Visszajelzés Kockázatos kihívás - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 29.11.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

Köszönöm.

Swordfish és genka53 kedveli ezt.
  2. taga1

taga1 Fórum biztosa

Szia Zsuzsi!
    Öszintén nagyon gratulálok a teljesítményedhez, ez egy ember feletti munka volt. Szerintem is nagyon jó event lenne, ha nem követelnének kényszerültetést és sok-sok +-t hozzá, hogy beleférjen az időbe.

Swordfish és genka53 kedveli ezt.
  3. magika

magika Fórum nagymestere

Még 4 db kockavető pohár hiányzik a felhőhöz. Segítene valaki, holnap küldök cserébe ajit. :)

4. lüszike69

lüszike69 Törekvő

Na még egy aratás. Az 5db banán még meglesz. Ennyit tudtam kihozni az eventből. Szerintem szinte teljesíthetetlen volt ez az event. Akinek sikerült az előtt megemelem a kalapom :)

drunyi, Swordfish, ulmo12 és még 1 ember kedveli ezt.
  5. Blökix

Blökix Fórum hercege

Nagyon király event volt!
    Jó lenne még sok ilyen!

Swordfish kedveli ezt.
  6. SzilvaG

SzilvaG Fórum biztosa

Na én is befejeztem. Oltári mázlim volt, ma kidobtam 2 különböző hiányzó flöst is, és ez nagyon megdobta a pontjaimat. Igy 43 ajándékot sikerült kiszednem. Ahhoz képest hogy a 34 volt a cél, a mai szerencsém tovább lendített mint hittem.
    Növényem elenyésző maradt, felröpi meg semmi :)
    Szóval ne adjátok fel, még a végén is lehet nagyot ugrani, mázlival.

taga1, genka53, Swordfish és még 1 ember kedveli ezt.
  7. _angela76_

_angela76_ Rutinos

Hát gyerekek, ráfaragtam. :( Nem lett elég a felröpi, hát gondoltam veszek egy keveset, gazom van elég. Erre vetten (volna?) egy sms-nyi FA-t, annyi gondoltam elég lesz. Erre nem probléma lett a rendeléssel? Viszlát felhősor...... :( Hát nem is tudom, motivációm egyre kisebb..... Hiába, szegény embert az ág is húzza.....
    Na mindegy, ez van. De most nem érdekel már annyira a következő event.....
    Amúgy szerettem ezt az eventet.....

Swordfish kedveli ezt.
  8. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Sziasztok!
    A vége 85 kockázással 48. szint (12.120 pont) teljesítve. Szerintem nem rossz. Amit akartam, meg van.

9. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Írnál esetleg pontos farmnevet .... (ugyan nem itt kell intézni, de küldenék).

Swordfish kedveli ezt.
  10. angelusio

angelusio Utánpótlás-írogató

68 játék / 10810 pont... Végül is lehetne rosszabb :)
    Kipróbáltam pár dolgot a végén... egyik se hozott nagy eredményt... Most az előbb meglett az első és gyorsan utána a második flössöm is :) Ráadásul mindkettő első dobásra... Jöhetett volna még pár ilyen, akkor megvan a 8 króm ól... Na de ilyen fergeteges teljesítmény után nem illik elégedetlennek lenni :D Remélem mindenki túlélte az eventet és megacélozódtak az idegek :) Akik jól teljesítettek azok előtt le a kalappal, a többieket meg vigasztalja a tudat, hogy egy darabig nem kockázunk most ;)

SzilvaG, Swordfish és ulmo12 kedveli ezt.
  11. makkanch

makkanch Fórum nagymestere

132 játék, 18540 pont a vége. Így utólag kicsit sajnálom az elhasznált szupertrágyákat, de elkapott a hév... :)

SzilvaG, Swordfish, ulmo12 és még 1 ember kedveli ezt.
  12. magika

magika Fórum nagymestere

magika68
    Köszönöm előre is.

13. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia Beko! :)
    Fogadd szívből jövő gratulációmat a fenti embertelenül nehéz feladat elvégzéséért!
    Igen horror munka és szép teljesítmény volt a 202 dobást összehozni!
    202 dobás, 26.170 pont = 129,55 pontátlag dobásonként!
    Maximális tiszteletem és elismerésem az elvégzett munkádért. :inlove::inlove::inlove:

.............................
    Gratulálok mindenkinek akinek sikerült legalább a felhőt megszereznie! :D:D:D

Akinek meg sajnos nem, annak át kell gondolnia az eventezési taktikáját, hogy legközelebb sikerüljön! Bocs, senkit nem akarok kioktatni, de mindig azt kell keresni, mi az amin könnyebben tudunk változtatni, hogy valami jobb legyen, és ez első sorban szubjektív tényező (saját magunk), mivel általában a külső tényezők adottak, és nem igazán módosíthatók részünkről. :inlove::inlove: :inlove:

ulmo12, ljanika6, Swordfish és 2 más kedveli ezt.
  14. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia !
    Gratulálok, nagyon szép eredmény.
    Én eddig jutottam -
    http://www.kephost.com/images/2017/12/05/poker_100.jpg
    bár ennyit se terveztem, de így sikerült, végül is örülök, sikerült a titokólakat is kivenni, remélem most már idetalál a Zsiráf.
    A szerencsén alapuló játékokat nem szeretem, a gép azt dob amit akar. Így nehéz a haladás a játékpontokkal.
    Beko !
    köszi,hogy megosztottad. Van kitartásod, Gratulálok !

genka53, ljanika6, Swordfish és 2 más kedveli ezt.
  15. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Szia! Sajnos az sms rendelés az lassú, már egy jó ideje! Ha mégis az sms rendelést választod, akkor legközelebb hamarabb kell rendelni. Van jobb és gyorsabb módja is, a PAYSAFECARD - kártya, kapható benzinkútnál és más helyeken is. Azt hiszem a legolcsóbb kártya az 2.000 Ft- os, de nem kell 1x-re felhasználni .
    Sajnálom, hogy a felhőt nem sikerült megszerezned!!

genka53 és Fatther kedveli ezt.
  16. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Az event véget ért a csevegő bezár.
    Köszönjük a hozzászólásokat taktikai tanácsokat!
    Találkozunk a következő alkalommal.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.