Visszajelzés Kockázatos kihívás 6. - 2021. március - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 2.3.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Marcsika7400-

-Marcsika7400- Aktív író

Látom nem sokat kellett volna várnom, hogy be tudjak lépni, de negyed 12-kor feladtam és elmentem aludni, pedig én is szupertrágyáztam ami épp a földben volt és van egy 100%-os termésbónuszom is, amit már elég nehéz mostanában pörgetni, így kicsit csalódott vagyok most.
    Még nem játszottam el a dobásaimat, épp kérdezni akartam szabad-e már, de látom akkor még nincs javítva :(

Kuzdern, Melan, Fenyvesi1010 és 3 más kedveli ezt.
  2. Sziszi1950

Sziszi1950 Rutinos

65 játékot eljátszottam. Megvettem egy piccolo ládát amiből levéltánc dekor lett, amit nem ismerek, hogy mit ad. Két kör tenyésztést inditottam, 65 aranykockát adott, sajnos elfelejtettem, hogy ma baby-boom lesz.

3. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Jo reggelt!
    Én még nem merek kockázni:(. Várok valami hivatalos hírre, hogy mikor kapom vissza a csillagos érméket...54 játék vár lekeverve.

Kuzdern, Éva0315 és mamszi5107 kedveli ezt.
  4. kissandras29

kissandras29 Járnitanuló

Az aratással az egész farmon 5 perc alatt szoktam végezni,most 36 perc 48 mperc alatt végeztem. Tegnap óta semmit nem változott a játék "gyorsasága" nem elnézést kell kérni gagyi ajándékkal, hanem a játékkal kellene foglalkozni kedves BP. Nem kellene egymásra halmozni az eventeket,ha nem bírják megoldani. ugyanis aki nem eventezik az sem tud játszani normálisan.A piacon 7 ki és belépéssel sem lehet vásárolni, az ajándékot alig lehet elküldeni Ennek így már a játékhoz semmi köze. Kíváncsi lennék mennyien untak már bele ebbe a tehetetlenségbe.

5. engela1961

engela1961 Junior szaki

szép napot és érmet nem váltották át mert 1 játék ahogy végeztem beváltották s érmé sehol

Éva0315 és mamszi5107 kedveli ezt.
  6. engela1961

engela1961 Junior szaki

en is várom érmém visszaadását addig tuti nem játszok én sem

Éva0315 és mamszi5107 kedveli ezt.
  7. -Marcsika7400-

-Marcsika7400- Aktív író

65 játék, ez igen:pén még ültetni is alig tudtam a belépési hiba miatt, amim van azt meg még nem mertem eljátszani.
    Viszont nekem is van legalább egy jó dolog ma reggel.[​IMG]

maszilva, Kuzdern, Melan és 3 más kedveli ezt.
  8. damien

damien Haladó

Mi lesz azokkal a gazdákkal, akiknek 3 Jack ajándéka aktív volt, akik több száz party pörgetést elpörgettek a terménybónuszokért, és az arany és gyémántrekeszekbe is terménybónuszt rakott? Este nem lehetett belépni semelyik felületen, nem lehetett aratni, több ezer eventnövény a veszteség! Kapunk majd egy kerekkerék pörgetést ajándékba meg 3 bájitalt? Át kéne gondolni ezeket az eventeket, ha nem sikerül a szükséges technikai hátteret biztosítani hozzá! Nem elég egy jaj bocsi üzenet a "fejlesztőktől"!

Melan, Éva0315, mamszi5107 és 10 más kedveli ezt.
  9. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Már kockáztam néhányat;) Elég jó az eredmény..
    Deugye innen lehet lejjebb csúszni a sok kockáztatással:music:
    A beváltott csillagos érme helyett kaptuk a kódot? :music:

10. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Nem, a csillagos érmék elvileg jóváírásra kerülnek ma. A késői eventkezdésért kaptuk, ha jól tudom.

11. swarek

swarek Törzsjátékos

Sziasztok!
    Ezt az eventet kihagyom, főleg a tegnapi nap után. Éjfél előtt tudtam belépni, mert nem volt korábban időm, illetve amikor lett volna időm rá, akkor nem volt elérhető a játék! Majdnem buktam a napi belépési ajándék sorozatomat is, mindkét farmomon. Az eventet elkezdeni sem tudtam, és gyalázatos, hogy az egyik felrepiből 1 db-ot sem adott se krókuszra, se hajdinára. Igazán "vicces" ám a TP növelő eventnövényhez "ajándék" is a BP-től, kíváncsi leszek, hogy mit fog azért adni, amiért nem volt elérhető a játék órákon keresztül.
    És ismételten szeretném kérni a modikat, hogy jelezzék a BP felé azt, hogy a fórumra nem lehet belépni csak a játékon keresztül, ami szánalmas, mert mégis hogy jelezze a belépési hibát a játékos, ha nem tud ide sem bejutni?! Jó lenne, ha a fórumra be lehetne lépni a játéktól függetlenül is, mert tegnap este kb másfél óra eltelt mire itt a fórumon megjelent egy írás a belépési hibáról egy játékostól.
    Aki csinálja az eventet, annak sok sikert, én mivel tegnap elkezdeni sem tudtam, így nem is csinálom, sokat nem veszítek vele, mert sajnos nem valami izmosak a nyeremények, a ládákért mert túl sok gazt kellene úgy ültetni, hogy tele van hibákkal a játék, akadozik stb. Ez lesz az első event, amit kihagyok, így gratulálok a BP-nek, nálam is elérték, hogy meglépjem ezt. De a fene se fogja magát felhúzni azon, hogy hibáktól hemzseg a játék, lassú, akadozik, és a minijáték játszhatatlan. Termelek inkább a pajtába, mert azzal jobban járok.
    Mindenkinek szép napot!

Melan, Fenyvesi1010, Éva0315 és 3 más kedveli ezt.
  12. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia, szép regelt és jó eventezés kívánok :)
    Nagyon élvezem ezt az eventet a hibái ellenére :)
    Itt tartok és a boltból még nem váltottam ki semmit sem, döntésképtelen vagyok:
    Egye nehezebb jó eredménnyel dobálni, pedig még hiányzik a terveimhez képest 3 Flösöm :D Az egyesek sem adják meg magukat túl könnyen. Évek óta kísérletezem a teljes tábla kitöltésével, ilyen jól még nem sikerült :D
    A csillagos érméket hiánytalanul megtaláltam amikor beléptem a farmra, igaz nem is vett el belőle a rendszer, sajnos hozzá sem tett.
    Piccoló láda vagy dekor? Ez a dilemmám, ebben kellene döntésre jutnom.
    Még töröm rajta a fejemet egy picit, ráérek dönteni, hiszen soká lesz vége az eventnek :):D:inlove::D

Mindenkinek aki úgy élvezi ezt a minijátékot mint én sok sikert és jó szerencsét kívánok. S
    zurkolok nektek, hogy szerencsésen dobáljatok :)

Utoljára szerkesztett: 4.3.21
    Gio, maszilva, Kuzdern és 8 más kedveli ezt.
  13. -Holdfeny-.

Szuper! Köszönöm!

Éva0315 kedveli ezt.
  14. Margó631116

Margó631116 Utánpótlás-írogató

Osztozom a felháborodásodban! Én is 23:30-ig vártam, hogy be tudjak lépni, sajnos sikertelenül. Akkor feladtam, így éjszakára maradt az eventnövény 2x2-re ültetve, és a szédültön kukorica...nem ezt akartam hagyni éjszakára!

Fenyvesi1010, Éva0315 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  15. -Marcsika7400-

-Marcsika7400- Aktív író

Most néztem meg milyen kárpótlást is kaptunk, Tp növelő eventnövényhez, hát gratulálok hozzá a kitalálójának, van még ennél lejjebb, a tegnapi belépési hibáért kapunk majd esetleg 2 szabad pörgetést??? Nem szeretnék elégedettlennek tűnni, de inkább ne adnának semmit, ez sértő a játékosokra nézve. Végül én is eljátszottam a kockáimat, gondoltam ha be is váltja a rendszer az érméket, majd visszaadják, de nekem nem mondhatnám, hogy túl sikeres játék lett volna.

Kuzdern, Melan, Fuhur és 6 más kedveli ezt.
  16. maci0325

maci0325 Fórumprofi

Sziasztok Ma sikerült elinditani az eventet mert este mikor haza értem nem tudtam belépni . Elültettem a növényt megszortam vízzel trágyával szupertrágyával . A rekeszbe beraktam a bonuszokat és igy is 1 óra az érési ideje . Nem értem mert máskor a 8 órás növénynek ennyi a bonuszokkal . Segítene valaki akkor megköszöném hogy jó ez így . Köszönöm Lázárné

17. bobita

bobita Junior szaki

Nagyon szuper, hogy tegnap amikor +1 bónuszt pörgettem nem lehetett belépni, most már simán lehet , mert lejárt!

Fenyvesi1010 és Éva0315 kedveli ezt.
  18. -Holdfeny-.

Szia!

Talán lesz egyszer olyan event ahol tp-t kell gyűjteni az eventgazból:p
    Én úgy vagyok vele... ajándék... majd jó lesz valamire;) talán többet ér mint a 2 szabad pöriből nyerhető 2*10 cukor:p

19. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szép jó reggelt!
    Jól belehúztál, gratula:)
    Persze egyre kevesebb a százalék, mert hiányoznak a 100 pontok, amit az első sikeres dobálásnál ad.
    Tavaly nálam csak az 1-es flös hiányzott :)
    Ma még tenyésztek 2 kört, abból csak összejön az 53 játéknyi szerencsekocka, cél csak 90 játék, ami azután lesz sima ültetéssel, csak bónusz. Bármennyire is szeretem ezt az eventet, tuti nem fogom végig csinálni :wuerg:
    Valaki leírhatná tök őszintén 200 szint felett, 600 Bahán mi értelme van ezeknek a dekoroknak, már megnéztem párszor az ismertetőt, de még mindíg nem jövök rá:wuerg:
    Itt vannak a tavalyi dekorok, azt naná, hogy végig játszottam, de a mostani?:oops:

https://kepkuldes.com/image/QSq7Aq
    Persze tudom nem mindíg arról szól a játék mi éri meg és mi nem, de valahogy most ez nem fog meg:music:
    Sikeres kockázást, hibamentes játékot mindenkinek :)

maszilva, Kuzdern, Melan és 3 más kedveli ezt.
  20. -Marcsika7400-

-Marcsika7400- Aktív író

Hát nekem épp úgy semmit sem ér, persze ajándék, de leginkább kárpótlásnak kellene lennie, valljuk be van miért és ha pl. egy étteremben elfelejtik a foglalásod majd húsleves helyett paradicsomlevest hoznak , nem hinném, hogy jól érezné magát bárki, ha azt mondanák, hogy több buborékot raknak majd a szódájába, és lehet hogy sántít egy kicsit a hasonlat, de azért itt legtöbben fizetünk a játékért.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.