Visszajelzés Kockázatos kihívás - Kockapókeres csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 26.7.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. SzabadEurópa

SzabadEurópa Fórum parancsnoka

Köszönöm!

Köszi! Hmm...akkor lehet, hogy inkább neki kéne állni fél órás rózsázni? Abban bíztam, hogy még van jó sok nap hátra, talán sima szegfűzéssel is meglehet...csak az a baj, hogy utána meg a gaz nem lenne elég, mert ilyen átlaggal bizony elég sok van még hátra :oops:

De köszi szépen az ötletet, gondolkozom rajta! Úgyis van még 3 órám aratásig, addig ráérek törpölni... :)

2. Csókos

Csókos Fórum bárója

Még el sem dobtam az első dobókockámat, és te már befejezted. Mondd, hogy csinálod? :D

maszilva, Maszatka47, ljanika6 és 8 más kedveli ezt.
  3. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Csak egy picit számoltam : van 22 ezer növényed, az 79 körre elég, ahhoz kell 1580 felrepi hogy meg tudd csinálni a 79 kört. Ha 1 párral számolok minden kockázást az 3160 pont, de nyilván nem minden kocka lesz 1 pár. Hátha ez a számolás segít.

majoranna65, Maszatka47, genka53 és 7 más kedveli ezt.
  4. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Szia:)
    Ha nem lesz elég felröpid a gazhoz, akkor meg az lesz a gond. Ha ehhez a növény mennyiséghez megcsinálod a felröpit, utána még tudsz gyártani mindkettőből.
    Egy kicsit segítenék:
    Én 68 játékon vagyok túl. 10800 ponttal a 43. ajándékot kaptam meg. És itt már tényleg lassan halad az ember. Már csak az utolsó 5 egyforma kockánál vannak bónuszos lehetőségeim, amit ugye nem ad a gép:) Teljesen végig vinni szerintem nem is éri meg, mert kiszámíthatatlan növény és felröpi kell hozzá. Én a 46-os titokólakig akarok eljutni, 10 játékkal, remélem sikerül.
    Sok sikert Neked is:)

5. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!Már annyiszor megfogadtam,hogy ha felrepis lesz az event bele sem kezdek!:oops:Na ezt megint megszegtem most aztán csak lesek mint a Jenő a moziban,xDhogy nem jönnek alig haladok:cry:.Már nem is tudom,hogy mit tegyek???!!!:sleepy:

emocy91, Maszatka47, kuekev és 6 más kedveli ezt.
  6. kukori80

Én a 48. sorig próbálok elevickélni, utána már tényleg sokat kell ültetni mert onnantól már 500 ponttal növekszik és már nincs olyan nyeremény benne amiért ennyit ültetnék. Nekem is most a felrepivel van gondom, éjszakára hosszút fogok ültetni.

Maszatka47, alpha58, brekkencs. és 11 más kedveli ezt.
  7. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Hogy a viharba ne lenne jó! 33-ból 4500 körül járok...
    Most már röpit termelj drága, mert ennyi növényhez nagyon sok kell! Ki se merem számolni...

Utoljára szerkesztett: 28.7.17
    Maszatka47, Sali~*.*, ljanika6 és 6 más kedveli ezt.
  8. SzabadEurópa

SzabadEurópa Fórum parancsnoka

Köszönöm a tippet mindkettőtöknek! Akkor fent maradok az aratás után és fél órás rózsázok kicsit, aztán meglátjuk...Utána még azért mehet egy hosszú, majd holnap délután leszedem, aztán még fél órás rózsák, aztán visszatérni a gazra, azt hiszem.

Köszi még egyszer! :)

Szerk: mindhármótoknak köszi :)

Maszatka47, brekkencs., Sali~*.* és 9 más kedveli ezt.
  9. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Sajna felröpi gondjaim vannak nekem is.:(
    Szerintetek a szegfűt 1x1-en, vagy komfortba ültessem, hogy több felröpi legyen?

Sonche, Maszatka47, Sali~*.* és 5 más kedveli ezt.
  10. nyuszika215

1x1-be.Persze nem mindegy, mikor akarod leszedni, van-e szupid...stb.
    Nekem, most kompromisszumos módon 1x2-ben van szupival. Kevesebb, mint 3/4 óra, hamarabb megvan, mint a komfort, a röpi is több lehet, mint a max.44/terület, és nem zabálja úgy a szupit;)mint az 1x1.

Feca29, majoranna65, Maszatka47 és 8 más kedveli ezt.
  11. gyulaika

Köszi.

Sonche, -Fülemüle-70, Maszatka47 és 3 más kedveli ezt.
  12. kukori80

Szia. Én 2x1-est javasolnék most kivételesen.

kovacstne, Maszatka47, Sali~*.* és 6 más kedveli ezt.
  13. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia gyulaika, szép estét !
    A komfort lekorlátozza a kockaszámaival a felröpi esélyt, de 44-et kaphatsz. Viszont az 1X1 adhat ennél többet is.
    Javaslom, hogy az Alkimista termékekkel próbáld meg a Tönkölybúzát,vagy vmi hasonló hosszú érésidejút (csipkebogyó)
    vizezve reggelre is beérik, nálam ezek nagyon beváltak. Alkimista termékekkel éjszakára nagyon javaslom a 16-19 órás növények ültetését - garantáltan "dől" a felröpi.
    Majd megírod mennyi lett ?

Sonche, -Fülemüle-70, maszilva és 10 más kedveli ezt.
  14. gkata1

gkata1 Fórum-zöldfülű

emocy91, Sonche, majoranna65 és 20 más kedveli ezt.
  15. gyulaika

Na, megpróbálom, köszi.

Ui: Már beültettem 2x1-be, köszi Marika az ötleted, de már csak ennek az eredményét tudom megírni

Sonche, -Fülemüle-70, Maszatka47 és 5 más kedveli ezt.
  16. nyuszika215

A szegfűt meg tudom írni, ha érdekel...91 db 1x2 kockán, panni nélkül 37 db:eek: ,91 db 2x1 kockán pannikkal 62:D,66 db 2x1 kockán (tölgyes, de az mindig jobban adja) pannikkal 54:inlove:

Maszatka47, Marika312, ljanika6 és 4 más kedveli ezt.
  17. gyulaika

Nekem csak 7 pannim van, az nem hiszem, hogy sokat dob rajta.:sleepy:

Sonche, Maszatka47, Marika312 és 3 más kedveli ezt.
  18. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Szia!
    Sok kicsi sokra megy:) Szerintem megéri használni:)

19. gyulaika

Mindig használom , hurcolom területről területre.:)

Sonche, -Fülemüle-70, Maszatka47 és 5 más kedveli ezt.
  20. *bálint*

*bálint* Fórum hercege

Nekem 5 van.
    Az eventnövényre területenként pannival kb 20-25db-ot kapok, nélkülük 15 alatt:p

Sonche, -Fülemüle-70, Maszatka47 és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.