Visszajelzés Kockázatos kihívás - Kockapókeres csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 26.7.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Fifike170

Fifike170 Aktív író

Nagy gratula!!!!!!!!!

Tomilan25, Swordfish, Sali~*.* és 10 más kedveli ezt.
  2. Maszatka47

Maszatka47 Fórum nagymestere

Szép jó reggelt mindenkinek !Felhősor beüzemelve , 5880 a pontszámom és még van 6000 event gazom! Nem vásároltam semmit ,saját farmom kapacitását használtam ki.Elhasználtam kb. 700 szuper trágyát,amit én luxusnak tartok,mert egyébként,csak a felszaporitáshoz használok.Most egy kicsit konfortoztam a nemesitett rózsával,mert nagyon élveztem a játékot és megturbóztam a felröpiket. A szuper trágyát pörgetésekből ,gazdakörikből ,ajándéktárgyakból szedem össze.A majom királynőtől sem ezerszám kaptam ,csak 100-as tételekben, hisz akkor még vadi új ;)játékos voltam , eddig mégis minden eventet sikerült végig csinálnom.Mindezt fontosnak tartom itt elmondani ,mert van itt jó néhány megkeseredett hozzászólás,hogy nincs felröpi és hogy ,,biztos ráköltöttek"....Hát velem is előfordult már , hogy 1 db felröpi jött a kertnyi eventgazból ,fel is akadt a szemem rendesen és levegőm is csak szűrve jött ,de hát igy jártam!:p Ilyenkor egy kicsit puskázok a fórumon ,összemérem az olvasottakat a farmomon kivitelezhetőekkel és alkalmazom a nekem megfelelőt és máris száguldhatok tovább mind a golyó!8)És még mielőtt bárki a fejemhez vágná,hogy neki nincs ideje órákat lógni a fórumon ,megsúgom,hogy én is csak a reggeli kávém fogyasztása közben olvasgatok ,munkába indulás előtt és haza érkezésemkor az ebéd utáni kis sziesztám alatt .Itt ezen a rövid idő alatt többet tanulok,mind ha három napig átrágnám az egész GYIK-t és mindennek mellett remekül szórakozom. Mi kisebb szintű farmosok ne mérjük össze magunkat a magasabb szintű régi farmokhoz,hisz értelmetlen,inkább vegyük példának,tűzzük ki célnak és tanuljunk és fejlődjünk általuk .Remélem nem bántottam meg senkit,de már egy ideje nagyon bökte a csőrikémet .o_OVissza térve az eventhez a továbbiakat úgy terveztem,hogy mivel 6000 plusz növényem már van , két kertben kizárólag hosszú érésűeket ültetek az event végéig , a tölgyesen meg további event növényt. Reményeim szerint igy összhangba tudom tartani a felröpik és a növények számát meg a pajtám is szépen feltelik. Ebben a felállásban szeretnék addig elérni ameddig csak lehet.
    Gratulálok a célba érkezőknek és további sok sikert a tovább dobálóknak!! Csodálatos vasárnapot mindenkinek!:D

brekkencs., Pharmer500#2, taga1 és 35 más kedveli ezt.
  3. vekony1

vekony1 Haladó

A felröpikről csak annyit!!! éjszakára csipkebogyót vetettem és lám 60 drb felröpi jött 3 területen,kicsit nehezen jönnek ezek

Tomilan25, Swordfish, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  4. zebrina04

zebrina04 Kivételes tehetség

Nagyon ügyi vagy, remek hozzáállás, csak így tovább!! :)

brekkencs., majoranna65, Sonche és 8 más kedveli ezt.
  5. era68

era68 Járnitanuló

Szép jó reggelt ! Segitséget kérek most tízperce vettem 5o db kockavető poharat 85 farmaranyért ,jelezte a gép meg is kaptam . A malomba keverni szerettem volna , de csak a 20 db van amit most reggel leszedéskor kaptam meg. Előre is köszönöm a segítséget csipkebogyó2 ID:51470595

Tomilan25, Swordfish, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  6. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Szép reggelt, 8000 gaz letermelve, 586 felröpi a pajtában. Tönköly 2x2-n széleken kocka gabona 94 felröpi. Ma 3 kör egaz belefér, esti növény még kitalálás alatt.

Maszatka47, taga1, Swordfish és 7 más kedveli ezt.
  7. Maszatka47

Maszatka47 Fórum nagymestere

Próbálj egy ki be lépést , ez segithet.:)

Sonche, Swordfish, Gio és 3 más kedveli ezt.
  8. Bence140602

Bence140602 Aktív író

Én szoktam, a családdal minden meg van hozzá a kockadobó, kockák no és egy kockás papír ahova írjuk az eredményeket. Nagyon szeretjük és minden játékot amit közösen lehet játszani, KÁRTYÁZNI is csupán JÁTÉK KEDVÉÉRT. Most a nyári szünetben rendszeresen snapszerozunk is! A nyeremény a kimaradt kártyalapok egyike. Ezt nem írjuk arra a bizonyos papírra..
    Jó játékot! Játszani nagyon jó !

brekkencs., Swordfish, Maszatka47 és 4 más kedveli ezt.
  9. SzabadEurópa

SzabadEurópa Fórum parancsnoka

Sziasztok! Nekem már megvan a legnagyobb nyereménye ennek az eventnek! Az ajándékba kapott titkosokból lett 2 db krokodiltó!!! :) És nem, nem a csillogó dolgok ládájából, mert abban csak TP volt...De mit számít mááááááár, amikor lett 2 krokodilom?! xD xD Juhúúúú! Hamar adtam is nekik szupertápot hamizni, hogy gyorsabban megszülessenek! :) Tetszik ez az event xD

104 lejátszott játék, 13.130 pont, 50 ajándék bezsebelve....

Igen, szomszédasszonyom, sokat rózsáztam :) Azért nem egész nap, de nem merném bevallani, hogy hány kört... :D Viszont most a krokodilokra nézve annyira nem is bánom xD Megyek, megsimogatom őket! Ja, NEM!

brekkencs., taga1, Beus85 és 20 más kedveli ezt.
  10. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia, sziasztok!

Az elején sokkal jobban jöttek a felröpik, akkor is 12 pannim volt, most is annyi van, viszont az eventes gazból szinte a felére csökkent a felröpik száma.
    Örülj neki, hogy csak ilyet írt a csibéd :)
    Én az elsőt akkor tiltottam le , (már jó régen volt)amikor megkérdezte hány éves vagyok és hát én megírtam neki.:)
    Válasz, megkeres, kitekeri a karomat és a hátamba állítja:wuerg: Először köpni nyelni nem tudtam, aztán gondoltam írok neki valami kedveset, végül úgy döntöttem tiltom és nincs vele több gond.:inlove:
    Másik meglepi csibém a bemutatkozó levélre ezt írta válaszúl, teccik a farmod, gyere és d...j meg, hát mit mondjak szintén csak néztem ki a fejemből:music:Gondolom azt hitte fiú vagyok, vagy mit tudom én, hiszen csak Gabi-ként szoktam elköszönni:)
    Ilyenkor nyári szünetben egyébként se jó csibéket keresni, mert a sok aprónép rászabadúl a netre és össze vissza reggelnek mindent, aztán lógva hagynak, jó esetbe válasz nélkül:)
    További szép napot, szerencsés poharazást mindenkinek:)

brekkencs., genka53, alpha58 és 15 más kedveli ezt.
  11. bocsika67

bocsika67 Fórum nagymestere

Szép Vasárnapot Mindenkinek!:)
    Kedves Modi!:)

Netrani nevezetű és még ráadásul talányos is és még öt db is !;)

Egy db.-t tudtam kitenni az esőerdőbe:sleepy:,nem látom 8) a többit,hogy hol lehet?!
    Segíts léci,léci,léci:D:inlove:!
    Ott vannak valahol vagy a pókerasztal melletti zsiványok zsebében maradt?xDxDxD

genka53 kedveli ezt.
  12. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szerencsés, szép napot Mindenkinek! Sziasztok!;)
    Örömmel újságolom, végre-végre csak-csak utolértem!
    Lett egy régóta áhított: Krokikám!:pxD:D
    Tudtam, tudtam, tudtam, már az elején!
    Érdemes játszva küzdeni, van eredmény!
    További jó játékot, sok sikert Mindenkinek!;)

brekkencs., genka53, taga1 és 19 más kedveli ezt.
  13. SzabadEurópa

SzabadEurópa Fórum parancsnoka

Ezt inkább a hibás topicban kellene jelezni, mert ott gyorsabban reagálnak rá :)

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/hibák-bugok-problémák-kezdők-haladók-részleg.11966/

Te is inkább ott jelezd a problémát és kelleni fog hozzá a farmnév és az ID :)

brekkencs., Swordfish, Maszatka47 és 4 más kedveli ezt.
  14. bocsika67

bocsika67 Fórum nagymestere

Utoljára szerkesztett: 30.7.17
  15. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Sziasztok!

Egy ilyen őrült csibét én is kifogtam jó pár hónappal ezelőtt, nem írom ide, mit írt, 18-as karikás, itt pedig gyerekek is megfordulnak. Mielőtt letiltottam, azt válaszoltam neki, hogy forduljon pszichológushoz.

Event: 24-et tudtam eddig dobni, a 15. ajándék következik majd. Kb. 20 perc múlva aratok 3 föld lóherét, kíváncsi leszek mennyi poharat dob. Pannim 2 fő, de ők csak díszek. xD

16. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Megy ez szépen:) szerencsére:)

17. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Újrakezdtem az eventet, most itt tarok 24 óra kihagyása után:)
    https://s4.postimg.org/97602gyct/p_ker.png
    Lehet, hogy baj van velem:oops: (elment egy kicsit az eszem), de izgat az utolsó sor a flösből onnét még hiányzik 2-3 pipa , képet hozni nem tudok róla, mert most éppen nem tudok belépni oda:). Kíváncsi leszek rá, hogy sikerül-e és ha igen akkor hány dobás kell hozzá:)

brekkencs., genka53, Sali~*.* és 12 más kedveli ezt.
  18. gkittus

gkittus Törzsjátékos

Szerintem nem tett jót ennek a eventnek (az egész játéknak lassan) ez a kevés felröpi. Szeretek egy-egy eventet (feladatot) befejezni. Itt meg arra "ösztönöznek", hogy ha nem szánsz rá pénzt, nem baj, csináld meg félig, kapsz egy felhőt. Az jut eszembe róla, nem kell 4 év alatt lediplomázni, hanem a kreditpontokkal jó lesz az 7-8 év alatt is:(
    1 pannival és 800 sztrágyával esélyem sincs. Pedig az elején belelkesedtem, FP- ért forgattam szerencsésen 200% és 100 % terménybónuszt. Így most 20 ezer fölött van "kockám", de minek - majd visszaváltják, kár volt az FP-ért.
    Kicsit elszontyolodva játszom, mert akár szenzációs is lehetett volna ez az event. Gondolhatnának azokra is, akiknek nincs panni hadsereg, sztrágya több ezer, vagy nem akarnak havonta 10-20 ezret erre a "játékra" költeni. Illetve most gondoltak - azoknak ott a felhő, mint teljesíthető cél. Az persze jó, hogy sok "felhőgyűjtő" örül, vagy sikerül végre a krokit megszerezni valakinek stb.
    Felhőm meg lesz nekem is, sztem jól kockázok, 33 játékból 5.880 pontom van, az 178-as átlag :)

19. atis752

atis752 Törekvő

Sziasztok!

3 egyforma mindig van

brekkencs., -Fülemüle-70, Gio és 2 más kedveli ezt.
  20. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

kiváltottam 4 titokólat a bahára:) megint lett vizilovam..:D

brekkencs., taga1, Beus85 és 8 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.