Visszajelzés Kockázatos kihívás - Kockapókeres csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 26.7.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Szia!Nekem egy sincs,talán soha sem lesz!!!!:cry:xD:(

Maszatka47, bindi5454, brekkencs. és 7 más kedveli ezt.
  2. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Dehogynem... használd, hurcold szerintem, ha velük10-12 db-bal több jön területenként, az már nem rossz ilyen felhozatalnál! Ezt a szembeszökő különbséget 19 csinálta...

Kész a felhőm, 43 játék volt eddig, 5370 pont, 22-es ajinál tartok:p
    46-ig mindenképp elmegyek, 53 még jó lenne, de azt majd meglátom, hogy haladok.

Brigi031976, szöszi50, Maszatka47 és 9 más kedveli ezt.
  3. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Rátettem a szupit, most ért be,pannikkal 2 területen 44-58, a tölgyesen 44.:inlove:

Sonche, -Fülemüle-70, -W-595- és 10 más kedveli ezt.
  4. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Cipeld csak a pannikat, de amikor kirakod egy területre utána ne felejts el nyomni egy F5-t mert csak akkor érzékeli a rendszer, különben nem érsz vele semmit.

Sonche, Brigi031976, majoranna65 és 13 más kedveli ezt.
  5. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok! :)
    Felhőt fellógattam mindhárom nagyobb farmomon a paszulyra, a szurkolói kettős ott lesi, várja a Kapitány érkezését, hogy aztán bozót-telefonon hírül adhassa azt. ;):D:inlove:

Most aratok rövidesen, azután már rendezem is vissza a Tölgyest mindegyiken, mert a másik két földrész bőven ki tudja termelni a még szükséges event-növényt. :D
    Gratula aki már végzett, és további sikeres kockázást kívánok mindenkinek! :D:inlove:

emocy91, Sonche, Brigi031976 és 17 más kedveli ezt.
  6. kukori80

Naa és most ezt kevesled? Szerintem nagyon szépen kaptál, vagy nem tudom miért vagy piros szemüvegben.:)

Brigi031976, szöszi50, Gio és 13 más kedveli ezt.
  7. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Dehogy keveslem! Csak én 2x1-t nem szoktam használni. De hogy miért? Fogalmam sincs.
    A felhőm már rég kész van, de tovább csinálnám, azért kérdeztem, hogy hogyan tovább.

Sonche, -Fülemüle-70, -W-595- és 11 más kedveli ezt.
  8. kukori80

Most az 1x1 nem adja jól még sok pannival sem. Ilyenkor kell bevetni a 2x1-t. De nem mindig van így, csak pl. most, mert rövid az érési idő. Gratulálok és csak így tovább.

9. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

kukori80 -kám!
    Nyomj F5-öt és utána ..........és kész is ......:p Majd aztán el is mondhatod .......múlva,hogy "be" érett az egész gyümölcse a munkád(tok)nak!xDxD
    Ui:

Leho69 merre van?:music:Nem látom sehol.

szöszi50, ursa11, -Fülemüle-70 és 8 más kedveli ezt.
  10. kukori80

Jajj de hiányoztál. :D Hogy megy a kockázás?

Brigi031976, szöszi50, Gio és 9 más kedveli ezt.
  11. SzabadEurópa

SzabadEurópa Fórum parancsnoka

Na, a rózsa 1*2 területen óriási nagy pazarlás volt csak, semmi több. 284 db földecske adott 60 db felröpit. Most megnézem a komfort-földet, abból 127 db fért ki, hamarosan hozom a számokat (előző eventeknél a komfort rózsa 1:1-ben, vagy közel 1:1-ben adta...most baromi kíváncsi vagyok... )

Gio, -W-595-, Maszatka47 és 4 más kedveli ezt.
  12. kukori80

A 2x1-t nem sz.trágyázva gondoltam hanem csak ala natúr éjszakára kirakni valami hosszúval. Én soha nem sz.trágyáznék 2x1-t, ez eszembe se jutott. Sajnálom ha félreérthető voltam, legközelebb szájbarágósabban fogok írni.

szöszi50, Gio, Ribiszke és 6 más kedveli ezt.
  13. SzabadEurópa

SzabadEurópa Fórum parancsnoka

Nem a Te hibád volt.

Tanulópénz, ennyi :) Több is veszett már Mohácsnál.

Na, a komfort rózsák megint bizonyítottak, 127 komfort földecskéből 115 felröppenő, határozottan ez a legjobb arány eddig. Még 1 kört lenyomok velük, aztán éjszakára (és voltaképpen délelőttre) szegfű megy 1*1-ben, azért majd annak is hozom az eredményét.

Beus85, Sonche, Brigi031976 és 9 más kedveli ezt.
  14. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

kukori80 -kám!
    :inlove: Neked elhiszem,hogy hiányoztam,de nem hagyhattam ki ezt a New York-i utat és pénzbe sem került semmi,sőt .....:D Vissza felé meg Brüsszelt érintve jöttünk és ott volt kis munkánk.Így közel 2 nappal később érkeztünk.:pNagyon szuper volt minden,de amikor leszállt repcsi velünk,háááát, tán azt volt a legjobb érzés.:DÚjra szülőhazánkban,szülővárosunkban és szeretett családjaink körében.xDxDxD Leho69 merre van?:music:SZ.E-t már láttam és még sokakat. Imádás vagytok!:inlove:
    Hogy ne legyek OFF, a kockázást csinálom természetesen. Gaz több mint fele ma kész is lesz,mert még aratok 1x,de a röpi közel 300 db és 14 szett idáig. Próba nem volt még,de talán-talán kapizsgálom, hogy mit és hogyan kell csinálni.;)
    Szuper feladat és nekem nagyon tetszik. xDxDxD

Szia SzE!
    Póréhagyma nem mond semmit és a Repce sem neked vagy kukorinak? :music:Rózsa már több eventnél nem vált be utolsó időben,de ott helyette Áfonya rég!xDxDxD

Utoljára szerkesztett: 28.7.17
    Sonche, Gio, GA-BI-O-Farm és 7 más kedveli ezt.
  15. kukori80

Örülök hogy megúsztad a repülést. ;)
    A repce nem nagyon adott jól, 2x1-ben 3 területen 38-t. Ennél hosszabbat kell ültetni.
    Nahh de most bebújok a paplankámba, cakát.

osztrak12, brozsa, Sonche és 9 más kedveli ezt.
  16. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Ezt a 11-es számot elfogadnám minden nap. :music:xD

osztrak12, Sonche, alpha58 és 13 más kedveli ezt.
  17. *bálint*

*bálint* Fórum hercege

Hmm, ez eddig a legjobb eredményem :D

osztrak12, emocy91, Sonche és 15 más kedveli ezt.
  18. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Végre visszatértél:D örülök Neked! Kockák jól viselkednek?;) Küldtem pár poharat hozzá:) Nekem nagyon tetszik ez az event! Most vettem ki a 23.ajit, 5750 pontot kockáztam össze... néha nagyon jól megy, aztán meg rémesen...játszik velem Fortuna, mint macska a kisegér fa...rkincájávalxD:D

osztrak12, szöszi50, Gio és 5 más kedveli ezt.
  19. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Sziasztok!

Megvan a 40 lejátszott játék, és 6830 pont. Nem annyira veszett sok, de nekem tetszik ez a játék. Még folytatom egy darabig, amíg telik a gazból meg a feröpiből.

osztrak12, emocy91, Sonche és 9 más kedveli ezt.
  20. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Sziasztok, szép jó reggelt !

Nálam havasi gyopár volt ültetve, ami a virágos felhősorral és a 2 virágra ható gyorsítóval ( élet forrása, és életelixír), vízzel,trágyával 11:30 idő alatt érett be. 3 terület lecsúpaszítva 12 panninak hely kihagyva(utálom területenként,egyenként leszedni a pannik helyét), plusz bagoly, varjú, sárkány, terület 1*1, 58, 75, 54 felröpit adott.
    Amikor még nem voltak a 100 szint feletti gazok, nálam a szegfű nem szerepelt jól, eventkezdésre, tönkölybúzát raktam, mert az jobban adta a felröpit.
    A felhőm tegnap délelőtt óta üzemel, nálam is a felröpi a hiányzó láncszem, mert hiába tudnék 1 kör eventes gazból 7-8 játékot indítani, a felröpi még 3 játékra sem elegendő. :cry:
    Jelenlegi állás, ami nem rossz, de nem is túl jó és igencsak csökkenő tendenciát mutat:wuerg:

http://kephost.com/images/2017/07/29/poker.jpg

Nem tudom meddig játszom, majd a végén kiderül, de egyenlőre tetszik a dolog, csak a felröpit ne nyírbálták volna így meg a kezdetekhez képest, mert nálam akkor sokkal jobban adta az eventes gaz is a felröpit.
    Szép hétvégét, szerencsés napot mindenkinek :)

osztrak12, emocy91, Sonche és 12 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.