Visszajelzés Kockázatos kihívás - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 29.11.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. stefi49

stefi49 Haladó

Köszi Kukori!

szellorozsa, Maszatka47 és kukori80 kedveli ezt.
  2. Csókos

Csókos Fórum bárója

Lejjebb adtam az elvárásaimat. Most pörgettem ki 8farmpengőt, az event során kapott parti pörgetésből. Ezzel kitudtam váltani a baha részt, már be is népesítettem. Innentől már mindegy, hogy végzek az eventtel. A baha talányosokból sem lett semmi, de azért örülnék egy solyómnak, ha már zsiráfom nem lett... :) Mondjuk, azért még örülnék, ha 7 dobás összejönne. Örülnék a felhősornak is :)

Fatther, Rebcsok, bercy58 és 6 más kedveli ezt.
  3. textilmánia

textilmánia Törekvő

Szia Köszönöm a választ

4. gymikii

gymikii Fórumlakó

Szeretném kérdezni, hogy az 5 egyforma miért van a játékban?Mert nekem nem adta most sem, meg az előző ilyen eventben sem, ez kb. eddig 150 dobást jelent.....nagyon gáz.

5. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. Nekem se lett egy sem, de szerintem nem ettől függ hogy valaki jól haladjon, inkább attól hogy stabilan hozzon átlagban 100 felett és ne mindig 1 pár legyen. Én is taktikáztam, de ha nem jön be akkor nem tudok mit csinálni.

6. vizor128

vizor128 Haladó

Üdv. Nekem lett egy teljes sorom 1-esekből. :)
    Először adott három 1-est, félretettem, drill-nek jó lesz, vagy esetleg 3+2-nek. A következő körben adott még egy 1-est, félretettem azt is, pókernek jó lesz. Aztán beadta az 5.-et is.

csio70, taga1, GA-BI-O-Farm és 6 más kedveli ezt.
  7. Maszatka47

Maszatka47 Fórum nagymestere

Sziasztok , csak csurran cseppen még valami nekem is .63 dobás és 9240 :DMindenképpen jobban teszik mind a teliholdas macskák.Ma még a szomszéd macskájára is ferde szemmel néztem:p

Gio, GA-BI-O-Farm, szöszi50 és 9 más kedveli ezt.
  8. kukori80

Szia. Nekem is volt olyan hogy elsőre kaptam 3 egyformát, azt megtartottam és meg is lett mindegyikből a póker, de a flös egyikből sem.
    De volt olyan is hogy elsőre adott 3 egyformát, a következőben 2 egyformát. Megnéztem hogy melyik van kipipálva. A drill még nem volt, arra kaptam volna 160 pontot, a full már ki volt és arra kaptam volna 180 pontot, így a fullt választottam, nem érdekelt hogy mi van kipipálva mert 20 ponttal többet adott.

Maszatka47, Gio, GA-BI-O-Farm és 6 más kedveli ezt.
  9. Piaclady

Piaclady Fórum bárója

10. vizor128

vizor128 Haladó

Hát igen. Hiába a +100 pont ha összességében kevesebb a végeredmény. Én sokszor ott követtem el a hibát, hogy 3 egyforma esetén még egyet eltettem, hátha jön a párja és drill helyett lesz 3+2. De nem jött semmi és maradt az egy pár. Sokkal nagyobb az esélye a pókerre menni ilyenkor. A két párt meg szerintem direkt nem jutalmazza, az elég gyakori és biztos úgy gondolják, hogy akkor túl könnyű lenne a játék. :D

Maszatka47, szöszi50, Swordfish és 3 más kedveli ezt.
  11. kukori80

Biztos hogy direkt nincs 2 pár. Nekem is az jött elsőre a legtöbbször, aztán vakargattam a fejemet hogy mit csináljak. :D

Maszatka47, Gio, Rebcsok és 5 más kedveli ezt.
  12. brekkencs.

brekkencs. Fórum nagymestere

Sziasztok.
    Olvasom, mennyi bosszúságot okozott sok-sok farmtársamnak a kockázás. Filóztam megmutassam, ne mutassam meg Nektek a végeredményemet. Nagyon sok pókert,fullt, flöst, nagy sort sikerült szereznem.
    Végül úgy gondoltam megmutatom. Életem során nagyon-nagyon sokat pókereztem minden formájában, persze jó adag béka szerencsém is volt.
    Nagyon szorítok a még kockázó gazdatársaimnak:inlove:
    http://www.kephost.com/images/2017/12/04/2017-12-04_183031.jpg

Fatther, csio70, maszilva és 18 más kedveli ezt.
  13. kukori80

Szia Breki.:) Nagyon ügyes voltál és örülök hogy megmutattad hogy egy béka jobban kockázik mint egy kakas. :D Gratulálok.:)

Fatther, csio70, Maszatka47 és 8 más kedveli ezt.
  14. hupi78

hupi78 Fórum hercege

hát ne vakargassad hanem mossad meg kedves kokas barátom:DxDxDxD

Ne írj bele az általad idézett hozzászólásba! Legyél körültekintőbb!!/mamarygen

Moderátor által utoljára szerkesztve: 4.12.17
  15. brekkencs.

brekkencs. Fórum nagymestere

Köszönöm Kukori szomszikám :inlove:békaságom csak a pókerben jó ;) a pálmát Te, Ti viszitek:inlove:

Fatther, Maszatka47, GA-BI-O-Farm és 4 más kedveli ezt.
  16. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok!
    Összekockáztam a felhőt :inlove::inlove::inlove: és a jobb oldalon a 26. pályán vagyok 6640 pontom van, a kis sor és a nagy sor betelve vagyis kész a többi pedig hiányos, még holnap fogok tudni párat dobni, de full készre nem tudom összehozni, végül is nem baj, a felhőm megvan és ennyi.

rencsike982, Maszatka47, alpha58 és 5 más kedveli ezt.
  17. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Gratulálok! Az én eredménytáblám is pont így néz ki, csak sokkal kevesebb zöld pipa van benne. xD Főleg a flöss és póker sorokban mutatkoznak nagyobb hiányosságok.
    60 dobással és 8780 ponttal zárom a játékot.
    Szurkolok én is a még kockázó gazdáknak! :)

csio70, Maszatka47, Swordfish és 3 más kedveli ezt.
  18. kukori80

szia hupi:) Jó lenne ha megtanulnál végre idézni. ;)
    Nekem nincs mit megmosni mert hajam nincs, a tarajomat meg nem kell. :D

Nem, nem. Mindenki több mindenben ügyes, nem csak egy dologban.

19. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

SzettPontÁtlag
    117 szint588530147,07
    105 szint578660151,93
    104 szint488080168,33

3 farm eredménye és még jó, hogy a főfarmon elfogyott a növény mert siralmas az átlaga. Amúgy a felhőtől már nem igazán érdekelt a dolog, de a kezdéskor is csak az volt a cél mert látszott a kezdeti aratáskor mennyire "skót" a felröppenő mennyiség.

csio70, Maszatka47 és Swordfish kedveli ezt.
  20. lüszike69

lüszike69 Törekvő

Felhő megvan...sajnos én nem igazán értek a pókerhez, 55 dobásból 8500 pontom van. Még pár játék belefér a végéig talán sikerül az 5 banánt elérni az 10 000 pont. Mindenkinek jó kockázást :)

csio70, Maszatka47, alpha58 és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.