Visszajelzés Kockázatos kihívás 6. - 2021. március - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 2.3.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Marika312

Marika312 Fórum császára

Sziasztok !
    3 db piccoló ládát tettem ki, s nagyon nagy meglepetés ért = Farmaranyfa, Pocok légyfogó, Ingrid tanítványa lett. A Farmaranyfa feledtette a kockázási kudarcokat.
    Nőnapi barkácscucc mosolyra késztetett.

maszilva, ulmo12, Sárika555 és 13 más kedveli ezt.
  2. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

Sziasztok !
    Sikerűlt mind az 5 piccoló ládát megszerezni,de egyelőre pihennek a raktárban.Talán még a következőkben lesz több is. Egyedül a drillből a 3 szám nem lett kipörgetve.
    193 játék 25500 pont,átlag 132.Ahhoz képest,hogy nem tudok pókerezni,nem rossz szerintem.
    Aki kész van az eventtel gratulálok ! A küzdőknek kitartást ,még van idő.

Utoljára szerkesztett: 9.3.21
    Kuzdern, Sárika555, inanna11 és 7 más kedveli ezt.
  3. DZA001

DZA001 Fórumszaki

Sziasztok.
    Első kockapoker eventem szerintem jól sikerült eddig,pedig nem szántam rá túl sokat semmiből.107 lejátszott játék 14430 pont.Még két kör egazt le tudok aratni.Jelenleg pajtámban maradt 525 egaz és nulla kockavető pohár illetve szerencsekocka.Aratások után kiderül mennyit tudok még dobálni.

4. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

25060 pont és 194 játék. A 193 játéknál adta be a 3as flöst. Asszem 32 dobásként járna egy flöss statisztikailag. Nem gond. Így is lett 129es átlagom. És 198 játék után már 130as átlagom. Még lesz 5 játék. Csak tudnám mit kezdjek az érmékkel.

Éva0315, mamszi5107, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  5. Maca2013

Maca2013 Aktív író

Sziasztok. Eddig 135 játék 19270 pont. Estig még játszok de amit szerettem volna megvan. A 3 Piccolo eredménye 2 Tündér termálforrás és 1 pockos. Jobb is lehetett volna de ez van. 1 nappal késöbb kezdtem és nagyrészt sima keveréseim voltak mert kevés tápom volt tenyészteni a kockákért.

Éva0315, mamszi5107 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  6. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!

Hát nem hittem volna de sikerült a végére érnem.xD
    188 játék - 25.030 játékpont. Az egyes flös kombinációt nem sikerült kidobnom.
    A lényeg, hogy sikerült az összes piccolo ládát begyűjtenem.;)
    Aki még kockázik annak hajrá, érje el a kitűzött célt!!!

További szép napot kívánok mindenkinek!:)

Kuzdern, inanna11, ulmo12 és 7 más kedveli ezt.
  7. Ilike45

Ilike45 Utánpótlás-írogató

Ügyes vagy

Ügyes

Maca2013 kedveli ezt.
  8. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Sziasztok!

Tegnapig úgy voltam vele, hogy jutok, ameddig jutok, nem használok semmi extrát, csak aratgatok.
    Tegnap viszont elgondolkodtam a Piccolo ládákon, és az erőforrásaimon.
    Így talán 200 party pörivel, meg szupertrágyával, meg nullázással sikerült 220 játékot játszani, 28210 pontot gyűjteni és 4400 csillagra szert tenni.
    + még a mai nap hátravan.
    A négyes flös kombinációt nem sikerült kidobnom még.
    Érdemes a pöris ládákat nyitni, pörgetni, mert sok-sok party pöri van benne ;)

inanna11 kedveli ezt.
  9. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Talán a számok törvénye alapján nem tudom, eddigi kockázósok nem érdemeltek figyelmet, de egyszer végre nálam is elég jól jöttek a jó dobások. A végén főleg, csupa flös és póker jött.
    Vagy lehet a szerencsekocka műve volt? Minden indításra jutott, még fog is maradni. Tenyésztettem egypár kört, mert volt hozzá kedvem, a többszörös cél miatt is. Megérte.

Bár még semmit nem vettem, s azon gondolkodom a kitehetőket ki sem veszem. Van ott jobb is, meg úgy is többszáz tp növelő bónuszom van. Feleslegesnek gondolom. Remélem nem fogják kérni majd felhőre egyszer, mert az jut éppen eszükbe...

Vélemény?

10. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Én úgy vagyok vele , elfér a pajtában , van helyette elég dekorom .
    És amikor úgy érzem , itt az ideje , előveszem , és még több lesz a szorzó .

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  11. mingo826

mingo826 Fórum ismerője

194 lejátszott játékkal és 25000 ponttal én is kész lettem az eventtel, nem gondoltam volna még a tegnap se , hogy meglesz.

12. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

Sziasztok:inlove::inlove::inlove:
    Eventecske lerendezve:p:p:p
    190 játékból lett meg,de nagyon sok volt a 20-as 40-es pontszám, nem tudok a szerencsejátékokban jól teljesítenixD
    A ládák még tárolóban,majd ha lesz hely kinyitom8)
    Aki kész annak gratula aki még kockáztat sok sikert, nagy nyereményeket kívánok:inlove::inlove::inlove:

Kuzdern, maszilva, Sárika555 és 4 más kedveli ezt.
  13. csodás

csodás Járnitanuló

SZEGÉNY NŐKNEK MÉG MOST IS BARKÁCSOLNI KELL. KÜLDHETTEK VOLNA EGY SZÉP, VIRÁGZÓ TULE FÁT.>:(

soresne, mingo826 és Samborg kedveli ezt.
  14. HéricsBáró

Ja , ha kinyitja , a fa mennyiségből építhet egy magaslest , és eljátszhatja a kétségbeesett hölgyet , mert létrára már nem futja .

15. DZA001

DZA001 Fórumszaki

Befejeztem én is a dobálózást.Magammal elégedett vagyok,de következő dobálós eventél rácsapok a kezére az "osztónak" ha paklizik.115 lejátszott játék 15330 pont a zárás.

16. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia!
    Az event záró idejét kitolták 18:00-ra, úgyhogy addig még játszhatsz. :)

GA-BI-O-Farm és -ágianyu33- kedveli ezt.
  17. DZA001

DZA001 Fórumszaki

Szia.
    Köszönöm a tájékoztatást.Elfogytak a felröpik amiből újabb keverést tudnék indítani a malomban így jobbnak láttam abbahagyni.A gaz pedig így is időn túl érne be amit elültettem.Tenyésztésbe már nem érdemes belekezdeni,mert a gyorsított tenyésztésnél majdhogynem nulla a szerencsekocka.

18. HéricsBáró

Ami beteszel tenyésztést , negyede lesz a szerencskockának . :inlove:

19. DZA001

DZA001 Fórumszaki

Hát nálam a bájitallal megspékelt tenyésztéseknél akár 10 vagy 18 tenyésztést indítottam tegnap 1 darab szerencsekockát adott.Ma elindítottam 22-t bájitalok nélkül és abból lett 7 szerencsekockám amivel lejátszottam annyi játékot amennyit tudtam.Sajna egaz is változóan adta a felröpit.Ugyanakkora területen ugyanannyi gaz 15 és 30 között szórta a röpiket.Utolsó aratásoknál 15-15.Már takarékoskodok cspvel és egyéb mással is következő eventekhez.

20. Arwen69

Arwen69 Fórum ismerője

Sziasztok! 185 játékkal értem el a 25.020 pontot! Ezt a fajta eventet még soha sem sikerült végigvinnem, ez az első alkalom, nagyon örülök neki. Az első három Piccolóból A varázskalap, Kukacoskodás és Pöttyös ernyőgomba lett! :inlove: A másik kettőt még várom! Maradt még 4 játékra elég növényem, azokat is eljátszottam, így összesen 25.370 pontom lett, ez 134 pontos átlag. Az 1 és 6 flös kivételével minden meglett. Elégedett vagyok! :)
    Hajrá mindenkinek, aki még játszik!

Kuzdern, maszilva, inanna11 és még 1 ember kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.