Visszajelzés Kockázatos kihívás 7. - 2021. november - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: ChocoBounty, témanyitás ideje: 23.11.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Fórum motor időrendbe teszi a dolgokat, így csak a végére tudunk tenni, az első hsz-ben a kezdési időpont áthúzásra került.
    Másik pedig maga a fórum használata. Kezdő oldalon, vagy az eventek fülön ha nézed mikor kerül ki az utolsó hsz..
    Elolvastad az összes hsz-t adott topicban, akkor snassz betű van, ha van bent új, akkor félkövér.
    Mi minden tőlünk telhetőt elkövetünk, de ehhez a felhasználó is kell, hogy tudja használni a fórumot. Az pedig nem rajtunk múlik.

2. Anulu73

Anulu73 Fórum biztosa

Igen néztem a kezdő időpontot, de akkor még nem volt az se áthúzva. Tudom, hogy mindent megtesztek. Ezután a félkövér betükre figyelek. :)

papos52 és zsoxxya kedveli ezt.
  3. zsilinszkiorsi

zsilinszkiorsi Aktív író

Sziasztok!
    Őszintén nem értem, hogy miért ekkora "baj" az hogy nem indult el az event...o_O:(
    Elveszett valami? Pótolható... az élet, az egészség sokkal fontosabb szerintem.
    Kitartást a modiknak, hisz ők nem tehetnek semmiről. Majd jön a következő event, lehet arra készülni;)
    Ez az én véleményem, nem szerettem volna senkit megbántani. Szép napot mindenkinek:)

-Erbrow-, edina242, marcsi1957 és 9 más kedveli ezt.
  4. Macska48

Macska48 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Lesz-e ebből játék? Mikor indul tud-e valaki közelebbit?

5. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Ha külön egyesével kérdezitek meg, akkor sem tudunk semmit mondani, ha csoportosan, akkor sem.
    Tudunk lényegi információt, közzé fogjuk tenni a hivatalos közlemények rovatban, illetve ide is be szoktuk másolni.

HéricsBáró, Evita-55, PalMa és 16 más kedveli ezt.
  6. Ecóka1

Ecóka1 Fórum ismerője

A Főfarmon tegnap óta ott van beérve hortenzia. Semmi gond, nem foglalkozom vele, de a többi részt a megszokottak szerint aratom. Ha megjön a kiírás a Főfarm is játszik. Ennyi!!

-Erbrow-, edina242, marcsi152 és 3 más kedveli ezt.
  7. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Sziasztok! Szerintem mindenki tegye a dolgát a birtokon,pakolássza a pajtát,tegyen rendet és majd csak odaérünk az eventhez is.Én aratom a hosszút is, a röpi is meglesz biztosan.

-Erbrow-, PalMa, papos52 és 11 más kedveli ezt.
  8. agika48

agika48 Törekvő

Én a "Nefelecs" csinálom farmer arany a vége.. Hol van a Piccoló??? Köszönöm.

Fätum kedveli ezt.
  9. -bauer70-

-bauer70- Fórummogul

Szia Tamás!

Látod ez a probléma. Ha az első mondatod kihagyod, akkor egy korrekt válasz lett volna.
    Valóban, informatikus nem vagyok, és vagyunk így jó páran játékosok, de...

zsoxxya kedveli ezt.
  10. szekulagábor

szekulagábor Fórum bárója

Például Az éhes tölgy c. feladatban.

11. Fätum

Fätum Fórumőrült

Pld. a szuperhős sztorikban, ott kettő is van, én most ezt csinálom. Ebbe van farmarany is. Ez most az én privát eventem :D, jobb mint bármelyik event. De van még több gazdaköri amiben van piccolo, és általában az utolsó feladat gyémánt teljesítésében vannak ˇ"eldugva" :D Végig kell nézni a gazdaköriket..mert megéri :D

Utoljára szerkesztett: 25.11.21
    maszilva, -happy58-, papos52 és 5 más kedveli ezt.
  12. zsoxxya

zsoxxya Fórumlakó

En kerek elnezest!
    Azt gondoltam mindenkinek logikus, hogy az event kezdes elott porget a kereken! Azert porgetek elotte, mert nem "uresbe" megy a bonusz, hanem az elultetett amarantbol is tobbet ad. Nekem nem mindegy 1 arataskor mennyit aratok le a 30 oras novenybol. Raadasul ha a bonusz hatekonysagara megyek hogy minnel tovabb tudjam hasznalni, akkor pedig egyertelmu hogy nem reggel porgetek mert akkor csak fel napig tudom hasznalni! De persze mindenki azt a taktikat koveti ami neki bevalt! Bar en elterek az enyemtol ha valakinek jobb a taktikaja mint az enyem! Nem szegyen tanulni meg 11 eves jatek multtal is a hatunk mogott!!

13. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Amíg a saját nyugis eventjeimet csinálgatom... Jó lenne ha kiderülne valami:music:

Fätum, papos52, Nagyii58 és még 1 ember kedveli ezt.
  14. pietro52

pietro52 Fórumlakó

Szerintem nem kell elnézést kérned. Én is előtte szoktam pörgetni, mivel a hosszú érésű növényeknek amit event kezdetekor aratok is jót tesz mert sok kell belőlük. A másik amiért előtte pörgetek a munkás kupon, jól jön ha kezdés előtt ki tudom pörgetni.

zsoxxya kedveli ezt.
  15. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Az üres gazdakörösökre nincsen véletlenül valami ötleted, hogy mit csináljanak meg?xD:cry:xD
    Az új titokfákat nevelgetem és mindjárt végzek is velük, egyéb dolgom sajnos nincsen. A malomra pedig óvatosan figyelek, mert, ha az event repülőrajtot vesz szükségem lesz az egyikre, de a tápokra is nagyon :D

-Erbrow-, HéricsBáró, marcsi152 és 2 más kedveli ezt.
  16. Fätum

Fätum Fórumőrült

Hát, ha minden növényt kinemesítettél már, ami az eventeknél sok felröppenőt adhat, vagy azokat amiknek a felröppenőjét (pld fakalapácsot) lehet hasznosítani a szüreti eventnél (mert a PÉje 3000 csp) vagy van minden tenyészállatból ezüst meg arany állatod, vagy az alap állatokból mindegyikből legalább 1-2ezer darab.....akkor nincs -.-

Magdusnéne, marcsi152 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  17. ambrusne

ambrusne Fórum nagymestere

Köszönöm!!

szekulagábor kedveli ezt.
  18. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sajna minden megvan, volt, amit felsoroltál így csak csendesen várok. A fakalapács bónuszok közül csak az amarántét használom, bár mindegyik megvan. xD:cry:xD

-Erbrow-, HéricsBáró és Fätum kedveli ezt.
  19. Fätum

Fätum Fórumőrült

Na, akkor pár perc :(kb félóra) és kész az alkímia teszt. Azt majd kidumáljuk a fejlődési taktikában :D

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  20. vicuska1955

vicuska1955 Fórumlakó

Ha fél óra múlva nem indul meg az event, csak hitegetnek, akkor kérem a kárpótlást.

semmirevaló kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.