Visszajelzés Kockázatos kihívás 7. - 2021. november - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: ChocoBounty, témanyitás ideje: 23.11.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Most jutott az eszembe, hogy az üvegházban folyik a holdvirág nemesítése nem túl nagy lendülettel, mert kevés a növényem hozzá. Közben mást is teszek be, mire összejön egy újabb adag növény amit nemesíthetek.

HéricsBáró, Fätum és semmirevaló kedveli ezt.
  2. ambrusne

ambrusne Fórum nagymestere

Hiányoznak az új fák, jó lenne ha nem a szerencsén múlna a megszerzés. Régen a feladattal lehetett az új fákat, állatokat megszerezni - egyenes -. Most vagy sikerűl vagy nem !!

3. Maffin71

Maffin71 Haladó

Vicuska1955 :
    Akkor írj a supportnak, azoktól követelőzz!!!Ne itt kérd a kárpótlást mert nem az adminok és a modik feladata.Ő kezük " meg van kötve" mit csinálhatnak!
    Van egyéb dolguk ép elég, velünk játékosokkal.Nem unatkoznak!

4. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Akkor lennék igazán bajban, ha nem tudnék magamnak találni a játékon belül játékot;) sok sok apró célt lehet találni;)

5. vicuska1955

vicuska1955 Fórumlakó

Úgy lesz!!! Már 2 napja veszik minden, amibe belefogtam.

-csimbi53- és Pircsus kedveli ezt.
  6. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Beérett az amarántom megint.Learatom és belekezdek valami értelmes dologba.Ebből már ma úgysem lesz semmi.

soresne, Lizikertje és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  7. -Holdfeny-.

Én is aratom a fáimat amikor érnek... aztán meg rájuk zokni... :music: Bár azt hiszem itt ma már nem lesz indulás:wuerg:

barbi021951, kelleri és magdi06 kedveli ezt.
  8. JourneyRickman

JourneyRickman Törekvő

Biztos lesz valami kód ,ajándék minden.Szoktak adni mindig ,amikor valami hiba van...

9. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Szia! Most például a szezon egyik nyereménye a zsakaranda, mivel nekem még nincs olyan, el is kezdtem és remélem meglesz!

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  10. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Ezt már beváltottad? SRYHRVST21

JourneyRickman és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  11. -Holdfeny-.

Ez a kód a Top halasztásáért volt;) Jöhetne másik is;)

holhosjánosné kedveli ezt.
  12. Maffin71

Maffin71 Haladó

Sajnos mindenki így van.Ön hibánkon kívül csak várunk és várunk.
    Egyszer csak elindul valami event és nyomhatjuk ahogy tudjuk a játékot, akár ezerrel is ha az időnk engedi.
    Tartsunk ki és meg lesz a várva várt event is.

13. holhosjánosné

holhosjánosné Törekvő

Miért nem kapunk semmilyen tájékoztatást a játék várható kezdési idejéről ? Reggel óta nem merek 2-3 óránál tovább érő növényt ültetni. Kimondhatnák végre ha ma sem indul el.Akkor már éjszakára bevethetném a földet.

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  14. -Holdfeny-.

Igazából, nem értem miért veszik minden? Én simán aratgatok.... max felreppenő nélkül kezdem az eventet;)

kovacstne, Fätum és hali911 kedveli ezt.
  15. bugumbugum

bugumbugum Utánpótlás-írogató

Ennyit még nem vártam eventre :) De, azért elég hisztis népség vagyunk mi játékosok. Máskor az a baj, hogy túl sok az event, egyikből ki, másikba ba, nem érünk rá a farmos normál termesztésre, a sok event miatt. Mi van ha csak elolvasták ezirányú siránkozásunkat? :) És, most teljesítik a játék megalkotói

edina242 és Fätum kedveli ezt.
  16. -Holdfeny-.

Igazad van, de azt gondolom, ha tudnának biztosat akkor már jelezték volna felénk...
    Én személy szerint már nem várok mai indulást!:wuerg:

JourneyRickman és Fätum kedveli ezt.
  17. Maffin71

Maffin71 Haladó

Én is aratok amikor kész a növényeim.Haladok a gazdakörivel.Nekem nem veszik semmi mert tudok mit csinálni. Csak " furcsa, hiányzik az event " mert megszoktuk folyamatosan van.

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  18. Minimaci

Minimaci Fórum nagymestere

Na ja... írjam? Én mindig összeszámolom (csak kíváncsiságból), mennyi minden kell a (nálam) még élő gazdakörikbe. Nem részletezem, csak összesen:
    5.461.784 db növény
    19.198 fatermés
    2.105 termény (a szokásos, állatok tenyésztésekor megkapott feladatokon kívül)
    11.469 állat
    12 tenyészállat (a szokásos, állatok tenyésztéséhez kötődő feladatokon kívül)
    Úgyhogy ha a mai naptól két évig egyetlen event sem lesz, én akkor sem fogok unatkozni. Sőt...

Blue-dream, ambrusne, Namiamano és 2 más kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

Hiányzik;) Mondjuk nálam kong az ürességtől a gazdakör:music: de azért találok magamnak saját kihívásokat, amiket a való élet mellett meg tudok valósítani;)

Fätum és Maffin71 kedveli ezt.
  20. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Én kibírnám, ha két hónapig sem lenne event. Mondjuk ez nem hiszem, hogy megvalósul valaha is. :D

HéricsBáró, Mica67, koko.54 és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.