Visszajelzés Kockázatos kihívás - Kockapókeres csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 26.7.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Maszatka47

Maszatka47 Fórum nagymestere

Nagyon drukkoltam neked ,annyira felpörgetett engem is a lelkesedésed ,most meg őszintén osztozom örömedben!!:D

2. Maszatka47

Maszatka47 Fórum nagymestere

Nagy gratula neked !:DMegyek tápot késziteni neki,talán igy az enyém is haza talál.;)

3. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Nem vagyok tul jo ebben a poker kockaban , de csinalom a magam modjan , csomagot nem vettem az elejen 0 perceztem , annak ellenere fogyoban van a felropim, lehet este hosszu eresu novenyt fogok ultetni :)
    64 a lejatszott jatekom , 31-nel tartok es 7510 pontom van ;)
    Szeretnek legalabb a facanos titok olig eljutni, mert nem sikerult facant kapnom :music:
    Addig meg jo hosszu az ut 46-ig kell eljutnom ;) Van meg ido , ha ugy alakul utolso napig event novenyt fogok ultetni , de nem adom fel :p
    Gratulalok azoknak akik mar keszen vannak es sok sikert a kuzdoknek :inlove:

genka53, Sali~*.*, taga1 és 15 más kedveli ezt.
  4. Gio

Gio Fórum bárója

Szia gyöngy:) Nincs veled semmi baj szerintem:) Vagy velem is baj vanxD Engem is ez motivál, hogy ki szeretném pipálni a flös sort is . Bár ahogy elnézem az eredményed, nekem nem fog mennixD, én most itt tartok: http://kephost.com/images/2017/07/30/100dobas.png és a flös soron még csak a 6-os van kipipálva. Amúgy már csak a játék kedvéért játszom. A célomon már rég túlhaladtam. Amig lesz röpi és időm csinálom, mert tetszik a játék:D Sok szerencsét!

Sali~*.*, bocsika67, alpha58 és 16 más kedveli ezt.
  5. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

Sziasztok! Sajnos ezt a játékot nem fogom tudni befejezni, mert elég kevés időt tudok a farmon tölteni, pedig a való életben is szoktunk a családdal ezt játszani! Sok sikert Nektek

6. Bonzó1945

Bonzó1945 Fórum nagymestere

Nem nagy örömmel kezdtem hozzá az eventhez, sejtettem, hogy nem leszek eredményes. Eddig 27 kört játszottam, amiből a 17. szintre sikerült eljutnom. Még 7 kockajáték szettem van, de biztosan nem jutok el a 40. szintig. 2 területen termelem az eventest, éjszakára komforton, szupertrágyával ültetek nemesített hosszúérésű növényt Az erdei tisztáson mamutfák és ólak vannak, amikből elég jól jön a felröpi. Naponta 3 alkalommal aratok, az éjszakáimat nem áldozom a játékra. Úgy érzem, hogy ennyire szerencsefüggő játékelemeket nem szerencsés beépíteni az eventbe. Kívánom, hogy sikerüljön minél több gazdatársamnak az enyémnél jobb eredményt elérni. Nekem lassan elmegy a kedvem a játéktól. Bonzó1945.

Ágica-1958, -W-595-, ursa11 és 4 más kedveli ezt.
  7. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Ne add fel:) jutsz ameddig jutsz aztán jön a másik aztán a másik másik és lépsz lépsz szintet:) sokmindent kiváltasz sokmindened lesz haladsz elöre:) szépen nyugi

Sali~*.*, bocsika67, taga1 és 10 más kedveli ezt.
  8. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!

Nincs bünti. Csak úgy alakul az életem, hogy nem tölthetek itt akármennyi időt. Még olvasni is kevés időm van. Ennyi.
    Jó, hogy hazatértél. Bár jobb lett volna, ha el sem kell menned, ha jól sejtem.

dalmata10, Sali~*.*, Ágica-1958 és 10 más kedveli ezt.
  9. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Legyünk eszementek a világ legőrültebb farmos játékában pókerezés közben együtt karöltve:DxDxD;)
    Sok szerencsét Neked is és mindenki másnak aki még dobálja a kockákat:)

Sali~*.*, bocsika67, Ágica-1958 és 6 más kedveli ezt.
  10. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    29 dobásból eddig egyszer sem sikerült egyik számból sem (1-6) 4 egyformát dobni. Azon felül hiányzik 5 számból az öt egyforma, valamint a hármasból a 3 egyforma (drill) és a 3+2 egyforma (full). Összesítve 13 kombináció hiányzik, amit a hátralévő időt és a felröpiket tekintve lehetetlennek tartok teljesíteni. Remélem a paszuly megszerzése még belefér a hátra lévő 75 órába. Úgy érzen valahogy nem vagyok a szerencse kegyeltje.

Sali~*.*, GA-BI-O-Farm, Maszatka47 és 3 más kedveli ezt.
  11. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Eddig 28 dobáson túlvagyok, 3710 érmeféleséget gyűjtöttem. Elég rossz arány, nem is fogok erőlködni se nagyon a 40 dobás után. Ennek ellenére jó a játék :D

12. Bonzó1945

Bonzó1945 Fórum nagymestere

Nagyon nyugodt vagyok. A kisebbik, 107-es farmomon most sikerült 37 dobásból a 20. helyre jutnom. Szerinted ez jó? Nekem nem tetszik a játék ilyen változtatása. Mostanában kihagyok 1-1 eventet, többre jutok a gazdaköri feladatok teljesítésével. Ebbe is kár volt belekezdeni. Remélem, hogy te nagyobb szerencsével jársz.

13. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!
    Aggodalomra semmi ok. Nekem 43 dobásból egyszer sem lett 5 egyforma.
    Ez a játék nem arról szól, hogy mindig mindenkinek minden sikerül.
    Ha belegondolsz 200 dobásból is igen kicsi a valószínűsége, hogy 5 hatost dobsz. Számold csak ki.

dalmata10, Sali~*.*, Ágica-1958 és 9 más kedveli ezt.
  14. Csókos

Csókos Fórum bárója

Sziasztok!
    A hosszúakkal 6 dobásra volt lehetőségem. Ezekkel együtt már 24 dobáson vagyok túl. A 17. nyereményért küzdök most... és jelenleg 4100 érmém van.
    A hátralévő 3 napban remélem sikerül sokat haladni, összeszedni a felhősort, illetve utána is van rengeteg, számomra értékes ajándék.
    Az AB-okért, a farmpengőkért, szupertápokért, és az 500 fáért, meg a barkácsokért mindenképpen megéri csinálni :) bár nem hinném, hogy végig tudom csinálni, de azért jó lenne nagyon....

update: ja és a titkosokért is nagyon megérné, ha lenne belőle krokodil, fácán, és a fákból is 1-1 :) nem vagyok nagyravágyó, mindenből elég lenne egy is, hogy legalább egy legyen nekem is :)

Sali~*.*, bocsika67, taga1 és 11 más kedveli ezt.
  15. Gio

Gio Fórum bárója

Szia Leho! Már hiányoztál nekem/nekünk:) Örülök, hogy ezt leírtad. Remélem csak elfoglalt vagy és nincs semmi baj.
    Pillanatnyilag felröpi hiányban szenvedek, na meg játékfüggőségbenxD

dalmata10, Ditti58, Sali~*.* és 13 más kedveli ezt.
  16. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

Sziasztok!
    Lehet, hogy gyogyi vagyok, de azt szeretném kérdezni, hogy ha egy pipa bent van már az adott pókerjátékban (pár, flös, póker, akármi) akkor ha legközelebb is egy olyan jön ki, akkor nem ad már pontot?

17. atyka88

atyka88 Fórummogul

nekem bejon az event:D
    foleg vn idom ultetni
    korhazba vagyok:((

Maszatka47, Sali~*.* és Gio kedveli ezt.
  18. csimbokarc

csimbokarc Járnitanuló

Annyira béna vagyokxD, és annyira szeretnék krokodilt:)

Ditti58, Maszatka47 és Gio kedveli ezt.
  19. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Jobbulást kívánok!Nálam nagyon gáz a felröpi!!!0 perceztem sokat, de területenként kb. 20 db jött.;)Még kell pár dobás a felhőig és nálam ennyixDTegnap pörgettem egy 100-as bónuszt, most búzát, répát vetek, az előbb a répa adott 2 db röpitxDAmúgy titok fa,titok ól nálam a szokásos semmi:cry:

Utoljára szerkesztett: 30.7.17
    Sali~*.*, marcsi152, Ágica-1958 és 9 más kedveli ezt.
  20. Sonche

Sonche Fórumelemző

Szia!
    Pontot kapsz érte, csak a bónuszpontot nem.

taga1, Ágica-1958, GA-BI-O-Farm és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.