Visszajelzés Kockázatos kihívás 7. - 2021. november - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: ChocoBounty, témanyitás ideje: 23.11.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. Nekem úgy jött össze az első Flös, hogy megtartottam 1 párt és a következő dobásnál beadta a másik 3-at. Csak néztem ki a kakas fejemből, hogy milyen szerencsés vagyok. A többit már csak 3 dobásból kaptam, de az utolsó két flöst nem akarja beadni. Most már nem is megyek arra, inkább a 150-200 pontosokra. Ha ennek ellenére beadja akkor jó, ha nem, akkor tartsa meg magának. :D

Fätum, inanna11, maszilva és 14 más kedveli ezt.
  2. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Hogy a viharba ne jött volna elő :)
    Rég volt, szép volt ;)
    Ma már nincsenek gesztusok, max. kuss van mindenkinek:sleepy:

Fätum, cili53, Marika312 és 8 más kedveli ezt.
  3. kukori80

Igen, értem, de amikor fogalmuk sincs, hogy mikor tudják elindítani, akkor mit írjanak? Ha írnak valami időpontot és azt is törlik, akkor még mérgesebbek lettünk volna. Sokan aktiváltak volna bónuszt, vagy pörgettek volna megint feleslegesen.

Fätum, marcsi152, ladislaw11 és 7 más kedveli ezt.
  4. jucus100

jucus100 Fórumelemző

Szia !
    Ez most komoly ? Nem erőltette meg magát a BP. :(

zotya280303, sosoump és Laxiaa kedveli ezt.
  5. tanítvány

tanítvány Utánpótlás-írogató

Nagyon sokba került a tulajnak ez a malőr, mert annyi vásárlást ajánlott fel, mint még soha.

[erika05], JUCUS, koko.54 és 2 más kedveli ezt.
  6. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Kidobál a fórum. Titeket nem?

7. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Az hagyján! Engem a játék dobál ki. Pontosabban állandóan lefagy a Firefox... Ennek ellenére nem sokára sikerül kipipálni a 2. felhőt és el is felejtem ezt a nehezen induló eventet...

Fätum és Tigrislady kedveli ezt.
  8. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Ma ennyire tellett.
    Nincs gond a kilépéssel. :D ;)

jucus100, inanna11, szellorozsa és 6 más kedveli ezt.
  9. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

10. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Sziasztok. 64 játékig jutottam ma. Pár bónuszt pörgettem, 3 adagot tenyésztettem, a kockák ritkán jöttek, így abbahagytam. Jobb oldal 9060 pont, 5 fejlesztés megszerezve, innen már ráadás minden. A piccolók nagyon csábítanak, a boltból 1-et már kivettem :)

maszilva, .barbi1., -manykó- és 2 más kedveli ezt.
  11. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

12. Mica67

Mica67 Fórumelemző

Ma 54 játékot játszottam, 8850 pontot kockáztam össze. Növényem még van, felröpi már elfogyott.
    Egy piccolót már kiváltottam.

terike65, GA-BI-O-Farm, maszilva és 4 más kedveli ezt.
  13. zagimichna

zagimichna Fórumszaki

terike65 és inanna11 kedveli ezt.
  14. cili53

cili53 Fórum bárója

Sziasztok!
    Befejeztem a kockázást :) A 2-es és a 6-os flös nem sikerült:( 190 játékot játszottam :)
    https://ibb.co/PZVN0N0

Gio, juliannakoczkas, terike65 és 11 más kedveli ezt.
  15. kukori80

16. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Akkor Debrecenbe kéne menni. :D El is dúdoltam most magunknak. ;)

17. kukori80

Menjél Te Debrecenbe. :D:D Én meg megyek az ágyba, mert mérges vagyok.

18. cb83

cb83 Junior szaki

Szia! Hát ez elég szomorú. Én csak a top miatt jöttem vissza... egyébként idén év elején abbahagytam a játékot. Ezt a kockás eventet is csak azért kezdtem el, hogy elszórakoztassam magam, ha már várok a top eventre. Na mindegy. Jövőre, talán.

Én meg pont hogy ültettem még egy szupertrágyás kört a gazból, mert annyira ég az arcom (kb. 200 a vérnyomásom), hogy úgyse tudnék aludni :D

Utoljára szerkesztett: 26.11.21
  19. Laxiaa

Laxiaa Aktív író

Ajándék kód nevetséges. Mikor sokan aktiváltuk a gesztenye felhősort, lepörgettünk egy csomó
    parti pörgetést, és akkor adnak Tp bónuszt? Kukorinak igaza van tényleg felvehetnének már egy
    szakképzett informatikust, aki érti is a dolgát.

juliannakoczkas, [erika05], levi5 és 4 más kedveli ezt.
  20. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Sziasztok!

Ez botrány... sokan fogják úgy érezni, hogy ez intő jel, és most kell abbahagyni a játékot... új év, bedobni mindent, aztán szifonválltáska..

Most komolyan, vajon milyen bónusszal tudnák ezt kompenzálni? :wuerg::wuerg::wuerg:8):(
    Én nagyon kíváncsi lennék, mik is voltak azok a hibák, amik előzetes tesztelésen nem mutatkoztak, hiszen ezt nem 2 hete kezdték el nézegetni, hogy működik.. pffff....:cry::cry::cry:

-------------------------------------

***** Tudom, h a játékkészítőkön kívül mindenki tökéletes, de ezt a humort kicsit túlzásnak éreztem... (Othep)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 27.11.21
    Fätum, juliannakoczkas, levi5 és 11 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.