Visszajelzés Kockázatos kihívás 7. - 2021. november - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: ChocoBounty, témanyitás ideje: 23.11.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!

Néztem a boltot tegnap, picit alaposabban. Igazából nem fogott meg semmi. Max, mikor az AB- t megláttam 100 érméért. Annak megörültem. ;)

Domos52, -gyöngy-581, Gio és 13 más kedveli ezt.
  2. Mica67

Mica67 Fórumelemző

Sziasztok!

Ma reggeli állás szerint 97/ 14790. Átlagom stagnál, 165- nél elvileg teljesül a jobb oldal. Ezek alapján abban reménykedem 200 dobás alatt elérem a végét. Már 3 Flös is volt, másik fele még nem adja magát ;)
    Boltból kivettem a 2 Piccolot. Másra nemigazán hajtok, még meglátom mennyi érme jön össze és akkor válogatok.

bocsinet, Sali~*.*, Gio és 8 más kedveli ezt.
  3. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Nekem nagyon rosszul megy ez a kockázás.. :(64/7850...

4. zsani_apja

Visszatérve a boltra. Van a főjutalomnál a 2 item. Négyjegyű az ára. Viszont kell nekem pluszba. Hogy miért, azt nem tudom, de kell. :D
    Kerestem egy még nálam is kezdőbb kis gazdát, vele megcsináltatom. :D Volt néki 99 sima és 100 PP. 2x2- es fog dolgozni, hozom a kezdeti állapotát. ;)

maszilva, Domos52, -W-595- és 14 más kedveli ezt.
  5. judit19761

judit19761 Járnitanuló

Sziasztok.

Na, ezért nem sikerült nekem bónuszt pörgetnem, mert mind hozzád ment. Muszáj volt a pajtából aktiválnom.

Gio, szellorozsa, inanna11 és 8 más kedveli ezt.
  6. Rizstej

Rizstej Fórum mestere

Huuu, ez nagyon királyul néz ki :)
    Nekem most 18E kockagazom és 724 poharam van, beraktam egy 200%-os termésbónuszt (a kergén terményezek, arra is hasznosul legalább) meg egy 100%-os növényest az aranyba, a keréken csak egy +1 hatórás jutott, ezekkel leszek ma. Még mindig reménykedek, hátha jövő héten befigyel valami tenyésztős meglepi. Ha nem, akkor a vége felé kiszedem a szaporulatot, és egyben megkockáztatok mindent.
    Az érmebolt engem sem hozott lázba. A két piccoló alap, a többi meg majd eldől.
    R

szellorozsa, bugavalika40, Fätum és 4 más kedveli ezt.
  7. elsolking

elsolking Fórummogul

Sziasztok!
    hááát, ez továbbra sem a kedvenc játékom. bal oldal felénél tartok, a jobbról már lemondtam. főleg, hogy most terményezek, drága volt az utóbbi fejlesztés.

8. zsani_apja

120 játék után itt tartok.
    Szia!
    Nem olyan rossz játék ez, csak meg kell szeretni. :)

maszilva, zsona416, Domos52 és 9 más kedveli ezt.
  9. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok

Ennél szebbet nem láttam még :D

Kivéve , ha katonás rendbe állítom őket . :inlove:

És utána bezsebelem érte a jutalmat :inlove:

Mindkét felhő kész :inlove:

cskati01, maszilva, zsona416 és 20 más kedveli ezt.
  10. Rizstej

Rizstej Fórum mestere

Ez a WOOOW Comment kategória :inlove:
    R

11. mandityalexandra

mandityalexandra Fórumfelvigyázó

Gratulálok hozzá! :)

Ugyanezt egyszer megcsináltam első dobásra egyesekkel. Sok sikert és örömet kívánok mindannyiótoknak ebben a játékban! :)

12. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Sziasztok! Második piccoló, gyepek ura ez már zsinórba a 4.mostmár nem kellene több.

Judit5753, szellorozsa, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  13. zagimichna

zagimichna Fórumszaki

Leesett az állam! Hogy varázsoltál 99 sima és 100 party pöriből ennyi bónuszt? Valamit nagyon tudsz!

GA-BI-O-Farm, Gio, szellorozsa és 2 más kedveli ezt.
  14. bugavalika40

bugavalika40 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Nekem 71/12.000 lett az eddigi állásom, jó arányban kaptam a dobásokat. Hajtok a picolora a többi nem nagyon keltette fel az érdeklődésemet,de majd meglátom meddig jutok és még mazsolázok a boltból :) :) Ez a játék tetszik nekem nagyon! További szép napot kívánok és jó játékot :) :) :)

GA-BI-O-Farm, Gio, szellorozsa és 2 más kedveli ezt.
  15. zsani_apja

Szia!
    Nagyon szerencsés vagy. Megyek hozzád, kocka dobó tanfolyamra. :D ;)
    Jött utánpótlás. :D Ezt már nem pörgettem el. :)

Utoljára szerkesztett: 28.11.21
  16. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sziasztok!

181/23980 -nál tartok;) Ha kész a jobb oldal akkor abbahagyom;)

maszilva, bugavalika40, marcsi152 és 4 más kedveli ezt.
  17. dzsozef1

dzsozef1 Járnitanuló

kiábrándultam ebből a játékból.Mivel jót is akarok róla mondani,annyi hogy a 2felhősort én is kivittem.ez egy 200 és egy száz % temésbónusz után minimum.na és kb 1400 szztrágya.Viszont 2 pikoló ládányi csillagért váltottam ki talányos tenyészeteket, egy új állatot se adott,kb 80 p pörgésből egy bónusz se, még plusz 1 se! a kockázásnál egyszer adott pókert,egyszer flöst 112 játékból,többi értéktelen,40 tenyésztésből ad egy szerencsekockát---átlagosan
    totál esztelen pazarlás volt a hatalmas semmiért:mad:>:( nálam eddig karneválkiránynő volt a top

Lenczy, enci2009, elsolking és még 1 ember kedveli ezt.
  18. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Nem tudom , hogy jó vagy rossz , de 200 játéknál kevesebb lesz asszem . :inlove:

cskati01, maszilva, GA-BI-O-Farm és 5 más kedveli ezt.
  19. elsolking

elsolking Fórummogul

mint sokunknál :)

dzsozef1 kedveli ezt.
  20. Blökix

Blökix Fórum hercege

190 játékkal sikerült végig vinnem a jobb oldalt is.

cskati01, maszilva, zsona416 és 12 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.