kívánok, minden Gazdatársamnak, Módiknak,

Susie0509, -ágianyu33-, Fuhur és 6 más kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Gratulálok;) Ügyes és kitartó voltál!

kovacstne és HéricsBáró kedveli ezt.
  20. knédi

knédi Utánpótlás-írogató

No, itt a vége: 150 játékból 20.490 pont, így a 81. feladatig tudtam befejezni. Ehhez nagy segítség volt, hogy tegnap pörgettem egy 6 órás +1-es, ma pedig egy 24 órás 100 %-os termésbónuszt. :)

Susie0509 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.