Visszajelzés Kockázatos kihívás 7. - 2021. november - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: ChocoBounty, témanyitás ideje: 23.11.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

Az utolsó hírek fényében teljesen mindegy, hogy rajzolod vagy fested a különbséget. :)
    De egyébként pedig amikor ilyen hiba van, nem szoktunk rosszul járni.

2. cb83

cb83 Junior szaki

Aki nem akarja megérteni, az nem fogja megérteni.
    Teljesen mindegy, hogy november 30-án, vagy szilveszterkor, vagy április 1-jén van vége. Amit én írtam, hogy eredetileg 152 óra volt a teljesítésre, aztán 132 óra, most meg 156 óra. Tök mindegy, hogy ez hétfő-e vagy szerda, vagy csütörtök. Légyszi ne forgass ki szándékosan. Egy ilyen növénymennyiségű eventnél ez számít annak, aki végig akarja vinni.

3. fredddddy

fredddddy Utánpótlás-írogató

Szia. Lehet hogy én vagyok amatőr, de a 113. szinten megtörténhet hogy ezekből a gazdaköri feladatsorokból még egyik sem érhető el? Te hányadik dimenzióban kapálsz,kaszálsz? :D

4. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Szia!

Ezek a gazdaköri feladatsorok jóval a 113. szinten túl érhetőek el a gazdakörben.
    Pl.:
    Határtalan művészet - a 163. szinttől elérhető
    A szárazföld meghódítása - a 166. szinttől elérhető

Az alább linkre kattintva megtalálod az összes gazdaköri feladatsort.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/küldetések-a-gazdakörben.6870/

5. gaboca1955

gaboca1955 Törekvő

Szia! A két event egyszerre hogy fog futni? A szüreti kedden kezdődik a tájékoztató szerint, a kockázás közben csütörtök estig tart! Az előző szüreti eventet is a főfarmon játszottuk!

6. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Úgy látom ma sem kell event növényt termelni...Amarántot aratok-vetek...nálam nem gond az eventkezdésxD

kovacstne, Evita-55, Nagyii58 és 7 más kedveli ezt.
  7. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Szia!

Erre majd akkor tudunk válaszolni, ha már ott tartunk, hogy a szüreti event ismertetőjét olvashatjuk.:)

8. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    A Peltyka padon elég sok előzetest láttam a szüreti eventtel kapcsolatban. Minden képen az eventes területet mutatták be, mint event helyszínt. Persze ez csak pletyka, amíg a hivatalos kiírást nem látjuk meg és minden változhat. Máriusz képes jóslata szerint is az eventes terület fog játszani.

9. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Jó lesz az ott. Szerintem már volt ott szüret, de lehet csak én emlékszek rosszul. Egy a lényeg. Fejlődjenek szép fák ott is majd. :D

10. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Volt már az eventes területen szüreti event igazad van ha jól emlékszem nem is egy, de én nem szerettem.

11. Rizstej

Rizstej Fórum mestere

Talán csak a vonat nem vár :p

Éééés csak ennyi kellett hozzá, az a Zangol óra. Legalábbis az indulás beharangozásához. Tádááám:)
    Pár perc múlva érik a növényem ami helyett röppentőset kell ültetnem. Ráadásul a virággyorsító felhőm aktív, és holnap szabadságon vagyok.
    Angolórán az utolsó kérdés az volt, miért vagyok hálás...8)

R

12. okina2216

okina2216 Utánpótlás-írogató

Köszönöm. a táblázatot én is lementettem..nagyon jó:))) .Kevéske gépismerettel neki sem mertem állni,de köszi köszi köszi..
    Két napja áll a főfarm,na majd holnap lesz élet rajta. Hajrá event:)

semmirevaló, Domos52 és PalMa kedveli ezt.
  13. Pitemano

Pitemano Járnitanuló

Szia! Mielőbbi gyógyulást kívánok !!

semmirevaló és holhosjánosné kedveli ezt.
  14. holhosjánosné

holhosjánosné Törekvő

Gyógyulj meg !

15. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Jó reggelt!

Tegnap elmaradt a szokásos pörgetés... szóval ma dupál kergethetem a kereket a szerencse reményében;) induljon csak az event;)

Rizstej, Nagyii58 és semmirevaló kedveli ezt.
  16. Rizstej

Rizstej Fórum mestere

Jóóó reggelt Holdfény, és minden Farmlakónak is!

Épp a pörgetést akartam én is említeni - amire egyébként nincs bevett taktikám, max annyi, hogy este már nem megyek arrafelé.
    Reggel elaludtam nagyon (ez nálam fél 6), és ennek örömére rámentem a kerékre, de néhányat kellet csak lendíteni rajta, egy 100 % termésbónusz, és 200-as TP után illedelmesen megálltam, nem kísértem tovább a sorsot :p
    Hamar elröppen az idő már a várható kezdésig, pláne úgy hogy szabadság alatt a "munkagépem" előtt is ülök, ne is mondjátok, tudom, tiszta hülye aki nem normális...:oops:
    Na megyek felforgatom a konyhát (is), hogy 10-re itt ülhessek az ünnepélyes kezdésrexD
    R

Magdusnéne, zsani_apja, inanna11 és 4 más kedveli ezt.
  17. -Holdfeny-.

Ünnepélyes kezdés;) Ez jóóóó;)
    Én egy 200%-os bevételi bónusszal fogom kezdeni az eventet.. hátha segít majd a kerék is;)

Nagyii58 és Rizstej kedveli ezt.
  18. Rizstej

Rizstej Fórum mestere

Ohhh, az is szép kezdés :inlove:
    Fortuna kegyes ma, pörgess ;)
    R

19. -Holdfeny-.

200 party pörit tervezek elpörgetni, meg 91 zöld is van... csak lesz belőle valami;)

Rizstej kedveli ezt.
  20. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szia! Én is szántok vetek boronálok,event majd csak lesz!xD

Kuzdern és Sali~*.* kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.