Visszajelzés Kockázatos kihívás - Kockapókeres csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 26.7.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok!
    Juhéé most lett meg a felhőm :inlove::inlove::inlove:, igaz felröpi hiányom van és volt, ezért muszáj voltam 3 kör 2 óra 20 perces nemesített hagymát bevetni :oops:.
    Van 5530 pontom, 7844 növényem, holnap munka ezért mire hazaérek a csipkebogyó is beérik.
    Nagy gratula a végzősöknek, és még sok felröpit és jó dobásokat a még küzdőknek.

maszilva, heureca3, Maszatka47 és 21 más kedveli ezt.
  2. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Szia! Nagyon jól csinálod, szeretettel gratulálok! Legdrágább szomszédom, SzabadEurópa volt ilyen állhatatos és tanulékony- és most is az! - aztán nézd csak meg, hihetetlen jól halad és kenterbe ver bárkit 100. szint környékén;) Hasonló eredményeket jósolok Neked is, mert ugyanolyan pozitívan állsz hozzá és akarsz tanulni és tudod is alkalmazni, amit tanultál! Ügyes vagy, csak így tovább! Hajrá!:D
    Nem tudom, hányas szinten vagy, de beletehetnéd az aláírásodba, hogy azok is tudják követni a haladásodat, akik nem a szomszédaid:) én pl szívesen örülnék veled együtt a szintlépéseidnek...

3. Marika312

Marika312 Fórum császára

Sziasztok, Mindenkinek szép délutánt !
    Amit szerettem volna elérni ebben az eventben, elértem. Eljutottam a titokólakig.Aztán, hogy bereppen-e a Fácán, majd később fog kiderülni, mert most még növények érnek, s maradnak is míg tart a +100 terménybónusz.
    Eddig 80 lejátszott, 11.830 kockapont, s a 48-as következik dobásnál.
    Éjszakára mindig 17/19/20 órás növényeket ültettem (az ezekre ható alkimista termékekkel), nappal 8/9 órások, ill. eventnövényt, így a felröppenők elég szépen jöttek (most pl.e.növény érésre várok). Nagy köszönet Szomszédaimnak és kedves Ismerőseimnek, akik rendre küldik a felröppenőt.

Szia Gyöngy !
    Ugyan nem tőlem várod a választ - de remélem segítségedre lesz = elsőre mindig félreteszem a 2/3 egyformát, s "vuduzom", hogy jöjjön még hozzá. Elég sokszor sikerül a taktikám, az 5 db-os sorom is készen van. Most nem tudom megnézni, de emlékezetem szerint 2-3 kocka nincsen még készen, a többi igen.(majd hozok fotót, ha lesz mivel dobnom...)
    Szia Gio !
    Össze fog jönni, 2-3 dobásnál nagyobb az esély a flösre.
    Mindenkinek sikeres dobásokat kívánok !

4. -katalinjani-

-katalinjani- Fórum bárója

sziasztok!
    nekem most nem nagyon megy a kockázás:sleepy:
    :wuerg:nehezen haladok:(a felhősor biztosan nem lesz meg:(

heureca3, Sali~*.*, -mariska80- és 10 más kedveli ezt.
  5. Ágica-1958

Ágica-1958 Aktív író

Sziasztok!
    42 dobás, felhő aktív, :inlove:, 7070 pont, 3726 event növény.
    van még idő, felröpi gyűjtésre is és még belefér pár kör event növény is.
    Az event végéig kockázok :);).
    Gratula akik már kész vannak, és sok felröpit, sok pontot akik még küzdenek.

maszilva, heureca3, Sali~*.* és 14 más kedveli ezt.
  6. Gio

Gio Fórum bárója

Szia Marika:) Én is így csináltam, csak a vuduzás maradt elxDxD Majd, ha lesz újból 2-3 kockám kipróbálom:D

7. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szióka! Most lett kész a felhőm;)Tetszik a játék, de nagyon unalmas állandóan küzdeni a röpikkel. Most már amit ad eljátszom és készxD

8. kisvirág

kisvirág Haladó

45 dobás, 7360 pont, felhő megvan :inlove:.
    Addig kockázok míg tart az event, gyűjtök röpit, ültetek event növényt.
    Gratula akik már végeztek és jó kockázást sok felröpivel akik még küzdenek.

maszilva, heureca3, Sali~*.* és 13 más kedveli ezt.
  9. *bálint*

*bálint* Fórum hercege

sziasztok! :)
    haladgatok az eventtel, bár lassabban mint szeretnék xD
    még mindig csak 2 területen csinálom:music:
    A növény megvan a felhőhöz, felröpi még kello_O

Felröpiből eddig ez volt a legjobb eredmény:
    (hagyma, 1x2-ben)

maszilva, heureca3, Sali~*.* és 11 más kedveli ezt.
  10. Gio

Gio Fórum bárója

Örülök, hogy sikerült a felhőd és tetszik a játék:D Sajnos a röpikkel tényleg küzdeni kell és nem csak az eventnövényekre jön kevés szerintem hanem a hosszúérésűekre is kevesebb, mint szokott. Ólakkal most nem próbálkoztam ,kivétel ma a tyúkólxD, ami nekem meglepően jól adja. Területenként 3-5 db-ot és közben eladom a trágyát meg a tyúkokat is:D . Most nézem az én piacomon nincs tyúk, csak az én frissen felrakott 3 tételem. Lehet, hogy kelleni fog valahova?

heureca3, Sali~*.*, Ágica-1958 és 7 más kedveli ezt.
  11. Marika312

Marika312 Fórum császára

Ígértem, hogy hozom az "eredménylistám".
    http://kephost.com/images/2017/07/30/kocka_1.jpg
    Mostani 3 dobásom a legalacsonyabbra sikeredett - Menyus jót nevetgélt rajtam. De majd revansot veszek, ha lesz miből !

alpha58, heureca3, Sali~*.* és 7 más kedveli ezt.
  12. Gio

Gio Fórum bárója

Gratulálok, nagyon szép teljesítmény:D Nemsokára aratok, remélhetőleg meglesz a 3. kocka belőle /2 már van/, utána megyek vuduzni és varázsigét is mormolok majd közbenxDxD

heureca3, Sali~*.*, Ágica-1958 és 6 más kedveli ezt.
  13. kovacstne

Én is tettem ki tyúkokat,de vigyázzunk maradjon pörköltnek isxD1200-1400 az ára, de az előbb a trágya is majdnem ott tartottxDAzért az érdekes hogy a nemesített növényekre 2x annyi röpi jött a végén, mint az eventnövényre.Durva, mert nagyon kevés

Utoljára szerkesztett: 30.7.17
    ursa11, majoranna65, heureca3 és 6 más kedveli ezt.
  14. Marika312

Marika312 Fórum császára

Drukkolok, hogy jól sikerüljenek a dobásaid !
    Az eventnövénynek rövid az érésideje, ezért érdemes éjszakára, vagy nappalra is egy területre (éréscsökkentőkkel) 12 órásnál hosszabb é-idejűt ültetni.

ursa11, alpha58, heureca3 és 6 más kedveli ezt.
  15. kovacstne

Édes Marikám!!! Tudom én azt, de ha nemgyün, hát nemgyünxDaz eventövény adott pl 9 röpit, a hosszérésű meg 20-at arról beszélekxDAz olasz köles adott30 fölött,de akinek még nincs?;)

ursa11, alpha58, heureca3 és 5 más kedveli ezt.
  16. marcsi152

marcsi152 Fórum veteránja

Szép hazardírozó estét minden játékosnak!:inlove::inlove::inlove:

Szia Évi! Ügyes vagy!:inlove:
    Azt gondolom, hogy hasonló eredményeink vannak!;) Kiváltunk minden ajándékot az utolsó pillanatig!:D
    Én 67 játékból értem el 9720 pontot, így a 39-es ajándéknál állok sorban!:p Bevetettem a 0 percezést, mert nagyon gyéren adta a poharakat, aztán csak a gazt termelem ezerrel!:music:
    ...még a titkosaim rejtőzködnek, de holnap kiderül, hogy végre lesz Krokogyilom....vagy mégsenem!8), ...de nem csüggedek, mert Gőtém sincs még,:sleepy:.... na meg a fácán sem sivít a kertemben!:wuerg:...majd 1x lesz!o_O

Sonche, ursa11, alpha58 és 10 más kedveli ezt.
  17. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Ha bejön és sikerül pipálnod, légyszi írd le ide és én is mormolni fogom. Sőt holnap esőtáncot is fogok járni csak hogy megtáltosodjanak a kockáim:D Szeretnék 5-ös ikreket látni a kocáimon:D:D
    Szia:)
    Ha röptesz egy baglyot gőtéd lehet:) Másom pl fácánom és krokim nekem sincs:D, de majd egyszer lesz,:) pedig én kivettem a titkosakat már a feladatból..:oops::cry:

Utoljára szerkesztett: 30.7.17
    Sonche, ursa11, alpha58 és 8 más kedveli ezt.
  18. kovacstne

Nekem meg vannak piros csibéim, tanulnak repülnixDNa még ilyet, akár hogy röptetem őket, visszajönnekxDEzek még kígyótápnak sem lennének jókxDJajj nemsokára dobom a kockákat 2 db-ot, hogy el ne fáradjakxDxDAmúgy 1 db 5 találatom volt 2-esből

Sonche, ursa11, alpha58 és 7 más kedveli ezt.
  19. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Szia Marcsikám!
    Hogy ügyes, az túlzás. Most 79 játék 10590 pont. Nem baj, addig csinálom, amíg 250-t ugrik, aztán majd meglátom.
    Titkosakkal nem foglalkozom, majd egyszer....Nekem úgyis csak olyat ad, amiből sok van.:sleepy:

ursa11, alpha58, heureca3 és 7 más kedveli ezt.
  20. SzabadEurópa

SzabadEurópa Fórum parancsnoka

:inlove: (pirulós barifej.... )

Azért legdrágább szomszédodtól szerintem néha-néha megjelenik 1-1 izzadságcsepp a homlokodon xD Csoda, hogy az ,,állhatatos" után nem írtad oda, hogy ,,és makacs mint az öszvér" xD
    Legtürelmesebb szomszéd a világon :inlove:

109 lejátszott játék, 13.690 pont, 51 ajándék...ha elérem az 53-at, hátradőlök :)

Sonche, heureca3, Maszatka47 és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.