Visszajelzés Kockázatos kihívás 7. - 2021. november - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: ChocoBounty, témanyitás ideje: 23.11.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Sziasztok!

Központ tájékoztatása alapján ma NEM fog elindulni az event.

holnap délelőtt kerül kijelölésre az új dátum, mert a probléma forrását még vizsgálják.
    Holnap jelentkezünk.

Üdvözlettel:
    a Farmerama csapata

jófarmerlány, Gio, maszilva és 13 más kedveli ezt.
  2. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Na ennyi....xD

kelleri, GA-BI-O-Farm, kovacstne és 2 más kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

15 percenként frissítem a farmot... hátha.... csoda történik:music:
    Csodák nincsenek:wuerg: Talán holnap;)

Kuzdern, kelleri, ildiko44 és 2 más kedveli ezt.
  4. zsoxxya

zsoxxya Fórumlakó

Hogy en hogy megorultem mikor az event kezdese elott sikerult 200%-os termenybonuszt kiporgetni! Orultem hogy mielott elindulok dolgozni sikerul vele 3x learatni! Ezt hogy kompenzaljak? Ja, sehogy!! En azert ovatos voltam es nem arattam le az amarantot ami mar 11-kor beert es az aratasra var. De meddig? Mire hazaerek a 200%-os bonuszomnak vege. Korai volt az oromom!!

marcsi152, Anyaló és MyLittlieFarm kedveli ezt.
  5. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Azért nem hiányzott. :D
    Így terveztem, nincs ezzel baj. :) Összejön majd így is. Olvasom szorgalmasan a nagy neveket, mindig tanulok valamit. ;)

6. szili48

szili48 Törekvő

majd holnap délelőtt tudatják mire jutottak

7. -Holdfeny-.

Persze, hogy össze jön;)

zsani_apja kedveli ezt.
  8. MózesBotond

MózesBotond Fórum hercege

Sziasztok!

Két praktikus és megfontolandó tanács, ha nem akarjátok megvárni a hivatalos értesítést az esemény elindulásáról, amihez természetesen fel kell keresni a fórumot.
    A vetőtáblán meg kell nézni, bent van-e az eventnövény. Ez a biztos pont abban az esetben okozhat hibát, ha nem tudja az ember fia/lánya, melyik területen fog folyni az esemény. Van rá példa, rengeteg.
    A második, és biztos információ az eventóra meglátogatása. Ha ott szerepel az új esemény ikonja, akkor indulhat a banzáj...
    Ez a két művelet pár másodpercet emészt fel az időből és felesleges bosszankodástól ment meg.

levi5, -vadocka70-, nolina1965 és 13 más kedveli ezt.
  9. Rizstej

Rizstej Fórum mestere

Velem ne kukoricázzon senki, leszedtem a gyékényt - nahát semmi felröppenő xDxD - kukoricázok egy kicsit, ha már van bónuszom, a kukorica mindig kell, aztán majd este beágyazok megint a hosszúnak, hátha holnap kettő lesz az új kezdet :D
    R

nolina1965, -Erbrow-, -happy58- és 3 más kedveli ezt.
  10. Pokimoki72

Pokimoki72 Fórumgróf

Szia.
    Mindenféle bántás nélkül írom...ha már ennyire irritál hogy mit mikor és mennyiért lehet venne azon a bizonyos főoldalon...
    Arra ugye nem gondoltál hogy ha nem látod a vásárlási lehetőséget akkor nem is indult még el az event??

11. gaboca1955

gaboca1955 Törekvő

Igazad van, én is ezt kértem, de a válasz az volt, hogy olvassunk!!!

12. -Holdfeny-.

Bizony... Én ezért kezdem a kosarak megtekintésével az eventeket:music:

-Erbrow- és Rizstej kedveli ezt.
  13. MyLittlieFarm

MyLittlieFarm Utánpótlás-írogató

Nekem is egy 100% növénybevételi bónusz bánja a csúszást :( Meg egy répás almás csatni és egy Pinkie Pie sütije :(

14. Rizstej

Rizstej Fórum mestere

Igen, én is figyelem a kosarakat, és az első néhány kockát kézzel szedem, figyelve, hogy röppen-e valami :)
    ...
    Egyébként nem tapasztaljátok, hogy most a fórum is kidobál? Egyet frissítek és már itt se vagyok o_O
    R

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  15. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia!
    Ha az automata faarató be van kacsolva, akkor a farm nyitáskor automatikusan learatja sajnos a főfarmon levő fákat.

-vadocka70- kedveli ezt.
  16. jucus100

jucus100 Fórumelemző

Szia !
    Még nem indult el az event, !!

17. -Holdfeny-.

Én is repültem már... :music: De vissza jöttem;)

Rizstej és szekulagábor kedveli ezt.
  18. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Én learattam az amarántomat és újat ültettem.Ma már nem lesz event! Holnap délelőtt értesitenek bennünket a kezdésről.

jucus100, szekulagábor, inanna11 és 4 más kedveli ezt.
  19. Olgi52

Olgi52 Törekvő

Pont így jártam én is :(

jucus100 és zsoxxya kedveli ezt.
  20. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!

Erről tudok, így is terveztem. Nem számítottam rá, hogy csúszás van, de nincs ezzel gond. Most eldöntöttem, hogy csak holnap kezdem el az eventet. :D ;)

-Erbrow-, jucus100, jófarmerlány és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.