Visszajelzés Kockázatos kihívás 7. - 2021. november - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: ChocoBounty, témanyitás ideje: 23.11.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -bauer70-

-bauer70- Fórummogul

Engem az bosszant ilyenkor (egy kicsit), hogy azt érzem a BP fordítva ül a lovon. Most sem az történik, hogy

"Kedves Játékosok hiba történt, nem tudjuk elindítani az eventet. Úgy látjuk aprobléma megoldása ennyi időt vehet igénybe, az eventet (ha indítjuk) leghamarabb ekkor indítjuk, ennek megfelelően ültessetek stb. Persze elnézést kérünk és köszönjük a megértéseteket.
    (És igyekszünk a legjobb játék élményt nyújtani, hogy legyen kedved némi extrát vásárolni, hiszen mi meg ebből élünk.) "

-happy58-, -Ilona53-, Magdusnéne és 10 más kedveli ezt.
  2. Macska48

Macska48 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Cél aranykocka !!:(

3. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Ezzel csak egy a baj
    Ha azt mondják, hogy 2 óra múlva indul, mert annyinak látják, de közbe üt valami, akkor mi a helyzet?
    Fejüket vennétek, mert "azt mondtátok, hogy ...."
    Ezért fogalmaztak így a központban is. Fognak jelezni időben, legalábbis ezt az ígéretet kaptuk.

HéricsBáró, -happy58-, genka53 és 3 más kedveli ezt.
  4. agika48

agika48 Törekvő

Igen, olyan időpont közlése ami várható pld. nov. 25. 22 óra. ???????

5. agika48

agika48 Törekvő

Arany kocka???? Nem olvastam - mit kell tenni??? és mit ad???

6. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

7. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziasztok majdnem eventezők :D Kész van mindenkinek az összes gazdaköri? Hát nekem nincs. Sőt, találtam olyan gazdakörit , amiben van piccolo. Így aztán elindítottam a saját privát eventemet, kiválasztottam egy gazdakörit és azt csinálom. Sietni kell, mert ha 11.30-án indul a szüreti event, vagy valamilyen csoda folytán a pókeres event, akkor ki kell használnom ezt a kis nyugis időt arra, hogy addigra befejezzem. :D Aztán még, fut nálam egy másik privát event is, mégpedig az alkimia felhősor tesztelése. Azzal kész leszek ma 14h körül és viszem a tapasztalatokat a fejlődési taktikába. :D Szóval...van dolgom nem mondom :p
    Egyébiránt pedig nem vacakoltam azzal, hogy a leültetett növényemmel várjam az evenetet. Egy frászt. Szépen learattam a hortenziát, pont jó lesz a gazdagörbe. Az event kezdést úgy is időben megfogjuk tudni, (legalábbis ezt ígérték) nem fog azonnal elindulni.

Pajtabónuszt pörgettél? Nem baj, tök szerencsés vagy, bár én pörgettem volna. Használd ki a lehetőséget, az és időt, használd ki a területeket és termelj olyan növényt ami a gazdagörbe kell, vagy még nincs kinemesítve neked.
    Szóval hajrá eventezők, találjátok fel magatokat :D

Utoljára szerkesztett: 25.11.21
    -happy58-, Goran, Luca_511 és 15 más kedveli ezt.
  8. elsolking

elsolking Fórummogul

Sajna 3 évem kimaradt, így az éjjeligaz termelésem is, eddig a fákra meg ólakra figyeltem, erre nem, köszi

-BombadilToma- kedveli ezt.
  9. ho-hoboy

ho-hoboy Fórum bárója

A játék csak a Fő farmon lesz, azt nem arattam le. Tőlem bármikor kezdődhet:)

edina242 és Evita-55 kedveli ezt.
  10. Minimaci

Minimaci Fórum nagymestere

Csak magánvéleményem: máskor is előfordult, hogy nem indították az eventet; akkor nem pár nappal, hanem több turnussal csúsztatták. Ha (mondjuk) holnapra kikalapálják, akkor sem valószínű, hogy indítják, mert egyrészt kell felkészülés, másrészt összeér a következővel, ami főleg akkor gubanc, ha azonos területeket érintene. Tehát a szerintem valószínű forgatókönyv, hogy valamikor hetekkel később "rendezik meg" ezt az eventet, a másikra már nem indítják rá.

Fätum kedveli ezt.
  11. vicuska1955

vicuska1955 Fórumlakó

Sziasztok! Tegnap le kellett volna aratnom és újra vetni, de vártunk és vártunk hátha megindul az event. Most szanaszét van minden. Remélem lesz kárpótlás és rendben lesz minden az eventtel.

12. -bauer70-

-bauer70- Fórummogul

Szia Tamás!

Így is a fejeteket veszik/vesszük, mert az event nem indult el. :)
    Nyíiván nem tudhatjuk milyen probléma akadt, de valami fogalma kell legyen a BP-nek meddig tart a megoldás.

Döbi65 kedveli ezt.
  13. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Szia Tamás!

Sokkal korrektebb lenne ha azt mondanák hogy ma biztosan nem indul el az event és estére kiderülne hogy esetleg holnap el tudják indítani, esetleg a szüreti eventtel együtt indítanák,gondolom akkor lenne idő a javításra, tesztelésre. De ez így nem korrekt, mert sokan úgy vagyunk vele hogy nem tudunk egész nap a gép előtt ülni arra várva hogy mikor indul az event. Egyébként volt már rá példa hogy ilyen esetben 1 óra múlva indult az event.

Döbi65 kedveli ezt.
  14. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Szia.

Itt kezdődik a gond, hogy a moderátorok fejét veszik egyesek. Pont.-.-

15. kisegér01

kisegér01 Járnitanuló

Én addig nem aratok, amíg nincs időpont. Tegnap is csak az ajándékokat küldtem és a farmaranyfát szedtem be. Várok.

juliannakoczkas és Evita-55 kedveli ezt.
  16. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Azért valami támpontot adhatnának és épp ez a fura, semmi érdemi infó. Jönnek-mennek az akciók s egyebek, az eventről még csak egy mukk sem.
    A Ti fejeteket miért is szednénk lenni, hiszen tisztában vagyunk azzal, csak azt az infót közölhetitek, amit engedélyeznek.

17. |Tamás|

Szia

Tessék
    https://board-hu.farmerama.com/threads/minden-egyéb-kérdés-ide.19464/page-131#post-1231589

Csak emlegetni kellett... Mert hittem a tegnapi központi infónak, hogy délelőtt szólnak... Ha ezt mondják, el kell hinnem, utána nem tudok vele mit csinálni, ha nem tartják be. Amúgy meg még van majdnem 1 óra a délelőttből.
    Ezért nem szeretünk már semmit sem mondani.

Látszik nem vagy benne az informatikában. Bármikor, bármilyen váratlan dolog közbe jöhet. Megjavítják, tesztelésnél kibukik valami. Megint javítanak, megint nem jó...
    Amúgy nem tudunk semmit, nem közölnek velünk semmit.

18. |Tamás|

Szia!

Tegnap fél 1-kor közölték, hogy nem 2-kor, 16:15-kor pedig, hogy tegnap nem, és mivel ma délelőttre tervezték az új időpontok kiadását, így a ma délelőtt sem.

19. Anulu73

Anulu73 Fórum biztosa

Sziasztok!
    Nekem egy észrevételem lenne a hiba jelzésével kapcsolatban (hátha megoldható). Általában csak akkor kezdek aratni, ha van eventnövény, vagy az eventóra mutatja, hogy elkezdődött az event. Ha ez nincs, akkor az első dolgom bemenni az eventismertetőbe és megnézni, hogy van-e változás. Most is megtettem és nem találtam semmit, mert "nem görgettem az aljáig" Tudom, hogy legörgethettem volna, de mégis valahogy az a természetes, hogy fent keressem az új híreket és eszembe se jutott a végére menni. Gondolom ezzel nem vagyok egyedül és logikusabb lenne előre helyezni egy új információt, mint egy borzasztóan hosszú eventleírás végére tenni.

Egyébként én azt gondolom, hogy nem történik katasztrófa akkor sem, ha valaki olyan bónuszokat indít, amikre valós pénzt áldozott, mert ha kiszámolja, ténylegesen mennyibe került az event miatt elhasznált PP, RECS, Kacsakata stb. senkit nem ért akkora veszteség, hogy amiatt megérné bosszankodni. Talán az idő a legnagyobb veszteség, ami a legdrágább, de ha örömmel játszunk, akkor rendben van ez is. Az elindított bónuszokat meg használjuk fel, termeljük azt, amire szükségünk van.
    Én 8 éve játszom és azt kell mondanom hogy bármelyik eventet be tudom fejezni, ha akarom (kivéve, ha nincs elég időm) anélkül, hogy egy fillért is költenék a játékra. A ládákból mindent megkapok, amire szükségem van. Csak munkásokra költök, de arra is nagyon ritkán. Van egy 4 éves farmom is és ott is csak a munkások azok, amikre költenem kell, a többi mind ingyen van. A szűk keresztmetszet a saját időnk. Teljesen jó szándékkal mindenkinek azt mondom, hogy annyit játsszon, annyi időt szánjon a farmjára, amennyit örömmel tud játszani. Semmi olyat nem szerezhetünk meg itt egy eventen se, amit ne tudnánk nélkülözni! Legyen az első a VV és ide jöjjünk szórakozni. Ha nem jutunk egy event végére, mert a VV közbe szólt, engedjük el, de ha nagyon akarjuk és rendelkezésre állnak olyan javak, amivel egy nap alatt be tudjuk fejezni, akkor fejezzük be. De ne érezzünk emiatt "bosszúságot". Csak játszunk!
    Mindenkinek jó szórakozást és jó játékot kívánok!

marcsi152, rencsike982, gaboca1955 és 9 más kedveli ezt.
  20. |Tamás|

9:53-kor jött annyi tőlük, hogy semmi... majd közlik az infót.
    Igazából minden korábban felkerül a szerverre, be van állítva az ütemezés, az akciók így érkeznek, semmi köze a frissítésekhez.
    Olvass akár itt, akár helpben... de fejünket veszik páran, akik nem értik...

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.