Visszajelzés Kockázatos kihívás - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 29.11.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csókos

Csókos Fórum bárója

Sziasztok!

Meg lett a felhősor, és még egy játékra lesz kapacitásom. :D Nem vittem túlzásba a dolgot, a 47 játékommal. Vagyis, 46, mert a 47. játékhoz még kell 3 felreppenő.
    Jó lett volna még a 15 szupertápot is megszerezni, az e havi tenyésztős eventhez, de az nem jön most össze. De nem baj, nem bánom, a lényeget összekockáztam :)

Mindenkinek jó eventezést, még az utolsó órákra!

majoranna65 és stellácska26 kedveli ezt.
  2. Olgika1948

Olgika1948 Járnitanuló

7 éve játszom, de ez már főállású robot!

Swordfish, taga1 és cathyp86 kedveli ezt.
  3. gymikii

gymikii Fórumlakó

Ez nagyon király, de a lényeg nem látszik, hány dobásból jött ez össze?

4. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Sziasztok!

Sajnos többre nincs időm, csak arra, hogy hozzak két képet.
    Ennyiből lett készen a 75 sor.

A teljes tábla most sem sikerült.

Embertelen meló volt ez az eredmény. És embertelen mennyiségű szupertrágya. Aki nem hiszi, számoljon utána.
    Az én taktikám nem a pörgetésre épült, mert a pöri-jegyeimet jobban sajnáltam, mint a szupertrágyát. Az nekem fán és dekoron is terem. A pörgetésekhez nehezebben jutok hozzá. Vagy értékesebb számomra azok megléte. Vagy fogalmazzunk akárhogy.
    Legutóbb sem mondtam szépeket erről az eventről, most meg főleg nem.
    Kár, hogy azt a részét, ami még jó játék lenne (a dobálózás), elrontották ilyen elvárásokkal.
    Kockázni jó lenne, de csak addig, amíg örömömet lelem benne.

Nagyon rossz néven vettem, hogy a hétvégém ennyire be volt táblázva a szupertrágyázott eventgazokkal és mellé a teliholddal. Ok, a házimunka simán ment mellette, na de akkor is. Igen, munkának éreztem a játékot és ez nagyon nem esett jól.

Nem akartam hangulatot rombolni, bocsánat! Ezek csak az én érzéseim.

5. stellácska26

stellácska26 Fórumelemző

Sziasztok! 65 lejátszott játékot és 10000 pontot sikerült begyűjtenem!

Swordfish kedveli ezt.
  6. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Sziasztok!
    Ó fiúk, lányok! Ez rémes volt. Végül elértem az áhított 46. ajándékot, sőt a 47-ig jutottam, "némi" szupertrágya és FA áldozatok árán. 95 játékból 11910 pont = átlag 125, ami volt már korábban 133 és 136. Tehát gyenge kezdés után erős visszaesés következett. xD Volt ugyan három flössöm (3, 4, 6), de az átlagomat nézve kenhetem a hajamra. Ha lesz még egyszer ilyen event, megpróbálom kihagyni. Sok sikert a még hátralévő 2 órára.

Swordfish kedveli ezt.
  7. Margella

Margella Utánpótlás-írogató

Sziasztok:)
    Nagyon boldog vagyok, megszereztem a felhősort és az előbb sikerült elérnem a kitűzött célomat: végre eljutottam a 38. sorhoz (az utolsó dobási lehetőséggel), MEGVAN A 7 TITOKFA A TELIHOLDAS KERTHEZ:inlove:

További sok szerencsét mindenkinek!!
    Margella

Swordfish kedveli ezt.
  8. povika

povika Járnitanuló

köszi a választ.

Swordfish és Marika312 kedveli ezt.
  9. povika

povika Járnitanuló

nagyot csalódtam a mostani játékban , majdnem mindig kis kockákat adott .24 ig jutotottam. felhősor megvan.

Swordfish, ulmo12, Marika312 és 2 más kedveli ezt.
  10. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Szia,
    bár nem nekem írtad, én is felfigyeltem rá, mert közel jártam. Meglett, kiraktam a 8 titkot. Eredmény:
    narancs pálcika, sárga mogyitaposó, narancs szőnyeg, 2 hangyász - eddig kuka, mindből fölös szám van.
    narancs fóka, narancs koala, krokodil. Ezek még elmennek, mert 2-1-2 van belőlük. Zsiráf még véletlenül sem, pedig az nincs egyáltalán... Újsütetű 2 hangyászomat elcserélném egy zsiráfra. Ráadásnak adnám a másik hármat!!
    Ezért utálom a titokólakat (ill bármi titkosat). A horror-fákból sem olyan lett, aminek örültem volna. Csupa tömegcucc, 1 kaktusz.

Swordfish, Marika312 és cathyp86 kedveli ezt.
  11. nyaf-nyaf

nyaf-nyaf Fórum veteránja

Sziasztok..
    :D Alig 10-perce lett meg a felhőm!!!
    Persze nem nulláztam, /pedig minden adott/

Swordfish kedveli ezt.
  12. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok! :)
    Jöttem, hozom a végeredményt, mit tudtam az eventből kihozni. Úgy tűnik, igaz az a mondás, hogy az idő megszépíti az emlékeket, mert valahogy úgy emlékeztem az előző hasonló eventre, hogy ennél könnyebben végig lehet vinni a pontozásos részét is. Hát nem! :p Emiatt időközben lejjebb adtam az igényemet, mert nem akartam annyi szupertrágyát beáldozni, amivel végigvihettem volna az eventet a 75. szintig.
    Tegnap 100 dobásig jutottam el, és legnagyobb mérgemre 288 db gaz maradt, na ahhoz ültettem,
    hogy lehessen belőle egy kockaszett, mert közben kiraktam a kecskeólakat az óriásaikkal együtt (utóbbiaknak szupertápot adtam, hogy mihamarabb "beérjenek"), azok mellett elfért az a pár növény. ;)
    Így lett 101 dobásom. :)Az ajándékok jók voltak, de azért meg kellett dolgozni értük alaposan, s ezért nem lehetett olyan gyorsan haladni. Mivel csak a bónusz hatóideje alatt használtam szupertrágyát, és azután csak vizeztem, maximum, ha megcsúsztam az aratással akkor + saját trágyával megszórtam. Ezért az első nap után lelassult a folyamat, és ez lett a vége :D:
    http://www.kephost.com/images/2017/12/05/Dobokockaeventvege-Genka101dobas.jpg

Sikeres finiselést kívánok mindenkinek, és jó rákészülést a holnapi Csúcskérdés eventre! :D:inlove::inlove:
    Itt vannak a linkek, aki még nem olvasta:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/csúcskérkedés-tenyésztős-event.15821/#post-791647
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/csúcskérkedés-eventcsevegő.15826/#post-791677
    És még lesz Baby Boom is, és Farmpengős tenyésztés is!
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/baby-boom-akció.15817/#post-791601

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/farmpeng%C5%91s-teny%C3%A9szt%C3%A9s.15818/#post-791603
    Sok sikert! :inlove::inlove::inlove:

Swordfish, missuzy_53, ulmo12 és 2 más kedveli ezt.
  13. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Sajnos megint nem sikerült végig megcsinálnom.
    Amit lehetett azt kihoztam az eventből. Azért így is elégedett vagyok az eredménnyel.

Swordfish, missuzy_53, ulmo12 és 2 más kedveli ezt.
  14. Seherezádé1962

Seherezádé1962 Utánpótlás-írogató

Sziasztok kedves gazdák! Hát, sajnos 4 dobással lemaradtam a felhőről. Ezért megfogadtam, hogy minimum januárig nem foglalkozom eventekkel, inkább a pajtába gyűjtögetek. Most volt bőven felröppenő, most az eventnövény bizonyult kevésnek. Sajnos, ez van.:( Üdv mindenkinek!

15. eva0304

eva0304 Járnitanuló

Nekem a felhőhöz 3 db pohár hiányzik . Ha valaki küldene nagyon megköszönném !

16. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia zoldert! :)
    Aztaaaa! Nem semmi! Gratulálok, ügyes és szorgos voltál! :inlove::inlove::inlove:

17. majoranna65

majoranna65 Haladó

És......hazaértem, arattam, kevertem, dobtam és megszereztem a 2.függönyt. Annyi felröpim lett, hogy azon felül még két ajándékot bezsebeltem. Teljes a boldogság, cél teljesítve. A végeredmény 67 játék, 9.080 pont, szerintem nem rossz. Farm visszarendezve, várom a holnapi eventet. Ezután fogok nekiesni az ismertetőnek, remélem sokkal jobb lesz, mint ez a kockázás. Mert hiába örülök az eredménynek, attól még nem a szívem csücske ez a póker. Gratulálok mindenkinek, aki elérte a célját. Jó felkészülést mindenkinek. ;)

ulmo12 kedveli ezt.
  18. DRAGON86

DRAGON86 Fórum ismerője

Sziasztok!

Hát a kockapóker megizzasztott alaposan. :)
    Most utolsó dobással meglett a 8500 pont kereken, pedig már lemondtam róla :)
    Így most amit akartam begyűjtöttem (Felhő, kitehetők ) :)
    De nagyon kellett a szerencse. :)

53 dobással 8500 pont sikerült szerezni :)

Gratulálok akik befejezték vagy elérték azt amit akartak és kitartás akik még küzdenek :)

Üdv: DRAGON86

ulmo12 kedveli ezt.
  19. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Nos, végül 110 játékig jutottam, viszont nem pazaroltam szupit. 17460 pontot gyűjtöttem,ez 68 ajándékra volt elég, 40 ponttal maradtam le az 59.-ről:mad:>:(xD asszem, most megyek a dolgomra, külömben felrobbanok...nem a 30 kk miatt, hanem mert ...

ulmo12 kedveli ezt.
  20. bakosagi54

bakosagi54 Fórumelemző

Felhő kész.59 dobásból 8340 pont sikerült

Swordfish és ulmo12 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.