Visszajelzés Kockázatos kihívás 6. - 2021. március - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 2.3.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Most nem tudom visszakeresni amit Tamás írt este. Javították már, én is hiánytalanul megkaptam az érméket és nem váltotta be.
    Akinek tegnap beváltotta, ma jóváírásra kerül.
    Sikeres dobálgatást ;)

Kuzdern, Melan, Fenyvesi1010 és 5 más kedveli ezt.
  2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Köszi, azt hiszem igazad is van meg nem is a dekorok minőségét illetően. Szerintem a maukat akarták valamilyen formában visszahozni a játékba. Aki sokat nullázik ők ezeknek a dekoroknak nagy hasznát veheti, hiszen aratásnál %-ot emelünk, ami összeadódik és azért egy komoly pataértékű tp-jű növénnek a tp %-át emgemelni nem kis dolog. Lásd az amarántot, vagy a szivárványszínű kukoricát, ami még nem sok farmnak érhető el.
    De aki a szezon eventet is csinálja ott, ott vannak a szezonszetonok és, ha beváltjuk arra amire szánjuk, adnak annyi százalékot, hogy ne érje meg a mostani eventből kiemelni a dekorokat, és erre most jöttem rá, hogy miért nem kellennek nekem ahogy írtam a hozzászólást.
    Számomra fontos még a haladás hiába vagyok magas szinten:) A célom a holdvirág elérése és kinemesítése (249. szint), tehát tp-re szükségem van :)
    Én szeretném végigvinni az eventet dekort annyit fogok kiváltani amennyi megmarad a piccolok kiváltása után, és nagyon szeretném legyőzni azt a ronda vaddisznót.
    A felröpikért én is tenyésztettem indítottam bevételi bónuszt, Jackot kettőt és pöriztem is. 2 darab 100%-os terménybónuszom él még ma is. Szeretném, ha mindenhol ott lenne a táblán a pipa, ha a kocka szerencséje is úgy akarja, mert szeretem ezt az eventet.

PS: Az éjjel én is buktam elég sokat, hiszen 1X1-ben maradt aratatlanul az egaz, amit komfortba szerettem volna áttenni.. Nem tudtam belépni, lefeküdtem inkább aludni, gondoltam majd ma behozom a veszteséget és igazam lesz remélem :)

Utoljára szerkesztett: 4.3.21
    Gio, Melan, HéricsBáró és 5 más kedveli ezt.
  3. sadrika97

sadrika97 Fórum hercege

Kuzdern, Fenyvesi1010 és Éva0315 kedveli ezt.
  4. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Jogos, jogos...
    De én csak próbáltam pozitívan hozzá állni;)

40 játékon vagyok túl... lassan haladok, nem rohanok;) A 90 a cél... utána max akkor lesz kockázás ha valami szerencse foltán jön bónusz a kerékről;)

5. kissandras29

kissandras29 Járnitanuló

Aki ebbe a sz...ba moderátornak jelentkezik nagyon sajnálom.

Fuhur kedveli ezt.
  6. -Marcsika7400-

-Marcsika7400- Aktív író

Én is próbálok mindig pozitívan, csak néha már túl sok a jóból és ezt tényleg egy teljesen hasznavehetetlen dolog amit kaptunk, csak a pajtában fog a többivel együtt állni, így már van 10, fogalmam sincs honnan van a többi, sosem fogom használni, de már nem bosszankodok, kiírtam magamból.
    Én sem rohanok, na nem mintha lett volna rá lehetőségem, mire tegnap indult az event el kellett mennem hazulról, mire hazaértem és indítottam, a 2. kört már a belépési hiba miatt leszedni sem tudtam csak ma reggel.De persze nálam is a 90 a cél, aztán majd meglátjuk, annyi biztos összejön.

Kuzdern, Melan, Fenyvesi1010 és 3 más kedveli ezt.
  7. fibota

fibota Junior szaki

Sziasztok!

Nem hagyott el a szerencse, a tegnapi tenyésztések után azt hittem mára nem kapok felröpiket. Betettem két tenyésztést a kupiba 1 sima 1 szupi kocka jött. /kár hogy nem tudok képet csinálni róla, mert nem tudom hogy lehet bemásolni/.:inlove::inlove:

Kuzdern és Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  8. -Holdfeny-.

10 ??? Az igen... nálam csak 3 van:wuerg: de igen teljesen felesleges... kb mint a mittudom én hány 100.000 virágdrót;)
    Az esti kezdés nálam is rosszkor jött, mert 6 után csak kivételes esetbe lépek be a farmra.. :music:

Melan, Éva0315 és -Marcsika7400- kedveli ezt.
  9. -Marcsika7400-

-Marcsika7400- Aktív író

Fenyvesi1010 és Éva0315 kedveli ezt.
  10. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Sziasztok! 60 tenyésztésből 12 kocka lett! Ahogy nézegetem 20 %, mindjárt berakom a következő adagot, aztán meglátjuk, amit meglátunk :)
    A következő 60 tenyésztésből 13 kocka lett! Ezek szerint kissé javult az arány!

Kuzdern, Melan és Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  11. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Helyzetjelentés, 1 kör tenyésztés 37 szerencsekocka, 66 FP , ez aránylag jó arány, megérte várni. ;)
    Még lesz 1 kör, remélem az legalább ilyen jó lesz, akkor már több játékot is tudok játszani, mint 53.;)

2. kör 45 szerencsekocka, 63 FP
    a két kör összesen adott még 182 poharat, ahol nem adott szerencsekockát, ott poharat adott.:)
    Ne ezzel én elégedett is vagyok, még gazom és poharam is maradt, 1 kör érik komfortba, még 1 kör belefér a tegnap kipörizett 100%-os bónusszal.
    Jack-et és egyéb extra cuccot nem használtam, nem is állt szándékomba:)

Kuzdern, Melan, Fenyvesi1010 és 6 más kedveli ezt.
  12. Szomszika

Szomszika Rutinos

1 kör tenyésztésből 41 kocka, 1 piccolo kiváltva, ami 1 db pocoklégyfogót eredményezett. 54 kockapartyn vagyok túl.

maszilva, Kuzdern, Fenyvesi1010 és 4 más kedveli ezt.
  13. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

Szia !
    Gratulálok a sikeredhez! Nekem egy kör / 132 / tenyésztés adott 28 kockát :(

Kuzdern, Fenyvesi1010 és Éva0315 kedveli ezt.
  14. gkittus

gkittus Törzsjátékos

sziasztok!

Kaptunk kárpótlási kódot?

25 keverésem van, most kezdem a gurítást. Tenyésztek is, majd csak haladunk.

Sok sikert mindenkinek!

Fenyvesi1010 és Éva0315 kedveli ezt.
  15. mamszi5107

mamszi5107 Fórum nagymestere

Szia!
    Milyen kódot?

Éva0315 kedveli ezt.
  16. he1951

he1951 Haladó

DELAY

Éva0315 és mamszi5107 kedveli ezt.
  17. mamszi5107

mamszi5107 Fórum nagymestere

Szia!
    Szerintem ez a kód azért volt, mert később kezdődött az event.
    Én a csillagos érmék beváltása miatt várnám az üzenetet, hogy mikor kapjuk vissza.:wuerg::wuerg:

he1951, Kuzdern, bokaerzsi és 3 más kedveli ezt.
  18. Anditabandita12

Anditabandita12 Junior szaki

Megint nem lehet belépni. -.-

Éva0315 kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

Az első picolóból Havermackó lett...
    Nem a legjobb de jobb mint a tündértermál forrás ami az előző eventből kapottból lett;)

DELAY​

mamszi5107, Éva0315 és Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  20. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Az eventet befejeztem.
    Mindenkinek sok sikert kívánok az event sikeres befejezéséhez!

mamszi5107, zsani_apja, Gio és 19 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.