Visszajelzés Kockázatos kihívás - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 29.11.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Nem is szabad nagy célokat kitűzni, főleg amit nem bír el a farm. Csak apránként menetelni és örülni hogy ez a cél is sikerült. Utána kitűzni a következő célt és annak is örülni.

Matold, GA-BI-O-Farm, rencsike982 és 9 más kedveli ezt.
  2. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Felfő aktív, összesen 6.960 pontot sikerült szereznem 47 lejátszott körből!:p És a legszebb a dologban az, hogy a 28. ajándékhoz 7.000 pontra van szükség, így most kockázhatok még egyet, hogy meg legyen!:wuerg:-.-De persze 20 növény hiányzik még így vissza kellett vetnem majd holnap este kíváncsi leszek, hogy megérte-e!:music:
    További szép estét és a fortuna legyen veletek!:D
    Ez a kockás event annyira nem jött be!:eek:

csio70, marcsi152, GA-BI-O-Farm és 9 más kedveli ezt.
  3. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Holnap estig ne várjál mert 14 órakor vége az eventnek.

4. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

A titokól eredményére gondoltam de azért köszi, hogy szóltál és bocsi ha félre érthetően fogalmaztam! :oops::sleepy:

5. Maszatka47

Maszatka47 Fórum nagymestere

Sziasztok !Számomra itt lezárult az event 76 dobással és 10530 ponttal.Az utolsó dobásaim siralmasra sikeredtek , de gondoltam a hajnali csöndbe -ha már eddig elértem-,szerzek pár plusz felröpit a 35 perces hagymámmal,de egy órán keresztül nem tudtam belépni a farmra igy elvetettem az ötletet,hogy megcélzom a titkosakat .Délelőtt nem leszek gépközelbe , tehát itt a vége.Örvendek a megszerzett ajiknak , kapáltam derekasan , de nem lesz a kedvenc eventem , de remekül szórakoztam a fórumon, tehát mindenképp megérte. Gratulálok a céljukat elérőknek és szerencsét a tovább dobálóknak. Örömteli játékot és csodás napot mindenkinek.:)

ljanika6, Imi*, Matold és 7 más kedveli ezt.
  6. majoranna65

majoranna65 Haladó

Szép jó reggelt minden korán kelő és még lustizó farmernek. Abban reménykedem, hogy még időben vissza érek a záróra előtt és sikerül dobálnom még pár kockát, mivel már csak 130 pont választ el a 2. függönytől. Nagyon szorítok magamnak, hogy sikerüljön. A reggeli dobásaim úgy kezdődtek, hogy, 40-40-20. Aztán megszánt ez a két gazfickó és jött egy 300 pontos . Mindenkinek jó befejezést kívánok a terveinek megfelelően :).

marcsi152, Matold, rencsike982 és 4 más kedveli ezt.
  7. -iza52-

-iza52- Aktív író

sziasztok, hát képtelenség ezt a dobókockát megcsinálni végig, valamit tudunk a tenyésztésről??? most meg arról maradok le, mit tegyek ki????köszönöm

8. moric67

moric67 Törzsjátékos

Szia
    Köszi a vigaszt!
    az a helyzet:már nem nagyon vonzódom a játékért!
    hét éve csinálom.de ez a játék már csak a pénzről szól:szerintem.

9. Caccus

Caccus Fórum veteránja

Szia. Én is 7 éve játszom, és igen sajnos már egy 1 éve másról sem szól ezt a játék csak a pénzről. Elveszítette azt a szépségét, és vonzását amiért elkezdtem ezt játszani, mert anno régen ez kikapcsolódást jelentet, és abban biztos vagyok, hogy nem vagyok ezzel egyedül.

moric67, nolina1965, Olgika1948 és 6 más kedveli ezt.
  10. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Szép jó reggelt mindenkinek. Nálam eddig tartott a játék. Még az elején nulláztam 400 felröpit, így estére volt annyi röpim, ami a felhőhöz kell. Igyekeztem időben aratni, így napi 5 kör eventes gazt tudtam ültetni. Ma reggelre került arányba a röpi és a gaz, így befejeztem, farm átrendezve. Összeségében elégedett vagyok, de azért nem volt a szívem csücske ez az event. :)
    További jó hajrázást a még küzdőknek ;)
    http://www.kephost.com/image/EZBR

Marika312, Swordfish, Imi* és 2 más kedveli ezt.
  11. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

Sajnos nagyon így van, újra nem kezdeném!!!

12. HermioneWatson

HermioneWatson Fórumgróf

57 játék 9350 pont. Még van egy aratásom, kijöhet belőle még 1-2 játék. Jó lenne elérni a 9500 pontnál lévő titokfákat. Felhő megvan. Háromszor volt flöss. Azt hiszem, elégedett vagyok :) Jó lett volna egy szalamandra ól, de nagyon sokba került volna és nem is garantált. Majd egyszer lesz. Most másra koncentrálok. Még van 4 szintem a bahán az ez évi kitűzött célig (350), jó lenne, ha az sikerülne.
    Kipakoltam minden titkosomat, lássuk mi lesz belőlük (a vonaton hozottakat elfelejtettem eddig kitenni és azon gondolkoztam honnan lehetne zergém).
    Kitartást annak, aki még kapál vagy a poharakat kapkodja.

13. kpetra

kpetra Haladó

Nekem 57 körből lett kerek 8000 pont. A flöss csak egyetlen egyszer jött. Mindegy, ez van.
    Lassan elveszik a kedvem a játéktól. Sokszor érzem azt hogy többet bosszankodom
    mint amennyi örömet, kikapcsolódást okoz a game.
    Mindenkinek jó játékot.

moric67 és Swordfish kedveli ezt.
  14. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Sajnos én is úgy látom, hogy az összeomlás felé tart. Sorban hagyják abba olyanok akikkel évek óta együtt játszottunk. A napokban is kiesett 2 olyan szomszédom, akikkel a kezdetektől együtt játszottunk. Vérzik a szívem:sleepy:

Swordfish és drunyi kedveli ezt.
  15. Bajci2

Bajci2 Járnitanuló

Jo reggelt

letekertem 3 porgetest a malomban es nem adta meg !
    Gyerekek mi van itt ?

Mi ez az event ezert nem tudom majd befejezni , mertmost mennem kell dolgozni !!!!

Koszi

16. HermioneWatson

HermioneWatson Fórumgróf

Hozzá kell még tennem, hogy a múltkori játék alkalmával nem volt egyetlen flössöm sem, sőt még a póker sem látogatott meg sűrűn. Ez most valamiért, jobban ment.

Swordfish és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  17. Csibemama

Csibemama Junior szaki

Sziasztok!

4 év kihagyás után ismét játszom és remélem behozom a lemaradást.:)

194 játszmából 26050 pont, sikerült befejeznem reggel. Láda rákocskát adott, szerencsém volt mert olyanom még nem volt, igaz ehhez kellett röppenőket vennem és 200% terménybónuszt pörgetnem.Elégedett vagyok az eventel, bár egy kicsit nehéz kategóriába soroltam volna személy szerint.
    Akik még nem fejezték be, sok sikert kívánok!!!!:)

ulmo12, ho-hoboy, Fätum és 4 más kedveli ezt.
  18. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    eventecske lerendezve:inlove::inlove::inlove:
    a felhő már készen volt tegnap,asszem:music:, de csinálgattam tovább a nyereményekért,meg más dógom nem volt:p:D
    még van pár dobásom csak várom a növényt, 50-ig már eljutottam,de nem az erősségem a kockázás8)
    aki kész annak gratula,aki még küzd annak olyan befejezést,amit szeretne:inlove::inlove::inlove:

Marika312, ho-hoboy, Swordfish és 2 más kedveli ezt.
  19. ho-hoboy

ho-hoboy Fórum bárója

Hát még nekemxD 53 dobásból a 26 sor ajándékot zsebeltem be.:p Meg kell hagyni, többre számítottam;)xDxD

20. SzilvaG

SzilvaG Fórum biztosa

Egyet értek veled. Nekem a 34. szint volt a célom, hogy a kitehető a legjobb legyen. Ezután már minden csak plusz ajándék :) Mondjuk nem sok, mert a 36.nál járok, de ez már csak a ráadás számomra. :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.